- 14 Şubat 2015
- 857
- 473
- 123
Kendini kötü hissetmiştir çok normal , umarım Allah ona da tez vakitte nasip eder. Üzerine gitmeyin neden gelmedin diye.Kızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
Aynı fikirdeyim hatta kardeşim için o partiyi yapmazdım bile ben.Çok önemÇok ö
6 senedir bekliyorum ,2 tüp bebek,2 düşük,çevremde o kadar çok var ki benden sonra evlenip hamile olan ve çocuğu olan .en yakınlarım bile yanımda ayy oğlum,vay kızım diye nispetler yaptı,başlarda çok taktım ,ağladım,sızlandım ama şu an hepsini aştım,umurumda bile değiller, Allah onlarıda başka şeylerle sınasın dedim,ama bu olay çok farkı,kardeş ya kardeş ,bir de kalkmış cevabını bildiği soruyu bur da bize soruyor pes valla.Benim de yıllarca çocuğum olmadı korunmadığım halde, okadar üzülüyordum ki, arkadaşlarımın çocuklarına imreniyordum içim gidiyordu, hamile olduğumu öğrendiğim anların hayalleriyle yattım, her regl olduğumda yataklara düştüm ağladım, doktor doktor gezdim ve hayat inadına yapar gibi yakın çevremden arkadaşlarımdan hamile haberleri aldım tabi ki onlar adına çok sevindim sağ salim kucaklarına alsınlar diye hep dua ettim ama okadar değişik Bi his ki Bi yandan da hep içim buruldu içim üzüldü, onların yerinde kendimi hayal ettim acaba nasıl güzel bir histir diye, yani bu kelimelerle anlatabileceğim Bi duygu değil inanın, hasretlik fesatlık asla değil, değişik Bi burukluk, ha şükürler olsun şimdi 4 aylık bebem var, yani demem o ki kardeşiniz de bence benim zamanında hissettiğim gibi hissediyordur, art niyet aramayın, eminim sizin adınıza seviniyordur ama anne olma yolunda umudunu yitirmiş kadınların o üzüntüsü bambaşka oluyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, umarım kardeşiniz Bi gün anne olur
Siz de sağ salim kucağınıza alırsınız umarım..
Ne kadar zarifsiniz. Bizde Ağustos'tan bu yana istiyoruz , fakat sizin gibi düşünen çok az.İlk olarak ablanızın bebeği olmuyormuş gözüne soka soka alt katında cinsiyet partisi yapmak biraz kırıcı değil mi? Benim arkadaşımın bir rahatsızlığından dolayı çocuğu olmuyor olmayacak. Hamileyken aynı ortama girdiğimizde bebek ve hamilelik hakkında kesinlikle konuşmaz kimseyi konuşturmazdım. Onun bazen bana bakarken neler hissetiğini bilirdim. Kaldı ki bu benim arkadaşım sizin canınız ciğeriniz ablanız. Bence hassas olması gereken biraz sizdiniz ben olsam bende gelmezdim.
Tam okumasam da başka özel durumları da varmış ablanızın. Yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum ama biraz ablanıza destek olmanız gerekmez miydi? Tabi ki mutlu olmak hakkınız ama hassas durumda olan birinin gözüne sokarcasına mutlu partiniz çok kırıcı değil mi?
Ayrıca cinsiyet partisi nedir gerçekten ya. Herşey artık fazla gösteriş için değil mi? Kız olsun erkek olsun öğrenin mutlu olun sevdiklerinize duyurun geçin. İlla balonun içindeki pembe ya da mavi konfetiyi mi saçmak gerek etrafa
Cinsiyet partisine sasırmıyolar kardesin gelmemesine mi sasırıyolar.Kızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
ay merak etttiiim bakayım hemenİyi hoş söylüyorsunuz da, konu sahibinin eski konularını derlemiştim geçmiş birkaç sayfa önce. Bi göz atın sonra yorumunuz ne olacak gerçekten çok merak ediyorumiyi niyetli yorumunuzu hak eden birisi değil bence konu sahibi
İnşallah kendine çeki düzen veriyordur.Konu sabihi arkadas,dunden beri girip girip konuyu okuyorsun tek satir yazmamissin.Hayirdi
1 sene uğraştım bende biliyorum ve az çok anlıyorum. Ama 7 ay gibi bi sürede bu kadar karamsar olunmamalı diye düşünüyorum.Hamileymişsiniz. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Dogal yollarla ve kolayca mi hamile kaldiniz bilmiyorum ama 6 yildir deneyip 1 kere bile hamile kalamamis biri olarak soyluyorum ki kardesiniz bile olsa sevinip, mutlu olamiyorsunuz. Her kim aksini soylerse hem kendini hem cevresini kandiriyordur emin olabilirsiniz. Ama evet 7 ay kendini harap etmesi icin cok erken belki baska problemleri de vardir ustuste gelmistir.
Valla canım aynısını ben de yaşadım çok güzel bir duygu allah sana da nasip etsin dediler güldüm geçtim onlar adına sevindim ama insanda yine burukluk oluyor hamile kaldığımda da ay çok zor nasıl ağlıyolar uyku haram falan filan insanları anlamak çok güç kendime söz verdim ben öyle olmayacağım. Belki allahın sevgili kuluyuz geç oldu olacak ama biz onlar gibi insanları kırmayacağız.. çünkü yaşadık biliyoruz onlar bizi asla anlamaz6 senedir bekliyorum ,2 tüp bebek,2 düşük,çevremde o kadar çok var ki benden sonra evlenip hamile olan ve çocuğu olan .en yakınlarım bile yanımda ayy oğlum,vay kızım diye nispetler yaptı,başlarda çok taktım ,ağladım,sızlandım ama şu an hepsini aştım,umurumda bile değiller, Allah onlarıda başka şeylerle sınasın dedim,ama bu olay çok farkı,kardeş ya kardeş ,bir de kalkmış cevabını bildiği soruyu bur da bize soruyor pes valla.
Konu sabihi arkadas,dunden beri girip girip konuyu okuyorsun tek satir yazmamissin.Hayirdir?
Size kocaman sarılmak istedim tüm kalbimle.Ne kadar zarifsiniz. Bizde Ağustos'tan bu yana istiyoruz , fakat sizin gibi düşünen çok az.
Bebek istediğimizi bilenler sürekli bebek videoları atıyor , kendi çocuğunun fotoğrafını atıyor. Kısa bir süre olmasına rağmen o kadar üzülüyorum ki, bilerek mi yapıyorlar diyorum. Hiç olmayacak mı düşüncesine giriyorsun. Allah sizin gibi düşünenlerle karşılaştırsın.
Ben o sarılmayı kalben hissettimSize kocaman sarılmak istedim tüm kalbimle.
Ben de ilk bebeğime 3 aylık hamileyken düşük yaptım. Sonrasında yaşadığım psikoloji tekrar hamile kalabilmek için verdiğim çaba vs inanının aklımdan hiç çıkmadı. Çok amiyane bir tabir vardır hani eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar diye benimki de o hesap sanırım.
Rabbim kucağınızı boş bırakmasın tez zamanda evlatlar nasip etsin inşallah. Sizin için dua edeceğim. Bir de size bu şekil davranan insanlarla aranıza mesafe koyun ya da kibarca uyarın inanın hayat kendini bilmezlerin patavatsızlıklarını çekip dert sahibi olmak için çok çok kısa.
Rabbim gönlünüze huzur ferahlık versin.
hiç olmayacakmış gibi düşünme bana da doktor bizi zorlayacak dedi çift çizgiyi gördüm ikinci tedavimle inşallah keseyi görmeyi bekliyorum.Ne kadar zarifsiniz. Bizde Ağustos'tan bu yana istiyoruz , fakat sizin gibi düşünen çok az.
Bebek istediğimizi bilenler sürekli bebek videoları atıyor , kendi çocuğunun fotoğrafını atıyor. Kısa bir süre olmasına rağmen o kadar üzülüyorum ki, bilerek mi yapıyorlar diyorum. Hiç olmayacak mı düşüncesine giriyorsun. Allah sizin gibi düşünenlerle karşılaştırsın.
amin canım inşallah Allah iseyen herkese versin bende kendime söz verdim ,sosyal medya da cocugu olmayan arakdasşlarım var asla sürekli çocuğumun resmini paylaşıp saçma sapan yazılar yazmayacağım:)Valla canım aynısını ben de yaşadım çok güzel bir duygu allah sana da nasip etsin dediler güldüm geçtim onlar adına sevindim ama insanda yine burukluk oluyor hamile kaldığımda da ay çok zor nasıl ağlıyolar uyku haram falan filan insanları anlamak çok güç kendime söz verdim ben öyle olmayacağım. Belki allahın sevgili kuluyuz geç oldu olacak ama biz onlar gibi insanları kırmayacağız.. çünkü yaşadık biliyoruz onlar bizi asla anlamaz
Ben de aynısını dedim canım inan.. rabbim güzel yüreğini görsün en yakın zamanda sağlısağlısağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sanaa çok aminamin canım inşallah Allah iseyen herkese versin bende kendime söz verdim ,sosyal medya da cocugu olmayan arakdasşlarım var asla sürekli çocuğumun resmini paylaşıp saçma sapan yazılar yazmayacağım:)
Kvdenize benim ablamın suan özel durumu var ,ne partisi diyemediniz mi?Kaynanam partiyi düzenledi. Ben istemedim ki. Ayrıca kardeşim de benim gibi 7 aylık evli ve doktoru ona gebelik için çok erken, zaten psikiyatrik tedavi görüyorsun ve yaşın çok erken dedi. O da olmamasına üzülüp durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?