Hasetlenmekle meşgul5 dk önce öğrendiğiniz bu güzel haber için burada napıyosunuz gidip kardeşinizin sevincini paylaşsanıza . Gerçekten buradan nasıl bir cevap bekliyosunuz ilginçsiniz gerçekten
Çocuğu olmayan kardeşin gözüne sokar gibi parti yapmayı geçtim bir de ileride çocuğu olursa gider miyim hesabı yapmanız şaşırtıcı. İleride çocuğu olursa sevinin yeter.Kızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
kesinlikle katılıyorum ,empatiden yoksun bencil insanlara dönüştük,çok acı...ben nispet olduğunu düşünüyorum
insan arkadaşıyla görüşünce %95 bebek muhabbeti yapmak zorunda da değil zaten
hiç iyi niyetli de bulmuyorum.
bebeğin ilk k*kası konseptine kadar her şeye parti yapılmasını zaten tüm bunların ötesinde manasız buluyorum.
hayır hadi senin de çocuğun var diyelim ki tüm bu moral bozukluğundan bağımsızsın, arkadaşım ben senin her partine işim gücüm yok gibi gelmek zorunda mıyım?
Amin canım ağzına sağlık doktordan geldim şimdi bu ay sonu kısmetse transfer olacağımBen de aynısını dedim canım inan.. rabbim güzel yüreğini görsün en yakın zamanda sağlısağlısağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sanaa çok amin
Nedense içime doğdu size dua ettim inşallah tutar allahın izniyle canımmm gönlünü ferah tutttAmin canım ağzına sağlık doktordan geldim şimdi bu ay sonu kısmetse transfer olacağım
Ben de sasirdimKızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
Hmmm cocugu kesin olmayacak gibi bir netlik var mi ? Yoksa 7 ayda olmadi diye mi bu trip7 aylık evli ve çocuğu olmuyor
siz bayagi gec kaldiniz konuya. onceki sayfalara bir bakin derim. konu sahibi problemli, kardesi degil.Ama 7 aydir olmamasi cok normal yani herkesin tek seferde olmaz ki
7 yil olsa anlarim ve hak veriridim kardesine uzuluyor kaldiramiyor olabilir ama 7 ay ne ya
Oyle mi nolmus ki kacirdimsiz bayagi gec kaldiniz konuya. onceki sayfalara bir bakin derim. konu sahibi problemli, kardesi degil.
Buna rağmen ayipladiniz mi gerçekten? Kardesinizin üzüntüsünü biliyorsunuz vazgeçtim dese bile evlat hasreti dinmiyor ne yazık ki yaralar kapanmıyor güçlü gibi görünmek istediği için kimse yarasını deşmesin diye vazgeçtim demiş belli ki? O cinsiyet partisi yaptığında ne yapsam derdine düşmüşsünüz inşallah o da evlat sahibi olur da üzüntülerini unutur ve ben sizin yerinizde olsam ondan önce organize eder mutluluğunu paylaşırım.Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Hep düşünüyorum biliyo musun sebebini, bilerek mi böylesiniz yoksa Allah vergisi mi?Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Aslında niyet bariz belli de işte, ben kardeşe üzüldüm açıkçası o ruh halini iyi bilirim, sizde biliyorsunuz belli ki, umarım herşey gönlünüzce olur tez zamanda6 senedir bekliyorum ,2 tüp bebek,2 düşük,çevremde o kadar çok var ki benden sonra evlenip hamile olan ve çocuğu olan .en yakınlarım bile yanımda ayy oğlum,vay kızım diye nispetler yaptı,başlarda çok taktım ,ağladım,sızlandım ama şu an hepsini aştım,umurumda bile değiller, Allah onlarıda başka şeylerle sınasın dedim,ama bu olay çok farkı,kardeş ya kardeş ,bir de kalkmış cevabını bildiği soruyu bur da bize soruyor pes valla.
İnşallah canımoh ne kadar güzel sorun da yokmuş
stres başlıca olmamasının sebebi
beş ayda kendini hemen bırakma bence doktorlar bir yıl deneyin diyorlar ohoo daha iki yıl bile normal diyen var
stresli bir dönemde sperm ve yumurta birbirini itermiş
inşallah sıkıntıların bir an önce geçer bebeğin de gelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?