Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

5 dk önce öğrendiğiniz bu güzel haber için burada napıyosunuz gidip kardeşinizin sevincini paylaşsanıza . Gerçekten buradan nasıl bir cevap bekliyosunuz ilginçsiniz gerçekten
Hasetlenmekle meşgul
Tepinerek nasıl ya nasıl en çok ilgiyi benim çocuğum görmez diye ağlıyor evde
Sadece bi tahmin...

Kardeş, bipolar hastasi. Belli ki depresif doneminde.
Hala yok kutlamaya gelmedi. Yok story'e begen birakmadi.
Kardesinizin cok zor bir hastaligi var ve sizin değil onun ilgi ve anlayisa ihtiyaci var.
Yardimci olmadiginiz belli bari kizcagizdan beklentiye giripte zorlamayin.

Tum yorumlarin odak noktasi, kardesinin cocugu olmadigi , kendini kotu hissetmis olabilecegi ihtimaliydi hakli olarak.
Konu sahibi de " alin bakin o da hamileymis zaten, yine de gelmedi" 'ye getirmis gibi konuyu. Ne kadar da denk gelmis bu hamilelik haberi
Yine soyluyorum. Kardesiniz bipolar. Depresif donemde belli ki. Gelmez. Uyur ve kendini kotu hisseder.

Çocuğu olmayan kardeşin gözüne sokar gibi parti yapmayı geçtim bir de ileride çocuğu olursa gider miyim hesabı yapmanız şaşırtıcı. İleride çocuğu olursa sevinin yeter.
Bir de yorumlarda bu kadar tepkinin üstüne kardeşinizin de hamilelik haberini vermeniz büyük tesadüf, manidar.. Neyse Allah mesut etsin ikinizi de..

kesinlikle katılıyorum ,empatiden yoksun bencil insanlara dönüştük,çok acı...

Ben de sasirdim
Hamile kalmak istiyor kalamiyor ve sizi kiskaniyor geldi aklima

Yani uzucu

Ama 7 aydir olmamasi cok normal yani herkesin tek seferde olmaz ki

7 yil olsa anlarim ve hak veriridim kardesine uzuluyor kaldiramiyor olabilir ama 7 ay ne ya

Ama 7 aydir olmamasi cok normal yani herkesin tek seferde olmaz ki

7 yil olsa anlarim ve hak veriridim kardesine uzuluyor kaldiramiyor olabilir ama 7 ay ne ya
siz bayagi gec kaldiniz konuya. onceki sayfalara bir bakin derim. konu sahibi problemli, kardesi degil.

Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Buna rağmen ayipladiniz mi gerçekten? Kardesinizin üzüntüsünü biliyorsunuz vazgeçtim dese bile evlat hasreti dinmiyor ne yazık ki yaralar kapanmıyor güçlü gibi görünmek istediği için kimse yarasını deşmesin diye vazgeçtim demiş belli ki? O cinsiyet partisi yaptığında ne yapsam derdine düşmüşsünüz inşallah o da evlat sahibi olur da üzüntülerini unutur ve ben sizin yerinizde olsam ondan önce organize eder mutluluğunu paylaşırım.

Kusura bakmayın ama böyle tripçi ve alıngan insanlara deli oluyorum. Benden de uzak dursunlar.

Aslında niyet bariz belli de işte, ben kardeşe üzüldüm açıkçası o ruh halini iyi bilirim, sizde biliyorsunuz belli ki, umarım herşey gönlünüzce olur tez zamanda

İnşallah canım Ne güzel insanlar varmış forumda , birbirini tanımadan dualar eden, her şeyin iyi olacağını söyleyen Çok teşekkür ederim her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…