Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

ayy bir de kardesi kucuklukten itibaren psikolojik tedavi goruyormus zaten. yani ben size ne diyeyim konu sahibi, biraz olsun merhametli olun ya. o kadar ayip ki su konuyu acmaniz bile. sizin cevrenizde akilli kimse yok mu? mesela esiniz? biraz zekasini kullanip size yanlis yapiyorsun demiyor mu?

Kvniz parti yapmak istiyorsa kendi evinde yapsın ne demek annenizin evine gelip cinsiyet partisi yapmak.Normalde çocuğum olmasa ama kardeşimin olsa bunu büyütmem onunla sevinirim ama bunlar normalde olur.Ruh durumu bozulmuş iyi hissetmeyen biri bu olgunluğu gösyermeyebilir.Ben de bir kardeş olarak onun gözüne gözüne bir şeyleri sokmam.Buraya konu açınca ne değişecek onu da anlamadım.Bu kisi sizin kardeşiniz yani ,benim kardeşimle arama kimse girmez o yuzden bunu anlamadım, kusura bakmayın

Iste ayni kisi mi onu anlamaya çalışıyorum ben o üyenin adini baska hatirliyorum ,eger ayni kisi ise ona göre bir şeyler söyleyeceğim ama isim haric tarz tıpatıp aynı

benim de dikkatimi bu çekti. Kv çok istiyorsa kendi evinde yapsın. Getirip dünürlerde yapmak onun fikri değildir herhalde

3 yila yakindir olmuyor cocugumuz.
Kardesimin cinsiyet partisi yaptigi gün ben túp bebek transferi oldum o sevincini yasarken ben hüngür hüngür ağladim sevindim elbette coj sevindim.
Ama cocugu olnayanlara da anlayis gostermelisiniz .
Inanın o an insanin pskolojisi yerinde olmuyor.
Bana laf carptrmisti kardesim gitmedim icin üstelik biz farkli sehirlerdeydik ki ben neler cektim kolay bisey degil tüp bebek.
Benimde ona kirildigim noktalar oldu an kayinvalidesi taraf hoş karsilamamis.
Sonra dúzelttik aramizi konustuk bana destek oldu her zaman o yanimda oldu.
Onun sizin yaninizda olmasinu beklemeyin lütfen yaşamayan anlamiyor malesef hic kolay degil.
Toplum baskisi özellikle.
O ortamda cocuk sorukacakti belki ona cok üzülecekti .
Ki ayni sehirde bile olsak bulunmak istemezdim eminim gitmezdim de.
Bir cocugum olursa asla cinsiyet partilleri yapmayi asla dusunmuyorum.
Belki de benim gibi içi acıyanlar olucaktir.
Yapmaya mecbur kalirsam da siz gibi gelmeyenlere darılmazdim anlamaya calisip destek olurdum ..
Ayrica bebegim 1 ay benimle kalabildi sonra düşük oldu..

Eğer aranizda başka bir sorun yoksa bebek istiyordur henuz olmamistir bunu dert ediyordur. Başka bir derdi de olabilir dunya sizin etrafinizda donmuyor ki.

aa bu o konunun devamı mı yok beni zehirleyecek
yok gelmedi
yok şu kadar uyudu
konu sahibi bence kardeşine ciddi anlamda takıntılı

benim de dikkatimi bu çekti. Kv çok istiyorsa kendi evinde yapsın. Getirip dünürlerde yapmak onun fikri değildir herhalde
Yalan yahu, nispet için yapmış o kadar belli ki. Şimdi de kimse hak vermeyince, “hamile kalamayan” kız kardeşinin olduğu apartmanda yaptığı balon patlatmalı partisinin olduğu gün kardeşi çift çizgi görmüş oldu Kaynana koşa koşa pastayla balonla dünürünün evine gitmiş şaka gibi akdkskslsl. Nereden baksan elinde kalıyor.

Herkes kendisini temsil eder..

Cinsiyet partisi falan pek tarzım değildir fakat yapanada saygı duyarım. Zevk sizin keyif sizin.

Kardeşinize gelecek olursak 7 aydır bebrk istiyor olabilir, üzülüyor olabilir fskat bu onun bencil olmadığını ve sizi kıskanmadığını göstermez..

Ne olursa olsun insan karşısındaki insanın mutluluğuna saygı duymalı. Hele söz konusu yeğen ve kardeş olunca..

Ay evet baktim ayni kisi isim degistirmişsiz 100 kere de evlenseniz 500 kere de doğum yapsanız bu kardeşinize olan tavrınızı birakmadikca asla mutlu da iflah da olmazsınız. Daha gecen ye yemegime suyuna ilaç atarsa diyordunuz simdi benimle görüşmüyor diyorsunuz.Allah askina bu kızı rahat bırakın kendi hayatınıza bakın, kiz zaten hasta ne istiyorsunuz siz bu kızdan, lutfen yani herkes kalbinin ekmeğini yer ,bu kadar art niyet size zarar verir lutfen

bir dakika
kardeşiniz çok istiyor ve bebeği olmuyor
çok üzülüyor bariz belli
ve siz nispet yapar gib iannenizin evinde bebek partisi mi yapıyorsunuz?

kv çok istedi dediniz kv de de mi anneniz ve kardeşinizle aynı apartmanda kv evinde mi yaptınız?
kusura bakmayın ama böyle bişeyi yapamaz yapsam bile kardeşimin gözüne sokamazdım!!!

Umarim şu an bebegi vardir arkadasinizin.

Ya zaten annesine de takıktı ona da demediğini bırakmadı, apaçık gözüne sokmak için oraya gelmiş.Evler benim olsun,paralar benim olsun,annem en cok beni sevsin,o hasta zaten ona ev lazım değil,o hasta onun çocuğu olmasa da olur .Her sey benim.olsun herkes beni sevsin yazik ya.Su hayatta bir kardesi varmis yani bir kardeş cok yazık

Selam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
Ne bu simdi? Ne biçim kardeşsiniz? Bu konuda insanin aklina rekabet nasil gelir?

içim cız etti
biliyorum kıskançlık değil karşındakine çok seviniyorsun
kendin için de çok üzülüyorsun
bebeği oldu mu

Iste ayni kisi mi onu anlamaya çalışıyorum ben o üyenin adini baska hatirliyorum ,eger ayni kisi ise ona göre bir şeyler söyleyeceğim ama isim haric tarz tıpatıp aynı
eski konularina baktim ben de 5 konusu var 3u kardesiyle ilgili, kardesi bipolar hastasiymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…