- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
Bu sabah aradı söyledi demediniz mi?Kız beni on dk önce arayıp hamileyim dedi. Yalan mı söyliyim size
Iste ayni kisi mi onu anlamaya çalışıyorum ben o üyenin adini baska hatirliyorum ,eger ayni kisi ise ona göre bir şeyler söyleyeceğim ama isim haric tarz tıpatıp aynıayy bir de kardesi kucuklukten itibaren psikolojik tedavi goruyormus zaten. yani ben size ne diyeyim konu sahibi, biraz olsun merhametli olun ya. o kadar ayip ki su konuyu acmaniz bile. sizin cevrenizde akilli kimse yok mu? mesela esiniz? biraz zekasini kullanip size yanlis yapiyorsun demiyor mu?
benim de dikkatimi bu çekti. Kv çok istiyorsa kendi evinde yapsın. Getirip dünürlerde yapmak onun fikri değildir herhaldeKvniz parti yapmak istiyorsa kendi evinde yapsın ne demek annenizin evine gelip cinsiyet partisi yapmak.Normalde çocuğum olmasa ama kardeşimin olsa bunu büyütmem onunla sevinirim ama bunlar normalde olur.Ruh durumu bozulmuş iyi hissetmeyen biri bu olgunluğu gösyermeyebilir.Ben de bir kardeş olarak onun gözüne gözüne bir şeyleri sokmam.Buraya konu açınca ne değişecek onu da anlamadım.Bu kisi sizin kardeşiniz yani ,benim kardeşimle arama kimse girmez o yuzden bunu anlamadım, kusura bakmayın
aa bu o konunun devamı mı yok beni zehirleyecekAblacım kardeşin bipolar, bak diğer konunda da yazdık sağlık problemleri olan birisi artık kardeşinle uğraşmayı bıraksan? Kaçtır konu açıyorsun kardeşin hakkında bu kız sağlıklı değil bu şekilde kabul et. Kardeşinle uğraşmayı bırak, yaptığın ayıp artık.
Yalan yahu, nispet için yapmış o kadar belli ki. Şimdi de kimse hak vermeyince, “hamile kalamayan” kız kardeşinin olduğu apartmanda yaptığı balon patlatmalı partisinin olduğu gün kardeşi çift çizgi görmüş oldubenim de dikkatimi bu çekti. Kv çok istiyorsa kendi evinde yapsın. Getirip dünürlerde yapmak onun fikri değildir herhalde
aa bu o konunun devamı mı yok beni zehirleyecek
yok gelmedi
yok şu kadar uyudu
konu sahibi bence kardeşine ciddi anlamda takıntılı
Herkes kendisini temsil eder..Kızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
bir dakikaKızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
Umarim şu an bebegi vardir arkadasinizin.Yıllardır çocuğu olmayan arkadaşıma hamile olduğumu nasıl söyleyeceğim diye epey düşünmüştüm
Sonra söyledim ve hüngür hüngür ağladı çok zor bir andı ikimiz içinde
Sevindiğini söylüyor bır yandanda ağlıyordu
Ve siz hala bir yabancidan bahseder gibi duygusuzca sevincime ortak olsun istiyorsunuz kardeşiniz için çok üzüldüm çünkü onu zor bir süreç bekliyor sizinle
Ya zaten annesine de takıktı ona da demediğini bırakmadı, apaçık gözüne sokmak için oraya gelmiş.Evler benim olsun,paralar benim olsun,annem en cok beni sevsin,o hasta zaten ona ev lazım değil,o hasta onun çocuğu olmasa da olur .Her sey benim.olsun herkes beni sevsin yazik ya.Su hayatta bir kardesi varmis yani bir kardeş cok yazıkYalan yahu, nispet için yapmış o kadar belli ki. Şimdi de kimse hak vermeyince, “hamile kalamayan” kız kardeşinin olduğu apartmanda yaptığı balon patlatmalı partisinin olduğu gün kardeşi çift çizgi görmüş olduKaynana koşa koşa pastayla balonla dünürünün evine gitmiş şaka gibi akdkskslsl. Nereden baksan elinde kalıyor.
Ne bu simdi? Ne biçim kardeşsiniz? Bu konuda insanin aklina rekabet nasil gelir?Selam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
içim cız ettiYıllardır çocuğu olmayan arkadaşıma hamile olduğumu nasıl söyleyeceğim diye epey düşünmüştüm
Sonra söyledim ve hüngür hüngür ağladı çok zor bir andı ikimiz içinde
Sevindiğini söylüyor bır yandanda ağlıyordu
Ve siz hala bir yabancidan bahseder gibi duygusuzca sevincime ortak olsun istiyorsunuz kardeşiniz için çok üzüldüm çünkü onu zor bir süreç bekliyor sizinle
eski konularina baktim ben de 5 konusu var 3u kardesiyle ilgili, kardesi bipolar hastasiymis.Iste ayni kisi mi onu anlamaya çalışıyorum ben o üyenin adini baska hatirliyorum ,eger ayni kisi ise ona göre bir şeyler söyleyeceğim ama isim haric tarz tıpatıp aynı
Maalesef tüp bebek tedaviside olumsuz sonuclandiUmarim şu an bebegi vardir arkadasinizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?