- 30 Kasım 2016
- 185
- 65
- 18
- 31
- Konu Sahibi Bayan Esen
-
15+5 günlük hamileyim martta randevum var ama o zamana kadar bekleyemiyorum artık çok sıkıldım. Bebeğin hiç bir belirtisi yok sadece karnım biraz şiş sert onun dışında ne bulantı ne başka birşey. Özel hastaneyi aradım çalışma saatimiz bitti dedi. Ne yapacağım acile gitsem ne diyebilirim ve gittim diyelim cinsiyetini söyleyecekler mi? Özeller bile muayene parasına rağmen bakmak istemiyor
İll gebeliğim olduğu için belirtileri anlayamıyorum. Hastaneye 2 haftadır gitmiyorum ve 2 hafta daha gitmem gerekmeyecek. Gittiğimde ise detaylı ultrasona gireceğim bazı tahlil sonuçları için. O zaman bile söyleyecekler mi bilmiyorum. Hamileyim ama varlığından bile emin değilim doğana kadar göremeyecek miyim merak ediyorumGüzelleşmişseniz ve karnınızdaki kahverengi çizgi göğsünüze kadar uzunsa erkektir
2 3 hafta oluyor işte erken dedi doktor ama 2 buçuk aylıkken öğrenenler var. Sorun var dediler detaylı ultrason istediler bebeğin zaten hiç bir etkisi yok bana. Bende doğal olarak merak ediyorum. Birşey almak istiyorum heveslenip ama alamıyorum çok karışık bir durum :\Konudan bir şey anlamadım, rutin muayenelerinizde bakılmadı mı? Göstermedi mi bebek?
Konu yeri burası da değil ayrıca.Olayınız dert bile değil,gidin öğrenin cinsiyetini.Acil neden meşgul olsun ayrıca özel hastaneyi kastettim ben. İşime yarayacak yorumlar yapmayacaksanız lütfen meşgul etmeyin.
Yani işte diyorum ki gitsem de ya söylemezlerse. Yengem özelde acile gidiyordu İstanbul'da herşeyine bakıyorlardı. Burda hiç öyle değil resmen gelme bekle diyorlarYani çok merak ediyorsanız birkaç ayrı doktora gidin.
Acil neden meşgul olsun ayrıca özel hastaneyi kastettim ben. İşime yarayacak yorumlar yapmayacaksanız lütfen meşgul etmeyin.
:) ilk gebeliğim doğal değil mi sizce de 4 aylık olacak bebeğin varlığından bile bihaberim daha ne diyebilirimElbet bir gün öğrenecek olduğunuz şey için neden kendinizi bu kadar hırpaladiginiza anlam veremedim..
Nerde yaşıyorsunuz? Hani doktora ısrarla sorsanız söylerler diye düşünüyorum. Ben ilk gebeligimde 12.ci haftada doktora zoraki söylemiştim. Söyleyemem vs dedi ama ben çok ısrar edince tamam %75 erkek demişti. Dedigim gibi devlet hastanesine gidin ayrı doktorlardan randevu alın ısrarla sorun muhakkak söyleyen bi doktor olacaktır. Hakkınızda hayırlısı :))Yani işte diyorum ki gitsem de ya söylemezlerse. Yengem özelde acile gidiyordu İstanbul'da herşeyine bakıyorlardı. Burda hiç öyle değil resmen gelme bekle diyorlar
Ben sakinim de anlaşılamıyorum her zaman. Edirne'de oturuyorum toplasanız İstanbul'un 1 semti kadar insan var ve özelin acili ne kadar yoğun olabilir ki. Onu geçtim özel hastaneye başım ağrıyor deyip gitseniz chek-up yaparlar. Sonuçta belli bir ücret alıyorlar. Hastaneye gitmeme de daha 2 haftadan fazla var o zaman zaten 18 19 haftalık olacakYorumun işe yarayanı işe yaramayanı olmaz. Daha sakin olun derim ben.
Bebek konusuna gelince de biraz sabredin. Ben 16 haftayı bitirdiğimde gittiğim kontrolde öğrendim. 16 hafta bitene kadar da ne göbek vardı ne başka bir şey. Gören hamile falan demiyordu yani.:) 16 haftadan sonra tosun baya büyüdü, 21 haftayı bitirdim şu anda, artık pantolonlarım belden bebeği sıkıştırıyor, giymiyorum. Doktoruma geçen son ayda çok kilo aldığımı- normal olup olmadığını sordum. Normal dedi, bu aylarda daha hızlı kilo alınırmış. Sizin de muhtemelen böyle olur. :) cinsiyetini ille de şimdi öğrenmek istiyorum diyorsanız pazartesi başka doktora gidin.
İşte asıl o zaman haksızlık olur mu diye düşünüyorum. Çünkü doktor bana şu gün gel deyince gidiyordum şimdi gidip bebeğin cinsiyetini öğrenmeye geldim desem ne tepki verecek bilemiyorum :\ Edirne'deyim bu arada. Keşke İstanbul'a gelme şanşım olabilseydi şuan..Nerde yaşıyorsunuz? Hani doktora ısrarla sorsanız söylerler diye düşünüyorum. Ben ilk gebeligimde 12.ci haftada doktora zoraki söylemiştim. Söyleyemem vs dedi ama ben çok ısrar edince tamam %75 erkek demişti. Dedigim gibi devlet hastanesine gidin ayrı doktorlardan randevu alın ısrarla sorun muhakkak söyleyen bi doktor olacaktır. Hakkınızda hayırlısı :))
Ya ne çok seviyorsunuz milletle tartışmayı. Ben bunu başkan bir yere de yazsam sayfa yetkilileri yine başka bir yere taşıyacaktı bunu da taşırlar elbet. Ayrıca rica ediyorum saçma sapan konuşmayın neyin dert olup olmayacağını size soracak değilim. Görmezden gelirsiniz olur biter :-@
2 3 hafta oluyor işte erken dedi doktor ama 2 buçuk aylıkken öğrenenler var. Sorun var dediler detaylı ultrason istediler bebeğin zaten hiç bir etkisi yok bana. Bende doğal olarak merak ediyorum. Birşey almak istiyorum heveslenip ama alamıyorum çok karışık bir durum :\
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?