Bebeğimin cinsiyetini öğrenmek istiyorum artık.. :(

Tabiki de benimde önceliğim sağlıklı olması ama hamile olupta değilmiş gibi hissetmekte kötü birşey. Ayrıca benimde randevum o zamana geliyor ama o zamanda söylecekler mi bilmiyorum bakalım hayırlısı
Olsun siz yinede şükredin çünkü bu problemleri yaşamak çok zor dua ediyorum Allahım bugün yemek yiyebileyim yada midem yanmasın gece uyuyabileyim diye halada devam ediyor problemlerim 4.ay bitince tamamiyle geçmesini ümit ve dua ediyorum geçer diyorlar yaşayanlar ama inşallah benimde geçer.bebek saklamadığı müddetçe büyük ihtimalle doktorda eğer eminse söylüyormuş tabiki bende merak ediyorum ama sabır yapacak bişey yok dua edelim bebişler saklamasın göstersin yoksa 5-6.ayda anca öğrenenler bile var

Evet bir yandan şükrediyorum en kötü şey sürekli yediklerini çıkarmak yada hiç birşey yiyememek. Çok şükür ki sadece bir kere yaşadım bütün gün o da mide üşütmesi falandı sanırım. Ama sırt ağrım oldukça fazla o da yetiyor hemen herşeye iki dakika oturamıyorum bile bazen. Neyse bekliyelim bakalım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım..

Amin inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla :) evet mide problemleri çok kötü evlat için olmasa hiç katlanılmaz ama insan katlanıyor katlanmaya çalışıyor bende hiç bulantım başka sıkıntım olmadı diyenleri duyunca keşke benimde olmasa diyorum buna şükür yinede.az kaldı yakında hissedeceğiz hareketlerini tekmeleri atacak zaten.benimde bir iki gündür sırt ağrısı başladı birde sol yada sağıma uzun süre yatamıyorum ağrıyor.geçen gidişimde doktorumda sıramı beklerken bi bayan gördüm ruh gibi oturuyordu ve ağlıyordu eşiyle konuştu bebekte bi problem varmış anlayamadım ne olduğunu ama ne kadar zor Allah korusun

Tabiki.. Banada doktor ilk sorun olduğunu söylediğinde gözlerim dolmuştu zor tuttum kendimi ihtimal bile olsa insan üzülüyor herkes ister sağlıklı eli ayağı düzgün olsun İnşallahta öyle olur. Allah kimseye vermesin öyle üzüntüler sıkıntılar.. Yine de kötü düşünmemek canını sıkmamak gerekiyor sonuçta herşey Allah'tan ve hepsinde bir hayır oluyor..

Amin...öyle tabi herşey Allahtan...Allahım sağlıklı sıhhatli olarak olarak hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin tabi herkese inşallah.sorun neydi ne demişti doktor

Amin...öyle tabi herşey Allahtan...Allahım sağlıklı sıhhatli olarak olarak hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin tabi herkese inşallah.sorun neydi ne demişti doktor
Teşekkür ederim hepimize İnşallah. Sorun ikili testte çıktı 169:1 oranında yani sanıyor down sendromlu olma riski 169'da 1 ihtimal. Şimdi marttaki randevumu bekliyorum detaylı ultrason için İnşallah herşey yolundadır

İnşallah inşallah yüreğini ferah tut bişeyciği yoktur inşallah zaten ikili taramada ufak bi risk görünmesi illa öyle olduğu anlamına gelmiyormuş internette araştırmıştım biraz benimde ikili taramada riskli bi durum yok üçlü taramaya gerek yok demişti doktor ama yinede 5.ayda detaylı ultrasonla bakacağız dedi benimde 3martta randevum ozaman tam 17.haftamı doldurmuş olacağım

Benimki de 7sinde :) Evet aslında banada çok söylediler herkeste bir sorun çıkıyor ama hepsi iyi oluyor diye. Ablam hiç yaptırmamış bu testleri hatta 1 ay kadar da erken doğum yapmıştı. Ama şimdi görsen poğaça gibi Fazla kilosu bile var. Yani İnşallah bize de nasip olur böyle sağlıklı şişko bebekler :)

Bende yaptırmayacaktım bile aslında ama eşim yaptıralım dedi doktorumda yaptır deyince yaptırdım bende.aynen öyle :) hiç kötü düşünmene gerek yok bişeyciği yoktur :) haberlerini bekliyorum amin inşallah sağlıklı olsunlar da şişko zayıf farketmez

Öğrendim sonunda oğlum olcakmış Çok değişik bir duygu inanamadım :) Döndürene kadar da yemediğim kalmadı. Doktor ayrıca detaylı ultrasonla da öyle bir baktı eli ayağı düzgün yani detaylı bakmak gerekiyor yine de ama şimdilik bir sorun yokmuş.

Ayy çook sevindim ya gördünmü hiç bi şeyi yokmuş bebişinin hadi gözün aydın oğlan annesi  e sen erken gitmişsin dayanamadınmı aa ne yedinki öyle bi şeyde mi var ilk defa duydum benim eşimde erken gidelim diyor ama ben illa 17.haftam dolsun istiyorum kesinlik olsun diye bana da kız dese çok sevineceğim öncelikle sağlıklı olsun inşallah tabi bakalım hayırlısı

Erkek olduğu için sanırım daha çabuk ve daha erken belli oluyor. Yine de oluşmuş oluyormuş bu haftalarda artık cinsiyeti. Ben dayanamadım evet çok düşündüm gitsem mi ya göstermezse falan diye ama doktor da çok iyiydi 3 kere ultrasonla baktı. İlkinde yüzüstü yatmıştı git bir süt iç gel dedi. Ayıptır söylemesi bende 2 kutu süt 2 paket çikolata bir de kraker yedim Bir baktık ki tavana çıkmış çocuk Kesinlikle aç olmaman gerekiyormuş. O zaman gördü zaten pipisi var erkek dedi Sonra tekrar bekletti yarım saat kadar iyice bakalım dedi baktı bir sorun yoktu çok şükür :) Benim şuan 16 hafta 4 günlük yani bu aralar da öğreniliyormuş işini iyi bilen bir doktor olunca. Çok merak ediyorsan bence git çünkü vakti geldiğinde de göstermeyebilir. Ama benim gibi yap süt çikolata bir de ben tuzlu sevdiğim için kraker yedim. Hareketlenir bence hemem :)

Valla ne yalan söyliyim erkeği bende beklemedim kız yapımı kolay çünkü Erkek hep zor gelir bana. Ama doğunca iyiki deriz onu biliyorum. O yüzden önce sağlık, sonuçta senin olacağı için ne olursa olsun en güzeli olur..

Ben bugün tam 16.haftayı doldurdum 17ye geçeyim istiyorum zaten geçen sefer gittiğimizde 3marta randevu almıştık 17 doluversin diye aslında merak ediyorum ama yinede 17ye bi geçeyim diyorum ne bileyim evet 16.haftada artık kesin cinsiyet organları oluşuyormuş bir hafta daha sabredebilirim sanırım hayırlısıahhh ahhh nerde ben süt içemiyorum midemi ekşitiyor tuzlu kraker vs yersem midem yanıyor ben normal yemek yemeyi özledim yiyebildiklerim sayılı zaten 

O zaman bekle madem randevuya kadar
Ben bir heyecanla gittim annemler gelecekti onlara da sürpsiz olsun diye şanslıymışım :) Yemek sorununa çok üzüldüm yaşamadığım için bana normal geliyor böyle. İnşallah geçer en kısa zamanda

yoooo özele telefon açıyorsun, ben bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için randevu istiyorum diyorsun. o da genel muayene yapılıyor ve o esnada söyleniyor diyor. yani parayı veriyorsun bakıyorlar.

Güzelleşmişseniz ve karnınızdaki kahverengi çizgi göğsünüze kadar uzunsa erkektir

yok öyle birşey. kız annelerinde de çıkıyor.

Ben bekleyeyim en iyisi sabır biraz daha inşallah inşallah geçer bian önce mide sorunlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…