Bebeğimin cinsiyetini öğrenmek istiyorum artık.. :(

Güzel arkadaşım burda, bir derdim varda o kadar dertli insan var ki, ölü doğum yapmış ve şimdiki gebeliğinde kanaması olan bizden dua isteyen bir arkadaşın konusu vardı daha bugün. İnsanlar eskiden de bu kişileri üzmemek için kendi dert bile olmayan mevzularını söylemezlerdi. Hiç bu açıdan düşündün mü?

Doktorunuz özel değil mi? Muayene ücretini verdiğiniz sürece isterseniz her gün gidin yani.

Canım onun tehlikesini bende yaşadım ve belki Allah korusun ama bir sorunla yime karşılaşacağım. Benim istediğim bebeğimin sağlığından endişe etmek değil artık iyi şeyler de duymak. Allah yaşatmasın kimseye tabiki de hiç biri kıyaslanamaz ama ben bir sorunum olduğunda oturup ağlayamadım bile sırf güçlü görünmek için bu daha zor inan bana. Şimdi kaldırıyorum konuyu yine de teşekkür ederim

Yok konunuzu kaldırmanıza gerek yok. Konu gebelik kısmına taşındı zaten. Burdan yorumlar gelecektir.
Bir de konunuzun içini silmeyin. O yasak.

Canim aynı hastanede başka doktora görün bence. Niye haksızlık olsun ki? Bunu bilmek senin hakkın. Istedigin zaman muayene olabilirsin.

vala bende meraklıgillerdenim hayırısı kız erkek fark etmez ama mrak ediyorum mağazaya girdiğimde ona göre bakmak istiyorum :)) özellerde de parasıyla yani bakcak tabikide başka bi doktora git canım öğren en doğal hakkın

Bebeğin cinsiyetini öğrenmeye geldim demeyeceksiniz. Ben buraya yeni taşındım şuradan geldim, sizi önerdiler diyeceksiniz. O da sizi ultrasona alacak, bebeği inceleyecek ''suyu şöyle, kordonu böyle'' diyecek, siz de o ara cinsiyeti ne diye araya sıkıştıracaksınız. Özel hastane tabii ki. Acilde olmaz o işler. Acil servis doktoru oturup da cinsiyete bakmaz. Ablanız gittiğinde o gün hastanede kadın doğumcu falan nöbetçidir.

18.hafta detayli ultrason icin erken degil mi? Benim doktorum 22.haftada tavsiye etmisti.

18.hafta detayli ultrason icin erken degil mi? Benim doktorum 22.haftada tavsiye etmisti.
İkili testte sorun vardı bir değer yüksek çıkmıştı sanırım 163'te 1 ihtimal gibi bu yüzden daha kapsamlı bir hastaneye gönderdi. Ultrasonda bir sıkıntı görünmüyordu bu yüzden detaylı ultrason istedi. Orda da sorun çıkarsa amniyosentez falan ama o kadar ilerletmeyeceğim. Çünkü zararlı olduğunu da söylüyorlar. Bakalım hayırlısı..

Tabiki bende aynı şekilde. Aslında şuan birşeyler almasam da kışlık falan örüyorum ama o da hep aynı renkler sıktı artık :) Şöyle pembiş pembiş yada en güzel mavisinden olsa fena olmaz

Anladim. Detayli ultrasonu daha ilerleyen haftalarda istiyorlar cunku normalde.
Umarim hicbir sorun cikmaz ve amniyosenteze falan gerek kalmaz.
Ben bu ikili uclu vs testlere hic guvenmiyorum. Zaten %100 sonuc da vermedigi icin guvenilir degil. Icinizi ferah tutun insallah bir sorun yoktur.

İnşallah benimde tek dileğim bu

Yanlış anlamayın ama neyi öğrenmek istiyorsunuz anlayamadım belirti olarak kasdettiğiniz nedir bu arada bulantınız ve vs. Gibi şeylerinizin olmaması güzel bişey ben mide problemlerim yüzünden mahvoldum bir lokma yiyemediğim günler oldu açlıktan mide yanması ve bulanmasından ağladım bazı günler bence şükredin olmamasına.bende 15+2 haftalık hamileyim ilk hamileliğim bende bekliyorum cinsiyet için zaten 16-17 haftalarda netleşiyor yani doktorlar kesin tahmini ozaman söylüyorlar ve ben 17.haftada randevuma gideceğim bakalım öğrenebilecekmiyim sizde sabırlı olmayı deneyin önemli olan sağlıklı bi gebelik geçirmek ve bebekte problem olmaması

Tabiki de benimde önceliğim sağlıklı olması ama hamile olupta değilmiş gibi hissetmekte kötü birşey. Ayrıca benimde randevum o zamana geliyor ama o zamanda söylecekler mi bilmiyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…