- Konu Sahibi Bayan Esen
-
Aminnn inşallah inşallah :))İnşallah ve çektiğim tüm sıkıntılara değer bir anda unut İnşallah :)
Veeee bende kız annesiyimmmmmİnşallah ve çektiğim tüm sıkıntılara değer bir anda unut İnşallah :)
Ayy ne tatlııVeeee bende kız annesiyimmmmm
Teşekkür ederimmm Allah razı olsunAyy ne tatlııçok mutlu oldum yaa bende isterdim ama kısmet işte artık oğlanla arada kız gibi ilgilencez Allah bağışlasın ya İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım. İnan kendim almış gibi oldum haberi kıskanmadım da değil hanii
Hayırlısı olsun İnşallah, biz alıştık isim bile bulduk sayılırTeşekkür ederimmm Allah razı olsunamin inşallah hayırlısıyla sağlıkla inşallah Allah sanada bi kız evlat nasip etsin ikincide  bende çok mutlu oldum ya içimden kız geçiyordu Allah çok şükür gönlüme göre verdi bi an erkek der mi dedim kız deyince inanamadım gerçekten mi dedim doktora  görümcemin 6yaşındaki kızı haber bekliyordu kız olmasını istiyordu duyunca dua ettim ben kız olsun diye diyor ya  duası kabul oldu demekki
Amin bizimde öyle isim arayışlarındayız ben iki isim seviyorum birisi belliydi diğeri konusunda kesinleştirmeye çalışıyoruz Hayırlısı olsun İnşallah, biz alıştık isim bile bulduk sayılırSenin nasıl durumların ilk gebeliğindi sanırım var mı hareket falan bende çok var, bu gece özellikle dokunup duruyor Umarım sağlıklıdırlar
Bi tanesi hüma ama diğeri konusunda birkaç isim üzerinde duruyoruz kesinleştirmedik daha sizin ne olacak ? Hadi ya ben dinliyorum hep ama henüz hissedemiyorum yada ben anlamıyorum bende çok konuşkan biri değilim maalesef Ne buldunuz isimleri ne ? Ya ben aslında 1 haftadır falan hissediyorum ama emin olamıyordum dün artık kesin dedim şuanda öyle durmuyor kurban olduğumNasıl biliyor musun ilk eşim hissetti. Öyle tv karşısında dokundu sevdi falan bende tvyi kapattım konuş dedim tepki verir çünkü artık büyüdü. Bir de ben öyle sürekli konuşan biri değilim ve bu yüzden bebek bir ses bir dokunuş aldığında tepki verir belki can atıyordur dedim Sonra eşim hissetti falan zaten sert olan yer neresiyse bebek orda oluyor çünkü batıyor banada. Şimdi hareket edince sanki içimde ufak ufak gaz baloncukları varmışta patlıyormuş gibi Bazen rahatsız ediyor içimde canlı birşeyin varlığı ama bazen de hoşuma gidiyor sanki okşuyomuş gibi beni Bence seninki de hareket ediyor ve hissedersin. Sessiz sakin bir yerde uzan okşa illaki tepki verecektir
Evet benimki kız ya nazlanıyor herhalde İnşallah canım hayırlısıyla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil. Belki naz yapıyordur seninki he kız ya nazlı olurYada ters duruyor olabilir yada daha içerde mi ne oluyordu herşey olabilir yani
İnşallah büyüsünlerde o zaman hissedersin sıkıntı yapma kendine. Ben kendi haline bıraktım hep en son ayrıntılı ultrason için gitmiştim dr. haftasında göre 1 hafta geç gelişiyor demişti. Sonra özelde baktık tekrar bu sefer sorun yok dediler. Yani sen ne hissedersin bende öyledir bence. İsim olarakta Uras'ı düşünüyoruz hem anlamı güzel hemde pek kullanılmıyor. Hüma da farklıymış böyle az kullanılınca hoş oluyor
Hayırlısı ya azı gitti çoğu kaldıEvet benimki kız ya nazlanıyor herhalde amin amin inşaallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de napim nazını çekcez artık küçük hanımın . Olabilir canım hepsi doğru bakalım az daha büyüsünde hissederim inşallah evet urası bende etrafımda duymadım çok kullanılmıyor bende farklı isimleri seviyorum  .
Ayyy inşallah ya hayırlısıyla bi doğsunlar artık yaaaaHayırlısı ya azı gitti çoğu kaldıhayırla sağlıkla doğsunlar yeter bize <3
Aynen hemen hemen aynıyız zatenAyyy inşallah ya hayırlısıyla bi doğsunlar artık yaaaaşurda 5.ayımın dolmasına az kaldı ama sabırsızlanıyorum artık
İnşaallah canım Aynen hemen hemen aynıyız zatenBeraber doğurcaz İnşallah sonra ömür boyu doya doya sev :)
Valla canım ben hiç anlamam pipisini bile göremedim o kadar karışık geliyor ki bana ultrason yukarda duran bebeği aşağıda arıyordumKizlar herkese merabllar herkese saglikli huzurlu hamillelikler ve dogumlar diliyorum oncelikle..cift yumurta ikizlerine hamileyimm 12+4gunluk fotolarimiz var dun cekildik ama halla cinsiyetlerini ogrenemedim dr haftaya gel dedi bende bi topikte paylasmistim bide sizle paylasmak istedim anlayan varsa bana yardim edermi cok merak ediyorumdabiri bu:) digeride bu tahminleriniz varsa alabilirmiyim
Tmm cnm cok saol ne yapim canim valla herseyin hayirlisi en onemlisi ama insan ogluyuz heralde dunyadaki iki meyveninde tadina bakmak istiyoruz galiba yinede hayirlisi tabi haber vericem cnm insaAllahValla canım ben hiç anlamam pipisini bile göremedim o kadar karışık geliyor ki bana ultrason yukarda duran bebeği aşağıda arıyordumve 19 haftalıktı sanırım öğrendiğimde. Öncelikle sağlıklı olsun. Bende çok merak etmiş çok uğraşmıştım ama öğrenememiştim. Hatta öğrenebilmek için 2 saat bekledim çikolatalar falan yedim dönsün diye. Şimdi biri kız diğeri erkek olursa süper olur Ama ikiside kız yada erkek olursa yine öyle çünkü ikiz olunca bence her türlü süper birşey ve çok şanslısın bende istemiştim ama olmadı Hayırlısı olsun öğrenince haber vermeyi unutma :)
İnternetten ikiz gebelikler için cinsiyet tahminlerine bakabilirsin ama. Ben öyle yapmıştım mesela hiç mide bulantım olmadı bu erkek bebeğe işaretmiş ve öyle de oldu. Sende o şekilde en azından fikir yürütebilirsin. Ama benim kadar yıpratma kendiniTmm cnm cok saol ne yapim canim valla herseyin hayirlisi en onemlisi ama insan ogluyuz heralde dunyadaki iki meyveninde tadina bakmak istiyoruz galiba yinede hayirlisi tabi haber vericem cnm insaAllah
Aynen oyle cnm saglikli ve hayirlisi olsun ben bakim su internete birz:))İnternetten ikiz gebelikler için cinsiyet tahminlerine bakabilirsin ama. Ben öyle yapmıştım mesela hiç mide bulantım olmadı bu erkek bebeğe işaretmiş ve öyle de oldu. Sende o şekilde en azından fikir yürütebilirsin. Ama benim kadar yıpratma kendiniİnşallah sağlıklı olsunlar da kız erkek hiç farketmez. Tabiki de isteriz ikisini de tatmak Allah hayırlısını sağlıklısını versin yine de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?