Bebeğimin cinsiyetini öğrenmek istiyorum artık.. :(

Evet ya ilk öğrendiğimde 5haftalık öğrenmiştik bu zaman nasıl geçecek çok var demiştim yarısı geçti bile 5ay doldu mu kaldı 4aycık o kadar hızlı geçmeye başladı dediğin gibi hafta sonu geliveriyor sendede oluyor mu bilmiyorum ama ben kaygılanmaya başladım iyi bakabilecekmiyim sabrım yetecek mi yada gerektiği gibi yetiştirebilecekmiyim terbiye eğitim vs konularında çok kaygılanmaya başladım

Bakmak konusunda düşünme annelik iç güdüsüyle fazlasıyla şefkatle bakacağız sabrı terbiyesi herşeyini vereceğiz. Eğitim konusunda sadece sıkıntılıyız malum yaşadığımız olaylar ve çevreden dolayı. Ama dilerim o zamana kadar düzelir herşey ve hayırlı bir anne baba olarak hayırlı bir evlat yetiştirebiliriz. Benim tek düşüncem doğum. İnsan istedikten sonra yemez yedirir giymez giydirir ki öyle değil midir zaten anne baba olmak. Benim onda şüphem yok zaten Allah verdiyse rızkıyla bereketiyle verir :)

Evet haklısın ben yinede düşünmeden edemiyorum ama yazdıklarının hepsinde haklısın doğru ve tabi çevre çok bozuk okullardaki ahlak dibe vurmuş durumda inşallah herşey biraz daha düzelir bu arada ben artık hissediyorummm bebişimi  aniden oldu bi akşam oturuyorduk içerden bişey pıt pıt vuruyor gibi bir şeyler yapmaya başladı babası kulağını koydu vuruyor dedi ve artık hafif hafif hareket ettiğini ve pıt pıt vurduğunu hissediyorum çok şükürrrrrrr

Yaa ne güzel hissetmek çok farklı bie duygu değil mi :) Benim ki hiç durmuyor artık açta olsam tokta olsam oynuyor sabahtan akşama kadar çok şükür ama iyi birşeymiş seninki de öyle olacak bak gör :) ve artık dokununca değil dokunmayınca oynuyor ben dokununca duruyor nedense rahatsız mı oluyor ne Şuan da ona bakıyordum tam aklıma geldi geç cevap yazıyorum bildirim gelmedi nedense bende bakmadım hiç. Bazen çok aşağıda hareket ediyor sanki çıkacak gibi demiyim de aşağıda hissediyorum baskısını erken doğum riski diyorlar ama anlayamadım doktora soracağım onuda bazen de yukarda sağda duruyor zaten hep orda da çok mu büyüdü ne her yere yetişiyor Endişem yok ama çok rahatım ya bakalım seninki nasıl olacak

Evet gerçekten çok güzelmişşşşş  bende hissetmedim hissetmedim şimdi o kadar çok hissediyorum ki hemde çok kuvvetli şekilde şuan bile tekmeleniyorum benim zaten hareketli bir bebekti şimdi her an neredeyse hissedebiliyorum geceleri uyku sorunum var pek uyuyamıyorum o yüzden gece 3te filan hareket ediyor dediğin gibi aç tok dinlemiyor aynı şey bendede oluyor elimi koyunca sakinliyor nedense babası koyunca da öyle ama konuşunca hareket ediyor.doktorum gecen gidişimde göbek deliğinin 2cm altında duruyor demişti vurduğunu hissettiğim yerde göbek deliğimin biraz altı sol hiza ne bilim ayakları orda mı duruyor acaba çarşamba randevum var soracağım doktora benimde biraz aşağıda ama risk olduğunu duymadım doktor kendi dedi zaten aşağıda durduğunu risk olsa söylerdi diye düşünüyorum bu benim kendi fikrim büyüdükçe bence karnımızın yukarısı aşağısı her yerde hissedeceğiz büyüyecek ya daha geniş yer kaplayacak şuan hala çok küçükler bence yani ama doktorlarımıza soralım ben çarşamba günü yazarım doktorumun ne dediğini inşallah  gönlümüzü ferah tutalım neticede hareket ediyorlar bu iyi bişey demek

Tabiki canım hissedelim yeter. Aşağıdaki olması da belki dediğin gibi ilerleyen haftalarda sıkıntı olur. Şuan dediğin gibi çok olmasa da küçük Yani ben telefonumla ölçüyorum 15.5 cm telefonun boyu o da çeyreği kadar daha büyük, yani fena değil bence Benimde 15 inde randevum var o zamana kadar bekliyorum ama bende soracağım aklıma takılan ne varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…