gozu cok mu sulaniyirSelam arkadaşlar. Benim oğlum 19 aylık 16 aylıktan sonra gözün çapaklanma ve kızarıklık oluştu.ve güneşe çıkınca eliyle gözünü kapatıyor.
İlaç kullandık geçti. İlacı bıraktıktan sonra tekrar başlıyor böyle bir durumla karşılaşan var mı. Buraya yazmamın sebebi çok ilgi görmesi lütfen konumu taşımayın.
Kardeşim 19 yaşında hala çekiyor canım güneş alerjisi var ve atopik..Selam arkadaşlar. Benim oğlum 19 aylık 16 aylıktan sonra gözün çapaklanma ve kızarıklık oluştu.ve güneşe çıkınca eliyle gözünü kapatıyor.
İlaç kullandık geçti. İlacı bıraktıktan sonra tekrar başlıyor böyle bir durumla karşılaşan var mı. Buraya yazmamın sebebi çok ilgi görmesi lütfen konumu taşımayın.
Evet gözü sulanıyor. Sürekli eli gözünde. Artık dışarı çıkamaz oldu yavrum. Peki nasıl geçtigozu cok mu sulaniyir
kuccukken benimde cok capak olurdu gece uyurken.sabah capaklardan acmazdim
cok sulanirdi benim
bide yuzunu yikiyorsan sudan da olabilir
Ya. Çok geçmiş olsun. İlaç kullanıyor mu pekiKardeşim 19 yaşında hala çekiyor canım güneş alerjisi var ve atopik..
Pamuğu ılımış çaya batırıp çapakları onunla silinSelam arkadaşlar. Benim oğlum 19 aylık 16 aylıktan sonra gözün çapaklanma ve kızarıklık oluştu.ve güneşe çıkınca eliyle gözünü kapatıyor.
Evet gözün beyaz kısmı kızarık oluyor sonrada çapaklanma başlıyorKırmızı göz mu acaba? Öyle ise 7 yaş civarı geçiyor. Büyük oglumda vardı, güneş gözlüğü kullandık 3 yaşından itibaren.
Peki doğuştan itibaren mi öyleydi bizim sonradan olduEğer sulaniyorsa göz pinarlari tıkalı olabilir. Benim oglumda öyleydi dışarı çıkarınca ağlıyor gibi gözünden yaş gelirdi ve capaklanirdi. 18 aylıkken küçük bir operasyon ile actirdik. Şimdi çok şükür bir sorunumuz yok.
Evet ama o artık yetişkin olduğu için kortizonlu kullanıyor..Ya. Çok geçmiş olsun. İlaç kullanıyor mu peki
Göz pınarın orada biriken yaş çapak da sümük gibi uzar hatta. Güneş alerjisi o. Korumaktan başka bir şey yapamazsın. Yüzüne gölge düşürecek bir şapka kullanabilirsin. Daha çok küçükmüş bebeğin. Klima da çok etkiliyor. Alışveriş merkezleri bile dokunuyor.Evet gözün beyaz kısmı kızarık oluyor sonrada çapaklanma başlıyor
Bize de doktor kortizonlu damla verdi.Evet ama o artık yetişkin olduğu için kortizonlu kullanıyor..
Krem dışında şapka, gözlük önlemlerini de alın derim..
valla ne hastaneye gittik bu olay icin nede umursadilar cunki onlara gerek kalmadanEvet gözü sulanıyor. Sürekli eli gözünde. Artık dışarı çıkamaz oldu yavrum. Peki nasıl geçti
Kaç aylıkken canımDogustanmis ama biz geç farkettik.
Evet öyle oluyor. Peki zamanla geçmiyor mu. Yavrum çocukları balkonda izliyor çıkamıyor gündüzleri .Göz pınarın orada biriken yaş çapak da sümük gibi uzar hatta. Güneş alerjisi o. Korumaktan başka bir şey yapamazsın. Yüzüne gölge düşürecek bir şapka kullanabilirsin. Daha çok küçükmüş bebeğin. Klima da çok etkiliyor. Alışveriş merkezleri bile dokunuyor.
Aynen bende sürekli temizliyorum. Peki sizinki nasıl geçtivalla ne hastaneye gittik bu olay icin nede umursadilar cunki onlara gerek kalmadan
sabah erknden kalkip teker teker kirpiklerimi temizlerdim baya baya iltihapti
neden kaynaklandigini bilmiyom ama sulandikca daha cok cogaliyor ve gece kuruyordu
Bir yaşında filandi. 5, 6 ay da öyle bekledik bir buçuk yaşında actirdik. Bu arada anestezi almisken sunnetini de yaptırdık.Kaç aylıkken canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?