Bebeğimin kafa şeklindeki gariplik

Şuan biraz daha belirgin bu fotoda bnm oğlumun dahada sivriydi dr normal demişti bebeğiniz normal doğum mu oldu doğum kanalında duran bebeklerde oluyor sanırım benim sezaryendi ama son 1 ay kanala inmiş diyordu dr o yüzden yer dar olunca kafa biraz sivriliyor ama düzeliyor merak etmeyin

Merhaba benim oglumun da kafası böyleydi hatta yamuktu. Doktorumuz yatıs pozisyonunu sürekli değistirmemizi simit yastık kullanmamızı söylemisti. Dediklerni yapınca ve büyüdükce düzeldi. Canınızı sıkmayın. Erkek bebeklerde normal

Kafası çok güzel benim çocukların d böyleydi çünnü ben hep bi sağa bi sola çevirerek yan yatırıyordum. Hiçbie sorun yok maşallah

Annesi hiç endişelenme bebeklik döneminde olması çok normal bir durum büyüdükce düzelir

Gayet normal endişelenemyin

Boşuna nörolojiye götürmeyin,bebeğin kafası çok güzel ve güzel olacak.Amne karnında duruş şeklinden dolayı benim oğlumun da bu şekildeydi.Ben de sizin gibi uzunluğuna takmıştım ,hatta daha da uzundu.Su an çok güzel oldu kafası.Herkes normal dedi o zaman da ama ben endişe ettim ve sürekli doktora götürdüm en son uzunluk düzelmeye başlayınca normal olduğunu kabul ettim.

Oy maşallah çok güzel görünüyor
Baş çevresi Kaç cm doğdu ve kaç cm büyüyo takip ediyor musunuz

Bebeğinin kafası çok güzel. Benim yeğenimin de kafası büyük ve böyle arkaya doğru sivrilik vardı senin bebeğinin aynısı. Şimdi kafası yuvarlak ama hala büyük çünkü anne babasının kafası büyük. Bebeğinin kafası çok güzel duruyor fotoğraflardan. Sadece çok fazla sırtüstü yatırma kafası düz olmasın. Benim oğlumunki düz oldu arkası biraz. Sağ sol arka dönüşümlü yatır. Gündüzleri kontrollü yüzüstü yatır. Aslında şöyle sırtüstü yatırsan bile daha kafalarını tutmadıkları ve dönmedikleri için sen kafasını hafif sağ sol yapabilirsin

Merhaba benim bebegim 2 aya yakındır kask tedavisi görüyor doktorlar anlamadı kafa şekil bozukluğunu kask merkeziyle iletişime geçtik alanında uzman doktora yönlendirdi ve zaten kask merkezine bebegimizin fotoğraflarını atınca direk kafa şekil bozukluğu olduğunu söylemişlerdi bence kask merkeziyle iletişime geçin inşallah birşey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…