Bebegimin kalbi durdu

İnşallah canim seninle ayni durumdayiz is yerinde çalışıyorum ama hiç aklimdan cikmiyo valla şimdi olsaydi 20 haftalik felan olcakdi cokda kurcalamak istemiyorum allahin takdiri sonucda ama bazende hep niye diyorum niye böyle oldu hic bir sorun yokdu bir anda noldu şimdi tekrar hemen hamile kalabilcekmiyim korkusu var hamile kalsam ya yie kalbi durursa korkusu var ben artik iyi değilim gerçekden saglikli bir bebek dogurmadan bu böyle gidicrk gibi

Bugün sağlık ocağından aradılar . 5 aylık kontrolünüz var kan tahlili için gelin diye . Hala hamileyim sanıyor hemşire sisteme düşmemiş . Bebeğim karnımda öldü alındı derken içimin ne kadar sızladığını anlatamam.

seni çok iyi anlıyorum..bazı böyle ayrıntılar insanı üzüyor..ben de embriyonun genetik sonucu görünce duygulanmıştım çık..sonuç kötü değildi çok şükürde..46xx görünce..kızım dedim içimden..ben kalp atımından sonra sağlık ocağına bildirecektim..

Aynen ya benim de 46xx geldi o güne kadar biraz iyileşmiştim öğrenince o kadar içim kötü oldu ki.. inşallah bu yaşadığımız son olur inşallah her şey daha güzel olur bundan sonra..
Iltihap için smear testinde çıkar diye düşünüyorum..

Benim de 46xx geldi, sanki erkek olsa daha az uzulecekmisim gibi, ben de kötü oldum öğrenince

Arkadaşlar benim ilk hamileligim di bugun bir hafta olmuştu bebegimin kalbi durali ve kurtaj olali doktor kontrolüne gittim bugun doktor sadece ultrason ile karın bolgesinden muayene etti bi sıkıntı yok kürtaj sonrası dedi birde sonuç diye bi belge verdi normal bi düşük diye açıklama yaptı baska tahliller testler falan istemedi o detaylı testler falan tekrarlayan düşük ler de yapilir sizin oyle bir durumunuz olmadığı için yapilmayacak 3 ay korun ve folik asit kullan dedi sonra calismalara başlayabilirsiniz dedi şimdi de sizler bir sürü test vs yaptirdik diyosunuz kafam karıştı iyiceeee sizin kaçıncı hamilelikleriniz tekrarlayan dusukleriniz varmiydi ????

Benim tup bebek tedavisi ile olusan ilk hamilelik ve ilk dusuktu..dusuk sonucunun genetige gitmesini biz istedik..sonucta genetik bozukluk cikmasa da biz kendimiz icin de genetik test ve bana pihtilasma testi yapilmasini yine biz talep ettik..dediginiz gibi siz istemezseniz ilk dusukte herhangi bir test yapmiyorlar..biz herhangi bir sorun varsa ciksin biran once,vakit kaybetmeyelim diye yaptirmak istedik..belki normal yolla olsaydi bizde istemezdik bu testlerin yapilmasini ama tup bebek tedavisi sonucu olunca arastirilsin istedik acikcasi,neden bu durumla karsilastik diye..

Offf yaa bi msj yazcam tlf kitlendi ard arda ayni msji gönderdi sinir oldumm çok pardonn neysee...benim hamileligim normak ve hic tedavisizdi bizim talep etmwk aklımıza bile gelmedi yaa o aci üzüntü içinde hersey sonradan aklina geluyo insanin Rabbim aynı acilari yasatmasin inşallah sağlıklı sihhatli evlatlar nasipetsin inşallah hepimize

Aynen canım tekrarlayan dusuklerde yapılıyor aslında. Benim ilk hamileliğinde ama yaptırmak istedik tüm testleri. Bebeğin genetik teste gitmesini, pıhtılaşma testlerini falan. Aslında pıhtılaşmaya sen de baktirabilirsin.

Insallah canım hepimize hayirlisini nasip etsin.. evet normalde tekrarlayan düşüklerde yapıyorlar biz de kendimiz talep ettik.. normalde doktorlar zaten düşük oranı yüzde 25 fln diyorlar hiçbir sebebe bağlı olmadan da olabiliyormuş ve etrafımda çoğu insanın ilk gebeliği düşükle sonuçlansa bile ikincisinde gayet sağlıklı bir bebekleri oldu.. ama ben de çıkan bu pıhtılaşma sorunundan şüpheliyim.ve umutsuzluğa kapıldım yani bilmek iyi mi kötü mü şu an bilemiyorum gerçekten.. tek yapabildiğim hayirlisini dilemek..

Kesinlikle bilmek lazım bence, en azından önlem alırsın. Mesela bende pıhtılaşmaya ilgili şüpheli birşey çıktı. Bakalım sonuç ne olacak.

Pıhtılaşma okup olmadığı ne şekilde anlaşılıyor ki hangi testler yaptiriliyor

Merhabalar ben de bugün kürtaj oldum bebegimin kalbi durduğu için kanamalara çok alismistim da bu çok koydu gercekten ben özelde yaptırdım sadece patolojiye gidiyor genetigi ben sordum 3000 tl gibi bi paradan bahsettiler ve 3 günü geçtiği için karnimda oleli doku bulamazlar calisacak dedi dr bu kromozom sadece genetik ile bulunuyor dimi zaten dr da patoloji sonucu hiç bişeyi aciklamayacak dedi

Kaç haftalikti canım, benim 10. Haftadaydi, kalbi durdugunun tespit edilmesinden uc gün sonra kürtaj oldum yine de genetik teste gitti. Özel hastanede yaptırdım ben de 530 tl tuttu.

Kaç haftalikti canım, benim 10. Haftadaydi, kalbi durdugunun tespit edilmesinden uc gün sonra kürtaj oldum yine de genetik teste gitti. Özel hastanede yaptırdım ben de 530 tl tuttu.

8+6 da gittim iki gün önce durmus dedi ama benim son adet tarihim belli değildi öylesine tahmini bi tarih secmistik yani gittiğim gün bile durmus olabilir ama 3000 tl tutar diyince gücüm yetmedi maalesef( sırf bu yüzden keşke üniversite hastanesinde mi kürtaj olsaydım diye düşündüm bu 530 kürtaj parasının haricinde dimi çünkü bizim sadece kürtaj için bile 450 tl aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…