Zaten 40 45 gun olmazsan gel demisti bi kac gun daha bekleym gidecem[/QUOTE]BİLMİYORUM ki hiç yaa doktora git istersen canim
Canim bende senin gibi oldu doktora gittim tarlusal verdi oyle adet oldum[/QUOTE]Zaten 40 45 gun olmazsan gel demisti bi kac gun daha bekleym gidecem
Seninde mi sancın cok olmustu[/QUOTE]Canim bende senin gibi oldu doktora gittim tarlusal verdi oyle adet oldum
Benim adet olucakmis gibi sancim oluyodu ama bir türlü olamiyodum[/QUOTE]Seninde mi sancın cok olmustu
Canim daha yeni değil mi korunmayi biraktiniz mi . Çok güzel. Bir haber Maşallah .Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallahKızlar kurtajdan tam bir ay sonra adet oldum. Belirtisizdi, sanirim simdi de yeniden hamileyim :)
Sağol canim iyi dileklerin için. Valla doktorum hiç korunma dedi, ben de sirf psikolojik olarak hazır olmadigim icin bi ay bekledim.Canim daha yeni değil mi korunmayi biraktiniz mi . Çok güzel. Bir haber Maşallah .Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Hemen kontrole got canım belki kan sulandirici verir . Ayy çok. Güzel bir haber Maşallah maşallahSağol canim iyi dileklerin için. Valla doktorum hiç korunma dedi, ben de sirf psikolojik olarak hazır olmadigim icin bi ay bekledim.
Harika bir haber..cok sevindim..bize de umut olduSağol canim iyi dileklerin için. Valla doktorum hiç korunma dedi, ben de sirf psikolojik olarak hazır olmadigim icin bi ay bekledim.
Dört gundur durmadan test yapıyorum.inanamadim cidden :) . Cumartesi gidecem doktora.Hemen kontrole got canım belki kan sulandirici verir . Ayy çok. Güzel bir haber Maşallah maşallah
Ayy heyecanın çok belli . Darısı başımıza insallah :)Dört gundur durmadan test yapıyorum.inanamadim cidden :) . Cumartesi gidecem doktora.
Cok sevindim senin adina sen ne zaman kurtaj olmustun yani kac ay olduDört gundur durmadan test yapıyorum.inanamadim cidden :) . Cumartesi gidecem doktora.
29 eylülde kürtaj olmuştum. 30 ekimde adet oldum. Bir de bu seferki belirtilerim de bambaşka. İnsallah bu sefer yolunda geçer herşey.Cok sevindim senin adina sen ne zaman kurtaj olmustun yani kac ay oldu
Can'ım çok sevindim . Hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin Rabbim .Dört gundur durmadan test yapıyorum.inanamadim cidden :) . Cumartesi gidecem doktora.
Hatirladim seni bende 28 eylulde kurtaj olmustum ☺cok sevindim senin adina test yaptinmi29 eylülde kürtaj olmuştum. 30 ekimde adet oldum. Bir de bu seferki belirtilerim de bambaşka. İnsallah bu sefer yolunda geçer herşey.
Rabbim bu sefer kucağına almayı nasip etsin.. Normalde kolay mı hamile kalıyorsun digerine kaçıncı ayda hamile kalmıstın birde tedaviyle mi oldu merak ettigim kürtajdan sonra gebelik şansı artıyor diyorlar ondan sordumKızlar kurtajdan tam bir ay sonra adet oldum. Belirtisizdi, sanirim simdi de yeniden hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?