Bebegimin kalbi durdu

"Bebekim72, post: 49040841, member: 733113"]Dun kurtajımın 37.günüydü karnım ağrıdı adet sancısı cektim gun boyu adet oluyorum sandım ama sadece cok az 1 kere kahve leke geldi sonrada sancıda kesildi lekede bugunde birsey yok boyle olan oldu mu o adetmiydi korktum rahimde yapısıklık olunca adet az oluyormus[/QUOTE]
BİLMİYORUM ki hiç yaa doktora git istersen canim

Seni cok iyi anliyorum cnm Rabim sabrini versin bende 3 ay once 4 aylik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum tam tamina 5 sene bekledim yavrumu ne drlara gitim ne ameliyatlar gecirdim sonunda hamile kaldim ama onunda kalbi durdu ama ellden ne gelir Rabim boyle buyurmus Tez Zamanda tekrardan dunyaya getirebilecegimiz bir gebelik yasariz. InsaAllah acisi zor ben hala unutmadim ama Allahin taktiri bu iste he serde bi hayir vardirr..

BİLMİYORUM ki hiç yaa doktora git istersen canim[/QUOTE]
Zaten 40 45 gun olmazsan gel demisti bi kac gun daha bekleym gidecem

Kızlar kurtajdan tam bir ay sonra adet oldum. Belirtisizdi, sanirim simdi de yeniden hamileyim :)

Kızlar kurtajdan tam bir ay sonra adet oldum. Belirtisizdi, sanirim simdi de yeniden hamileyim :)
Canim daha yeni değil mi korunmayi biraktiniz mi . Çok güzel. Bir haber Maşallah .Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Canim daha yeni değil mi korunmayi biraktiniz mi . Çok güzel. Bir haber Maşallah .Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Sağol canim iyi dileklerin için. Valla doktorum hiç korunma dedi, ben de sirf psikolojik olarak hazır olmadigim icin bi ay bekledim.

Sağol canim iyi dileklerin için. Valla doktorum hiç korunma dedi, ben de sirf psikolojik olarak hazır olmadigim icin bi ay bekledim.
Hemen kontrole got canım belki kan sulandirici verir . Ayy çok. Güzel bir haber Maşallah maşallah

Harika bir haber..cok sevindim..bize de umut oldusaglikli kavus isallah bebisine:)

Hemen kontrole got canım belki kan sulandirici verir . Ayy çok. Güzel bir haber Maşallah maşallah
Dört gundur durmadan test yapıyorum.inanamadim cidden :) . Cumartesi gidecem doktora.

Cok sevindim senin adina sen ne zaman kurtaj olmustun yani kac ay oldu
29 eylülde kürtaj olmuştum. 30 ekimde adet oldum. Bir de bu seferki belirtilerim de bambaşka. İnsallah bu sefer yolunda geçer herşey.

29 eylülde kürtaj olmuştum. 30 ekimde adet oldum. Bir de bu seferki belirtilerim de bambaşka. İnsallah bu sefer yolunda geçer herşey.
Hatirladim seni bende 28 eylulde kurtaj olmustum ☺cok sevindim senin adina test yaptinmi

Rabbim bu sefer kucağına almayı nasip etsin.. Normalde kolay mı hamile kalıyorsun digerine kaçıncı ayda hamile kalmıstın birde tedaviyle mi oldu merak ettigim kürtajdan sonra gebelik şansı artıyor diyorlar ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…