hepimizde aynı korku var malesef..bende 21 ekimde olmuştum kürtaj..daha dün ilk adetimi oldum..ilk adeti bekliyordum, sonra bende istiyorum ama nasip tabi..Ya kızlar ben 28 eylulde kurtaj oldum simdi tekrar istiyorum ama korkuyorum tekrar ayni sey olursa diye bu sefer vazgeciyorum napicam ben ya bi akil fikir verin bana
Napicaz böyle bilmiyorum kafayı yemek uzereyim artikhepimizde aynı korku var malesef..bende 21 ekimde olmuştum kürtaj..daha dün ilk adetimi oldum..ilk adeti bekliyordum, sonra bende istiyorum ama nasip tabi..
Valla canım sanırım kolay kalıyorum çünkü ilkinde de ikinci ay kalmistim. Tedaviyle değil normal yolla oldu.Rabbim bu sefer kucağına almayı nasip etsin.. Normalde kolay mı hamile kalıyorsun digerine kaçıncı ayda hamile kalmıstın birde tedaviyle mi oldu merak ettigim kürtajdan sonra gebelik şansı artıyor diyorlar ondan sordum
Hem de kaç test yaptım, tam dokuz tane cumartesi kan vermeye gidecem.Hatirladim seni bende 28 eylulde kurtaj olmustum ☺cok sevindim senin adina test yaptinmi
Gereken testleri yaptirdiysan sen ustune duseni yaptın demektir. Kesinlikle hamilelik umudu bile insanın psikolojisini yeniliyor. Ruhun musaitse sakin bu korkulara yenilme, Allah'in takdiri sonuçta.Ya kızlar ben 28 eylulde kurtaj oldum simdi tekrar istiyorum ama korkuyorum tekrar ayni sey olursa diye bu sefer vazgeciyorum napicam ben ya bi akil fikir verin bana
Bir de kontrole gittiğimde tesadüfen bir yumurta ile karşılaştık :)Rabbim bu sefer kucağına almayı nasip etsin.. Normalde kolay mı hamile kalıyorsun digerine kaçıncı ayda hamile kalmıstın birde tedaviyle mi oldu merak ettigim kürtajdan sonra gebelik şansı artıyor diyorlar ondan sordum
Butun testleri yaptirdin bir sorub cikmadi acaba 3 ayin dolmasinimi beklesem yoksa calismalara baslasammi 28 eylulde kurtaj olmustum 3 ayin dolmasinada fazla bisey kalmadi aslındaGereken testleri yaptirdiysan sen ustune duseni yaptın demektir. Kesinlikle hamilelik umudu bile insanın psikolojisini yeniliyor. Ruhun musaitse sakin bu korkulara yenilme, Allah'in takdiri sonuçta.
Sanada cok gecmis olsun Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın..ben sadece pıhtılaşma testini yaptırdımHangi testleri yaptırdınız arkadaşlar, benden de testler istedi doktor ama atladığım bir şey olmasın istiyorum..
Ben de pıhtılaşma, eşim ve ben de genetik testleri yaptırdık..daha sonuçlar çıkmadıHangi testleri yaptırdınız arkadaşlar, benden de testler istedi doktor ama atladığım bir şey olmasın istiyorum..
Sanada cok gecmis olsun Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın..ben sadece pıhtılaşma testini yaptırdım
Ben de pıhtılaşma, eşim ve ben de genetik testleri yaptırdık..daha sonuçlar çıkmadı
Geçmiş olsun..üzülme ona..iğne verirler hamileliğinde bir sıkıntı çıkmaz..genetik testleri de yaptırmışmıydın?Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. ben de yaptırdım pıhtılaşma çıktı maalesef ben de.. o kadar canım sıkkın ki anlatamam.. inşallah sizlerde normal çıkar sonuçlar.. hayırlısı olsun hepimiz için
Hormon testi smear testi bide rahim filmi istemisti bendenHangi testleri yaptırdınız arkadaşlar, benden de testler istedi doktor ama atladığım bir şey olmasın istiyorum..
Benim hersey temiz cikti 28 eylulde kurtaj olmustum simdi tekrar bebek istiyorum ma 3 ay dolmasini bekliyorum aslinda beklemekde istemiyorum hemen olsun istiyorum ama tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum
Bana 3 ay bekle filan demedi doktorum o konuda da hep farklı şeyler söylüyorlar nedense.. ben de çok istiyorum ama çok da korkuyorum.. Çok istiyorum sağlıklı bir bebeğim olsun hayırlısıyla ama o kadar güçsüz hissediyorum ki kendimi.. inşallah birkaç sene sonra dönüp bu mesajları okurken güleriz bu günlerimize bebeklerimizle..Benim hersey temiz cikti 28 eylulde kurtaj olmustum simdi tekrar bebek istiyorum ma 3 ay dolmasini bekliyorum aslinda beklemekde istemiyorum hemen olsun istiyorum ama tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum
İçim acıyor resmen, bugün kontrol için gittiğimiz doktor randevusu nasıl gecti, neler konuşuldu hatırlamıyorum. Bir tek 9+5 günlük bebegimin kalbinin durduğunu biliyorum.
İki gündür aklıma geliyordu. Geçen hafta tavana vuran bulantilarim tık diye kesildi. Bir sorun yoktur, olmasın diye çok dua ettim. Çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?