Bebegimin kalbi durdu

Ya kızlar ben 28 eylulde kurtaj oldum simdi tekrar istiyorum ama korkuyorum tekrar ayni sey olursa diye bu sefer vazgeciyorum napicam ben ya bi akil fikir verin bana

Ya kızlar ben 28 eylulde kurtaj oldum simdi tekrar istiyorum ama korkuyorum tekrar ayni sey olursa diye bu sefer vazgeciyorum napicam ben ya bi akil fikir verin bana
hepimizde aynı korku var malesef..bende 21 ekimde olmuştum kürtaj..daha dün ilk adetimi oldum..ilk adeti bekliyordum, sonra bende istiyorum ama nasip tabi..

Valla canım sanırım kolay kalıyorum çünkü ilkinde de ikinci ay kalmistim. Tedaviyle değil normal yolla oldu.

Gereken testleri yaptirdiysan sen ustune duseni yaptın demektir. Kesinlikle hamilelik umudu bile insanın psikolojisini yeniliyor. Ruhun musaitse sakin bu korkulara yenilme, Allah'in takdiri sonuçta.

Bir de kontrole gittiğimde tesadüfen bir yumurta ile karşılaştık :)

Ben de geçen ay aynı şeyi yaşadım, çok üzüldüm, nasıl bir his olduğunu yaşayan anlar.. elden gelen tek şey hayırlısı içindua etmek.. çok geçmiş olsun.. umarım hepimiz en yakın zamanda hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız.. :'( :'(

Gereken testleri yaptirdiysan sen ustune duseni yaptın demektir. Kesinlikle hamilelik umudu bile insanın psikolojisini yeniliyor. Ruhun musaitse sakin bu korkulara yenilme, Allah'in takdiri sonuçta.
Butun testleri yaptirdin bir sorub cikmadi acaba 3 ayin dolmasinimi beklesem yoksa calismalara baslasammi 28 eylulde kurtaj olmustum 3 ayin dolmasinada fazla bisey kalmadi aslında

Hangi testleri yaptırdınız arkadaşlar, benden de testler istedi doktor ama atladığım bir şey olmasın istiyorum..

Sanada cok gecmis olsun Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın..ben sadece pıhtılaşma testini yaptırdım

Ben de pıhtılaşma, eşim ve ben de genetik testleri yaptırdık..daha sonuçlar çıkmadı

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. ben de yaptırdım pıhtılaşma çıktı maalesef ben de.. o kadar canım sıkkın ki anlatamam.. inşallah sizlerde normal çıkar sonuçlar.. hayırlısı olsun hepimiz için

Geçmiş olsun..üzülme ona..iğne verirler hamileliğinde bir sıkıntı çıkmaz..genetik testleri de yaptırmışmıydın?

C csoner teşekkürler.. bu testleri de yaptırmak lazım aslında iltihap durumu da etkiliyor çünkü bildiğim kadarıyla..
Benim hersey temiz cikti 28 eylulde kurtaj olmustum simdi tekrar bebek istiyorum ma 3 ay dolmasini bekliyorum aslinda beklemekde istemiyorum hemen olsun istiyorum ama tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum

Benim hersey temiz cikti 28 eylulde kurtaj olmustum simdi tekrar bebek istiyorum ma 3 ay dolmasini bekliyorum aslinda beklemekde istemiyorum hemen olsun istiyorum ama tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum
Bana 3 ay bekle filan demedi doktorum o konuda da hep farklı şeyler söylüyorlar nedense.. ben de çok istiyorum ama çok da korkuyorum.. Çok istiyorum sağlıklı bir bebeğim olsun hayırlısıyla ama o kadar güçsüz hissediyorum ki kendimi.. inşallah birkaç sene sonra dönüp bu mesajları okurken güleriz bu günlerimize bebeklerimizle..

Sayfaları tek tek okuyamadım ama yazmadan da geçemedim. Benim de aynı durum başıma gelmişti. Çok üzüldüm ağladım, günlerce toparlanamadım. Sonrasında Rabbim sabrını veriyor işte 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şimdi ikinciyi bekliyorum. Biraz zaman verin kendinize sonrasında herşey yoluna girecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…