Bebegimin kalbi durdu

Kızlar kalbi duran bebeğimin kromozom incelenmesinde mozaik down sendromlu olduğu çıkmıştı . Pıhtılaşma testimde pıhtılaşmaya yankınlık çıktı . Karyotip analizimizde çıkmış . Sonuçları almaya korkuyorum . Pazartesi göstereceğiz doktora . Eşim hemen sonucu almamı istemiyor . Pazartesi ye kadar 40 kere kafana takarsın diyor . Hayatın yükü altında eziliyorum. Doğuştan engellerim de var . Bir ayağımda pev var , bir elimin parmaklarında da gelişmemişlik. Annem hamileyken bir ilaç kullanmış doktorlar onun sebep olduğunu söylemişler o zaman. Genetik doktoruma da testten önce bu durumu anlatmıştım .ilaçtan olmuştur ama analizine bakalım dedi . Ve ben aylardır ya genetiğim de de varsa ve çoçuğa da geçer diye düşünüp üzülüyorum . Elimde olmayan sebeplerin sorumluluğu çok yordu artık . Kötü bir sonuçla yüzleşmekten korkuyorum . Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Sizin ilk kaybınızmıydı? Biz de pazartesi pıhtılaşma ve genetik testler için pazartesi kan verdik bakalım..pıhtılaşma 3 haftaya, genetik 2 ay sonra çıkar dediler..

Sizin ilk kaybınızmıydı? Biz de pazartesi pıhtılaşma ve genetik testler için pazartesi kan verdik bakalım..pıhtılaşma 3 haftaya, genetik 2 ay sonra çıkar dediler..
İlk kaybimdi ins son olur. Genetik bana da iki ay sürer demişlerdi bir ayda çıktı. Hücreleri laboratuvar ortamında buyutuyorlarmis o da ne zaman büyürse yeterince.

İlk kaybimdi ins son olur. Genetik bana da iki ay sürer demişlerdi bir ayda çıktı. Hücreleri laboratuvar ortamında buyutuyorlarmis o da ne zaman büyürse yeterince.
Benimde ilk kaybimdi ama bana yapmadilar ilk bebek diye 3den sonra yapiyoruz dediler

Aynen uç dusuk bekliyorlarmış normalde bu testleri yapmak için, ama doktorum istersek yonlendirebilecegini söyledi, yaptırdık tüm testleri. Bi kismi çıktı hepsi referans aralığında. Bi sorun çıksa mi sevimecem çıkmasa mi bilmiyorum. Sorun çıkmadıkça ben mi yaptım diye üzülüyorum.

Bende tahliller için hemotoloji bölümüne gittim kadin resmen benle dalga geçti psikolojin bozulmus senin dedi ve yapmdi testleri

Bende tahliller için hemotoloji bölümüne gittim kadin resmen benle dalga geçti psikolojin bozulmus senin dedi ve yapmdi testleri
Tamam bu durum birçok kadının başına geliyor ama valla benim yaşım otuz oldu, artık altı ayda bir düşük yapacak vaktim yok :) en azından testleri keşke yaptirsaydim diye pişman olmak istemiyorum.

Tamam bu durum birçok kadının başına geliyor ama valla benim yaşım otuz oldu, artık altı ayda bir düşük yapacak vaktim yok :) en azından testleri keşke yaptirsaydim diye pişman olmak istemiyorum.
Bende bi sorun varsa erkendeb ogrenmek icn gittim kadin bana 3 tane olmadan yapmiyoruz dedi bende ben daha birincide yikildim 3 taneye nasil dayanirim ki illa biseylrri ogrenmek icin illa acimi cekmemiz gerekiyo dedim yapicak biseh yok dedi

Bende bi sorun varsa erkendeb ogrenmek icn gittim kadin bana 3 tane olmadan yapmiyoruz dedi bende ben daha birincide yikildim 3 taneye nasil dayanirim ki illa biseylrri ogrenmek icin illa acimi cekmemiz gerekiyo dedim yapicak biseh yok dedi
Uç dusugum var diye üniversite hastanesine gidiyor herkes aslında öyle yapabilirsin. Alabilecegimiz bir önlem varsa alalım istiyoruz, neden anlamıyorlar bunu garip gerçekten.

Uç dusugum var diye üniversite hastanesine gidiyor herkes aslında öyle yapabilirsin. Alabilecegimiz bir önlem varsa alalım istiyoruz, neden anlamıyorlar bunu garip gerçekten.
Ordan cikip bi tanıdık vasitasiyla kadin dogumcuya gittim ayni hastanede ikiside oda keske 3 tane dusugum var deseydin dedi neyse bu kadın dogumcuda kan tahlili smear ve rahim filmi istedi hersey bitti bi rahim filmi kaldi onun icin tarlusal kullandm adetim basladi bitince de rahim filmi cekilicem

Hayırlısı olur inşallah, bu süreç bi an önce geçer. Her yeni haberde başa sariyorum ben.

Bende ayni durumdayim bu ayın 28inde tam 2 ay olucak
Benim de 29 unda iki ay olacak. Su pıhtılaşma testleri de sonuçlansin diye bekliyorum. En azından içim daha rahat olur. Doktor hiç bekleme demişti ama insan bi kararsiz kalıyor.

Biz de universite hastanesinde tanidik dr vasitasiyla randevu tarihini one cektirdik yoksa randevuyu bile 1.5 ay sonrasina vermislerdi..gorusmede de tek dersem yapmazlar diye 2 kaybim var dedim..siz de otyle diyebiirsiniz..test sonucu falan istemiyorlar sadece sizin beyaniniz..dediginiz gibi vaktimiz yok bu yuzden yalan soylemeye mecbur kaliyoruz..benden de hsg cekilmemi istedi dr..kurtajdan sonra ilk deil bir sonrakinde cekil dedi..e vitzmini hapi verdi bana,esime de yine destekleyici bir hap..siz kurtajdan sonra kacinci gun adet oldunuz?

39. Gün oldum ben hemen. Ben de testleri özel hastanede yaptırıyoruz. Üniversite hastanesini bile bekleyecektir sabrım yok şu an.

Kızlar eşimin ve benim karyotip analizimiz çıktı . İkimizde de hiç bir sıkıntı Yok herşey normal . Benim engellerim de genetik değilmiş çok şükür . Tamamen nasip imtihan . Deneyeceğiz artık Yen'i bebişler için . İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürür .

Kan pihtilasmasina baktirdin mi peki canim

Genetik test icin bebege mi bakılıyor benimkide pstolojiye gitti ama temiz cıktı pıhtılaşma icin kan verdim daha sonuç çıkmadı

27 gun once bende bebeğimin kalbinin durması sonucu kurtaj oldum 8+3 de kalbi durdu Dr benden sadece pıhtılaşma testi istedi birde patolojiye gitti temiz cıktı hep kafamda bir soru benim bilmedigim bir sebepse diye o yuzden butun testleri yaptırmak istiyorum ama Dr istemedi fiziken degil ama psikolojik olarak cok kötüyüm eşim bıkmış durumda aglamamdan kendimi toparlayamıyorum

Genetik test icin bebege mi bakılıyor benimkide pstolojiye gitti ama temiz cıktı pıhtılaşma icin kan verdim daha sonuç çıkmadı
Bizim kürtaj sonucu embriyoya genetik test yapıldı. Bizim de bir sıkıntı çıkmadı..Ben ve eşim,bize genetik test yapılması için kan verdik.Pıhtılaşma için de test yaptırdım. O sonuçlar henüz çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…