- 5 Ağustos 2016
- 1.560
- 2.504
- 133
Sizin ilk kaybınızmıydı? Biz de pazartesi pıhtılaşma ve genetik testler için pazartesi kan verdik bakalım..pıhtılaşma 3 haftaya, genetik 2 ay sonra çıkar dediler..Tamamen aynı duygular içindeyim. Önce hastaydı demek ki dedim, şimdi ben mi bisey yaptım diyorum. Doktora her gidişinde saçma sapan sorular soruyorum. Belki pıhtılaşma dan çıkar birşey,. Yavaş yavaş o testler de sonuçlanmayan başladı, anormal hicbisey yok. Benim de kızım olacakmış, öğrenmek bazen daha da uzuyor.
İlk kaybimdi ins son olur. Genetik bana da iki ay sürer demişlerdi bir ayda çıktı. Hücreleri laboratuvar ortamında buyutuyorlarmis o da ne zaman büyürse yeterince.Sizin ilk kaybınızmıydı? Biz de pazartesi pıhtılaşma ve genetik testler için pazartesi kan verdik bakalım..pıhtılaşma 3 haftaya, genetik 2 ay sonra çıkar dediler..
Benimde ilk kaybimdi ama bana yapmadilar ilk bebek diye 3den sonra yapiyoruz dedilerİlk kaybimdi ins son olur. Genetik bana da iki ay sürer demişlerdi bir ayda çıktı. Hücreleri laboratuvar ortamında buyutuyorlarmis o da ne zaman büyürse yeterince.
Bende tahliller için hemotoloji bölümüne gittim kadin resmen benle dalga geçti psikolojin bozulmus senin dedi ve yapmdi testleriAynen uç dusuk bekliyorlarmış normalde bu testleri yapmak için, ama doktorum istersek yonlendirebilecegini söyledi, yaptırdık tüm testleri. Bi kismi çıktı hepsi referans aralığında. Bi sorun çıksa mi sevimecem çıkmasa mi bilmiyorum. Sorun çıkmadıkça ben mi yaptım diye üzülüyorum.
Tamam bu durum birçok kadının başına geliyor ama valla benim yaşım otuz oldu, artık altı ayda bir düşük yapacak vaktim yok :) en azından testleri keşke yaptirsaydim diye pişman olmak istemiyorum.Bende tahliller için hemotoloji bölümüne gittim kadin resmen benle dalga geçti psikolojin bozulmus senin dedi ve yapmdi testleri
Bende bi sorun varsa erkendeb ogrenmek icn gittim kadin bana 3 tane olmadan yapmiyoruz dedi bende ben daha birincide yikildim 3 taneye nasil dayanirim ki illa biseylrri ogrenmek icin illa acimi cekmemiz gerekiyo dedim yapicak biseh yok dediTamam bu durum birçok kadının başına geliyor ama valla benim yaşım otuz oldu, artık altı ayda bir düşük yapacak vaktim yok :) en azından testleri keşke yaptirsaydim diye pişman olmak istemiyorum.
Uç dusugum var diye üniversite hastanesine gidiyor herkes aslında öyle yapabilirsin. Alabilecegimiz bir önlem varsa alalım istiyoruz, neden anlamıyorlar bunu garip gerçekten.Bende bi sorun varsa erkendeb ogrenmek icn gittim kadin bana 3 tane olmadan yapmiyoruz dedi bende ben daha birincide yikildim 3 taneye nasil dayanirim ki illa biseylrri ogrenmek icin illa acimi cekmemiz gerekiyo dedim yapicak biseh yok dedi
Ordan cikip bi tanıdık vasitasiyla kadin dogumcuya gittim ayni hastanede ikiside oda keske 3 tane dusugum var deseydin dedi neyse bu kadın dogumcuda kan tahlili smear ve rahim filmi istedi hersey bitti bi rahim filmi kaldi onun icin tarlusal kullandm adetim basladi bitince de rahim filmi cekilicemUç dusugum var diye üniversite hastanesine gidiyor herkes aslında öyle yapabilirsin. Alabilecegimiz bir önlem varsa alalım istiyoruz, neden anlamıyorlar bunu garip gerçekten.
Hayırlısı olur inşallah, bu süreç bi an önce geçer. Her yeni haberde başa sariyorum ben.Ordan cikip bi tanıdık vasitasiyla kadin dogumcuya gittim ayni hastanede ikiside oda keske 3 tane dusugum var deseydin dedi neyse bu kadın dogumcuda kan tahlili smear ve rahim filmi istedi hersey bitti bi rahim filmi kaldi onun icin tarlusal kullandm adetim basladi bitince de rahim filmi cekilicem
Bende ayni durumdayim bu ayın 28inde tam 2 ay olucakHayırlısı olur inşallah, bu süreç bi an önce geçer. Her yeni haberde başa sariyorum ben.
Benim de 29 unda iki ay olacak. Su pıhtılaşma testleri de sonuçlansin diye bekliyorum. En azından içim daha rahat olur. Doktor hiç bekleme demişti ama insan bi kararsiz kalıyor.Bende ayni durumdayim bu ayın 28inde tam 2 ay olucak
39. Gün oldum ben hemen. Ben de testleri özel hastanede yaptırıyoruz. Üniversite hastanesini bile bekleyecektir sabrım yok şu an.Biz de universite hastanesinde tanidik dr vasitasiyla randevu tarihini one cektirdik yoksa randevuyu bile 1.5 ay sonrasina vermislerdi..gorusmede de tek dersem yapmazlar diye 2 kaybim var dedim..siz de otyle diyebiirsiniz..test sonucu falan istemiyorlar sadece sizin beyaniniz..dediginiz gibi vaktimiz yok bu yuzden yalan soylemeye mecbur kaliyoruz..benden de hsg cekilmemi istedi dr..kurtajdan sonra ilk deil bir sonrakinde cekil dedi..e vitzmini hapi verdi bana,esime de yine destekleyici bir hap..siz kurtajdan sonra kacinci gun adet oldunuz?
Kan pihtilasmasina baktirdin mi peki canimKızlar eşimin ve benim karyotip analizimiz çıktı . İkimizde de hiç bir sıkıntı Yok herşey normal . Benim engellerim de genetik değilmiş çok şükür . Tamamen nasip imtihan . Deneyeceğiz artık Yen'i bebişler için . İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürür .
Genetik test icin bebege mi bakılıyor benimkide pstolojiye gitti ama temiz cıktı pıhtılaşma icin kan verdim daha sonuç çıkmadıCanım benim 10. Haftada durdu. Doktorum istersem tüm testleri yapabileceğini söyledi. Genetik test yapıldı bugünlerde sonuç bekliyorum. Pıhtılaşma için de bu yakınlarda giderim. İlk bebegimdi ama tüm testler yapılacak. Peşini bırakma, yaptır tüm testleri.
Bizim kürtaj sonucu embriyoya genetik test yapıldı. Bizim de bir sıkıntı çıkmadı..Ben ve eşim,bize genetik test yapılması için kan verdik.Pıhtılaşma için de test yaptırdım. O sonuçlar henüz çıkmadı.Genetik test icin bebege mi bakılıyor benimkide pstolojiye gitti ama temiz cıktı pıhtılaşma icin kan verdim daha sonuç çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?