- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Özel hastanelete güvenemiyor insan çok tuhaf bi durumdayım içimden hep biseallah şifa versin.bir araştırma hastanesinde iyi bir profesöre götürün.tek doktorun ağzından cımbızla aldığınız laflarıyla kendinizi bitirmeyin.bende de kalp rahatsızlığı var doğuştan, profesör annemle babama boşuna çabalamayın ölecek diye pat diye söylemiş suratlarına ama koca kadın oldum başka profesörlerle.teyzemin bir tahlil sonucuna bakıp kansersin ve ilerlemiş diye suratına diyen doktor da oldu ama kadının göğüsünde hiç emzirmediği için bir iki minicik zararsız kistmiş sadece.sen iyi hastane ve doktor bak hatta 2-3 tane bak.
Evetek Ocak nöroloji ye gidiyoruz normal. Rutin bi muanelerde yaptı gözle takip ediyor ama bana gülmedi dediNasıl bir test yapıldı?Zihinsel olarak ne gibi sorunlar yaşanırmış?Bir de çocuk nörologu değil mi?
biz de nörolojiye gidiyoruz başka bir sebepten ötürü.Doktorlar en kötüsünü düşünüyorlar her zaman haklı olarak.Her ihtimali değerlendirmek zorundalar çünkü.
Söylemedi araştırılacakmis neden olduğu o zaman karar vereceklermiş şimdi bişey soyleyemezlermisCanim teşhis ne onu anlayamadım. Yani ne varmış. Lütfen sakin ol. Ne olduğunu anlayamadim
Allah razı olsun bi bakayımGeçmiş olsun öncelikle.Ankarada profesyonel Dr Ayşe Serdaroğlu çocuk nörolojisinde bir numaradır.turkiyenin 4 bir yanından ona gelirler.farkli bir sebepten yeğenim 6 ayda bir ona getirir ablam kontrole 3 aylıktan beri şimdi ilkokul 1 e gidiyor hiçbir şeyi yok kuzunun canavar gibi masallah.dogru doktor doğru teşhis doğru tedavi ile birçok rahatsızlık atlatiliyor
şu mega özel hastanelerde bile neler neler çıkıyor ve hatta çok büyük birinde yine bir akrabama göğüs kanseri dendi ameliyat ettiler yanlış göğsü aldılar sonra da zaten kanser yokmuş dediler.şaka gibi ama gerçek.hele herhangi bir özel hastaneyse bu bırak sıfırdan başka iyi bir araştırma hastanesinde ya da alanında uzman birine baştan yapsın testleri.hiç sıkma canını.Özel hastanelete güvenemiyor insan çok tuhaf bi durumdayım içimden hep bise
Yok diye hissediyorum ama bilmiyorum haklısınız aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?