Bebeğimin norolojik sorunu çıktı.

Söylemedi araştırılacakmis neden olduğu o zaman karar vereceklermiş şimdi bişey soyleyemezlermis
Anlayamadım boyle sürümcemede koymak neden. Sizin diger konularınızıda biliyorum bana hep bisey çıkmayacak geliyor. Arkadaş ankarada doktor ismi vermis lütfen tek doktorla kalmayin gidin böyle cevap vermeyen bir doktor zor. Allah yardımcınız olsin tüm kalbimle dua ediyorum insallah küçük meleğin hiçbir şeyi olmasin. Allah göğsünüze genişlik versin

Bize beyin ile ilgili hiç kan testi yapılmadı.EEG ve mr cekildi.Benim bebeğim için profesör görür görmez bir şeyi yok dedi öyle de çıktı.Uzman dr lar ise kötü senaryo yazmıştı.Hiç biri çıkmadı.Dualarımız sizinle..

Mutlaka başka dr a gidin.Bebek beyni sürekli gelişmekte olduğu için bazı anormaliler farklı yorumlanabilir demişti bize prof.

Aa sadece kan testi mi yapılmış. Mr ve egg yapılıyor diye biliyorum. Benim arkadaşımda genetik bur hastalık var mesela onunki hayatını etkileyecek birsey değil. , çocuğuna otizim olabilir dendi, sonra genetik hastalıktan bakildi ama onada mr ve egg ile bakıldı . Kanla bakildiysa içinizi ferah tutun. Arkadaşımın çocuğunda da varmis ama baya ilerleme kaydetti benim oğlumla yasit daha once 2 yas geriyken şimdi mesela belko ay farkı vardir

Öncelikle zor olsa da sakin olun lütfen. Sanırım teşhis konulmamış sadece şüphe söz konusu. İnşallah bir şey de çıkmaz. Benim oğlum da doğumda nefessiz doğmuş müdahale edilmiş, beyni oksijensiz kalmış. Günlerce yoğun bakımda kaldı ve bir sürü test yapıldı. Mr çekimi sonucu şüpheli alanlar tespit edildi ve hipoksik enselofapati (yanlış yazmış olabilirim) şüphesiyle taburcu edildik. Hem devlet hastanesine hem de üniversite hastanesine gittik. Yeniden mr çekmediler fiziksel muayene yaptılar. Ara ara kontrol edilecek dediler. Gelişimle ilgili sıkıntı yaşarsak müdahale edilecekti. 3 yaşına kadar her konuda yasitlarindan ileri gitti ama konuşamıyordu. Tekrar mr çekimi ve birçok farklı norolog gördü. Hatta genetik bazı testler bile yapıldı. Beyinde bir alanda hasar olduğu kesindi ama çocuğu etkilemediğini söylüyorlardı. Şu an 6.5 yaşında. Çok iyi konuşuyor, 5 yaşında okumayı öğrendi, kelime hazinesi çok iyi. Matematikte yasitlarindan çok ileride. Hasar olmasına rağmen tüm bunlar bu şekilde. Umarım birazcık içinizi rahatlatır bizim durumumuz. Artık mr takibine bile gerek duymuyorlar. İnşallah sizinkine de hiçbir sorun çıkmaz.

+++
Aynen bunu yazacaktim
Diger doktorlar bir seyi yok demis
Sadece bir doktor var gibi gibi demis, eee adam gibi bir teshis/tedavi onerisi yok ki.
Konu sahibesi bence siz asiri evhamlisiniz.

Adini ben de duydum, yurtdisindan gelenler bile varmis.

Ben yazdığınızdan hiç bişey anlamadım.
Doktorun net bişey söylememesini de anlayamadım.
Siz detaylı sormadınız mı?
Hastalığı tam olarak nedir?
Tedavisi ne şekilde olacak?vs vs...
Bence paniğe kapılmayın ve çok iyi bir hastanede detaylı tekrar baktırın ve size net cevaplar veren ve sizi aydınlatan bir doktor bulana kadar devam edin...
Geçmiş olsun

Adini ben de duydum, yurtdisindan gelenler bile varmis.
Evet yurtdışından gelenler de var
Aşırı övüp reklam gibi gorunsun istemedim.insallah giderler 10 numara bir insan.yegenim 3 aylıkken nöbet geçirmiş.tesasuf ablam kameraya cekmis..bir ablam da doktor benim.o çevresine sorarak buldu bize Ayşe hanım.i.

Emar çekilmedi mi?
Oksijensiz kalma durumunda beynin çeşitli bölgeleri etkilenebilir, ne kadar etkilendiği hangi bölgelerin etkilendiğini emar gösterecektir.
Pekte bir açıklama yapılmamış size, yapılan testler nelerdir, sıkıntı nedir tam olarak, sizi neler bekliyor?
Başka bir doktordan fikir alın bence.

Cok uzuldum daha onceki konunuda biliyorum ama lutfen imkani olan bi sehirdeysen tecrubeli drlara gotur ve uzulme guclu kuvvetli ol ki bebegin senden guc alip assin bu zorluklari rabbim yaninizda olsun dualarim sizinle ve tum hasta miniklerle

Teşhis nedir, rahatsızlığın adı varsa bir fikir yürütmeye çalışırım ben de

Çapa gibi büyük tıp fakültelerine gidin lütfen. Biraz da para verin ve birkaç prof. birden incelesin. Hatta tanıdıklarınız varsa araya sokun. Torpil olacaksa şu hayatta böyle şeyler için olsun.
Para sorun değil bi şekilde olur. Eğitim ve Araştırma hastanesine gidiyoruz İstanbulda
Öyle yapacağım kesin sonuç bir açıklansın
amin Allah razı olsun
ismi nedir doktorun ? Mr değil beyin filmi çekildi bi problem yok dendi kan sonuçları ve yapılan muane de biraz geride olduğunu söylendi bilmiyoum olabilir önerebilir misiniz
maşallah nedense hep bişey yok gibi geliyor bana da ama anne yüreği. Doktorların acıyarak bakması yüreğimi dağlıyor kan sonuçlarına
maşallah. Aminn
+++
Aynen bunu yazacaktim
Diger doktorlar bir seyi yok demis
Sadece bir doktor var gibi gibi demis, eee adam gibi bir teshis/tedavi onerisi yok ki.
Konu sahibesi bence siz asiri evhamlisiniz.
O doktor değil çocuk doktoru biraz var dedi ama çok değil dedi. Oda bakıp gülmemek onlara sadece bu ara çok hastaydı ellı kolu kalmıyordu ve çok fazla hali yoktu bilmiyorum. Nöroloji doktoru var dedi . Nedir tam olarak diye sorduğumuzda tek başına bişey diyemem sorunun ana kaynağını öğrenip söyleyebiliriz yalnızca dedi.
çekilmedi beyin filmi ultrason cihazıyla bakıldı normal dendi. Sonuçlar alınsın. Arkadaşın tavsiye ettiği doktora götürürüz gerekirse artık
Teşhis nedir, rahatsızlığın adı varsa bir fikir yürütmeye çalışırım ben de
Teşhis sadece var zihinsel olarak dedi ama tam bilemiyorum nedenini . Bide metabolk hastalıklar görsün ve genetik sonuçlarına bakalım dedi. Ona göre cevap verebilirim size ne olduğuna. Dair dedi . Bazen sebebi bulunamıyor ve hiç birşey yapilamiyordedi

kan testinden anlasildigina gore genetik bir hastalik sanirim.
insallah bi yanlislik falan vardir.
allah yardimciniz olsun

Canım benim Allah yardımcınız olsun. Başka bir dr a daha götürmende fayda var. Belki de hiç bir sorun çıkmayacak ilerde Allah bilir

Rabbim mübarek aylar hürmetine inşallah yavrunuza kalıcı şifalar versin
Durumunuz uygun mu bilmiyorum ama adak adayın sonuçların temiz gelmesi için ve sonuçlar gelmeden kesin ama evinize asla sokmayın gerçekten ihtiyaç sahibi insanlara dağıtılsın
Ben büyük kızım için 100 de yüz özürlü doğacak denildiğinde
En küçük kızımın da dalağında kist bulunduğunda rabbimden böyle yardım diledim ve binlerce şükür ki bana merhamet etti sapasağlam evlatlarım
Rabbim inşallah size de merhamet edecek

Allahım bizleri evlatlarımızla onları bizle sınamasın inşallah amin

Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama, istanbul nişantaşında çocuk nöroloğu prof. serap uysal var. Tavsiye ederim gem sorularınıza detaylı yanıt bulursunuz hem de çok bilgili ve ilgili bir doktordur. Geçmiş olsun.

Aminn Rabbim e sığındım bende adak adadım kurban için. İnşallah testler yanlıştır veya bi vitamin ve gibi eksik dolayısıyla çıkmıştır diye . Allah büyüktür mucize ondan dua.her kapıyı açar diyorum inşallah.
İstanbuldayım onu da bi araştırırım not.alıyorum çok sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…