- 20 Ocak 2015
- 9.620
- 14.063
- 448
- 41
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Anlayamadım boyle sürümcemede koymak neden. Sizin diger konularınızıda biliyorum bana hep bisey çıkmayacak geliyor. Arkadaş ankarada doktor ismi vermis lütfen tek doktorla kalmayin gidin böyle cevap vermeyen bir doktor zor. Allah yardımcınız olsin tüm kalbimle dua ediyorum insallah küçük meleğin hiçbir şeyi olmasin. Allah göğsünüze genişlik versinSöylemedi araştırılacakmis neden olduğu o zaman karar vereceklermiş şimdi bişey soyleyemezlermis
Evetek Ocak nöroloji ye gidiyoruz normal. Rutin bi muanelerde yaptı gözle takip ediyor ama bana gülmedi dedi
Hocam anneme kv kp eşim ben kardeşim hep kıkır kıkır gülen bebek dedim hareketleri iyi bi tek gülmedi dedi ve kan testi yaptı orda saptanmış
Bize beyin ile ilgili hiç kan testi yapılmadı.EEG ve mr cekildi.Benim bebeğim için profesör görür görmez bir şeyi yok dedi öyle de çıktı.Uzman dr lar ise kötü senaryo yazmıştı.Hiç biri çıkmadı.Dualarımız sizinle..
Mutlaka başka dr a gidin.Bebek beyni sürekli gelişmekte olduğu için bazı anormaliler farklı yorumlanabilir demişti bize prof.
allah şifa versin.bir araştırma hastanesinde iyi bir profesöre götürün.tek doktorun ağzından cımbızla aldığınız laflarıyla kendinizi bitirmeyin.bende de kalp rahatsızlığı var doğuştan, profesör annemle babama boşuna çabalamayın ölecek diye pat diye söylemiş suratlarına ama koca kadın oldum başka profesörlerle.teyzemin bir tahlil sonucuna bakıp kansersin ve ilerlemiş diye suratına diyen doktor da oldu ama kadının göğüsünde hiç emzirmediği için bir iki minicik zararsız kistmiş sadece.sen iyi hastane ve doktor bak hatta 2-3 tane bak.
Geçmiş olsun öncelikle.Ankarada profesyonel Dr Ayşe Serdaroğlu çocuk nörolojisinde bir numaradır.turkiyenin 4 bir yanından ona gelirler.farkli bir sebepten yeğenim 6 ayda bir ona getirir ablam kontrole 3 aylıktan beri şimdi ilkokul 1 e gidiyor hiçbir şeyi yok kuzunun canavar gibi masallah.dogru doktor doğru teşhis doğru tedavi ile birçok rahatsızlık atlatiliyor
Evet yurtdışından gelenler de varAdini ben de duydum, yurtdisindan gelenler bile varmis.
Para sorun değil bi şekilde olur. Eğitim ve Araştırma hastanesine gidiyoruz İstanbuldaÇapa gibi büyük tıp fakültelerine gidin lütfen. Biraz da para verin ve birkaç prof. birden incelesin. Hatta tanıdıklarınız varsa araya sokun. Torpil olacaksa şu hayatta böyle şeyler için olsun.
amin Allah razı olsunAnlayamadım boyle sürümcemede koymak neden. Sizin diger konularınızıda biliyorum bana hep bisey çıkmayacak geliyor. Arkadaş ankarada doktor ismi vermis lütfen tek doktorla kalmayin gidin böyle cevap vermeyen bir doktor zor. Allah yardımcınız olsin tüm kalbimle dua ediyorum insallah küçük meleğin hiçbir şeyi olmasin. Allah göğsünüze genişlik versin
ismi nedir doktorun ? Mr değil beyin filmi çekildi bi problem yok dendi kan sonuçları ve yapılan muane de biraz geride olduğunu söylendi bilmiyoum olabilir önerebilir misinizBize beyin ile ilgili hiç kan testi yapılmadı.EEG ve mr cekildi.Benim bebeğim için profesör görür görmez bir şeyi yok dedi öyle de çıktı.Uzman dr lar ise kötü senaryo yazmıştı.Hiç biri çıkmadı.Dualarımız sizinle..
Mutlaka başka dr a gidin.Bebek beyni sürekli gelişmekte olduğu için bazı anormaliler farklı yorumlanabilir demişti bize prof.
maşallah nedense hep bişey yok gibi geliyor bana da ama anne yüreği. Doktorların acıyarak bakması yüreğimi dağlıyor kan sonuçlarınaAa sadece kan testi mi yapılmış. Mr ve egg yapılıyor diye biliyorum. Benim arkadaşımda genetik bur hastalık var mesela onunki hayatını etkileyecek birsey değil. , çocuğuna otizim olabilir dendi, sonra genetik hastalıktan bakildi ama onada mr ve egg ile bakıldı . Kanla bakildiysa içinizi ferah tutun. Arkadaşımın çocuğunda da varmis ama baya ilerleme kaydetti benim oğlumla yasit daha once 2 yas geriyken şimdi mesela belko ay farkı vardir
maşallah. AminnÖncelikle zor olsa da sakin olun lütfen. Sanırım teşhis konulmamış sadece şüphe söz konusu. İnşallah bir şey de çıkmaz. Benim oğlum da doğumda nefessiz doğmuş müdahale edilmiş, beyni oksijensiz kalmış. Günlerce yoğun bakımda kaldı ve bir sürü test yapıldı. Mr çekimi sonucu şüpheli alanlar tespit edildi ve hipoksik enselofapati (yanlış yazmış olabilirim) şüphesiyle taburcu edildik. Hem devlet hastanesine hem de üniversite hastanesine gittik. Yeniden mr çekmediler fiziksel muayene yaptılar. Ara ara kontrol edilecek dediler. Gelişimle ilgili sıkıntı yaşarsak müdahale edilecekti. 3 yaşına kadar her konuda yasitlarindan ileri gitti ama konuşamıyordu. Tekrar mr çekimi ve birçok farklı norolog gördü. Hatta genetik bazı testler bile yapıldı. Beyinde bir alanda hasar olduğu kesindi ama çocuğu etkilemediğini söylüyorlardı. Şu an 6.5 yaşında. Çok iyi konuşuyor, 5 yaşında okumayı öğrendi, kelime hazinesi çok iyi. Matematikte yasitlarindan çok ileride. Hasar olmasına rağmen tüm bunlar bu şekilde. Umarım birazcık içinizi rahatlatır bizim durumumuz. Artık mr takibine bile gerek duymuyorlar. İnşallah sizinkine de hiçbir sorun çıkmaz.
O doktor değil çocuk doktoru biraz var dedi ama çok değil dedi. Oda bakıp gülmemek onlara sadece bu ara çok hastaydı ellı kolu kalmıyordu ve çok fazla hali yoktu bilmiyorum. Nöroloji doktoru var dedi . Nedir tam olarak diye sorduğumuzda tek başına bişey diyemem sorunun ana kaynağını öğrenip söyleyebiliriz yalnızca dedi.+++
Aynen bunu yazacaktim
Diger doktorlar bir seyi yok demis
Sadece bir doktor var gibi gibi demis, eee adam gibi bir teshis/tedavi onerisi yok ki.
Konu sahibesi bence siz asiri evhamlisiniz.
çekilmedi beyin filmi ultrason cihazıyla bakıldı normal dendi. Sonuçlar alınsın. Arkadaşın tavsiye ettiği doktora götürürüz gerekirse artıkEmar çekilmedi mi?
Oksijensiz kalma durumunda beynin çeşitli bölgeleri etkilenebilir, ne kadar etkilendiği hangi bölgelerin etkilendiğini emar gösterecektir.
Pekte bir açıklama yapılmamış size, yapılan testler nelerdir, sıkıntı nedir tam olarak, sizi neler bekliyor?
Başka bir doktordan fikir alın bence.
Teşhis sadece var zihinsel olarak dedi ama tam bilemiyorum nedenini . Bide metabolk hastalıklar görsün ve genetik sonuçlarına bakalım dedi. Ona göre cevap verebilirim size ne olduğuna. Dair dedi . Bazen sebebi bulunamıyor ve hiç birşey yapilamiyordediTeşhis nedir, rahatsızlığın adı varsa bir fikir yürütmeye çalışırım ben de
Aminn Rabbim e sığındım bende adak adadım kurban için. İnşallah testler yanlıştır veya bi vitamin ve gibi eksik dolayısıyla çıkmıştır diye . Allah büyüktür mucize ondan dua.her kapıyı açar diyorum inşallah.Rabbim mübarek aylar hürmetine inşallah yavrunuza kalıcı şifalar versin
Durumunuz uygun mu bilmiyorum ama adak adayın sonuçların temiz gelmesi için ve sonuçlar gelmeden kesin ama evinize asla sokmayın gerçekten ihtiyaç sahibi insanlara dağıtılsın
Ben büyük kızım için 100 de yüz özürlü doğacak denildiğinde
En küçük kızımın da dalağında kist bulunduğunda rabbimden böyle yardım diledim ve binlerce şükür ki bana merhamet etti sapasağlam evlatlarım
Rabbim inşallah size de merhamet edecek
Allahım bizleri evlatlarımızla onları bizle sınamasın inşallah amin
İstanbuldayım onu da bi araştırırım not.alıyorum çok sağolsunNerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama, istanbul nişantaşında çocuk nöroloğu prof. serap uysal var. Tavsiye ederim gem sorularınıza detaylı yanıt bulursunuz hem de çok bilgili ve ilgili bir doktordur. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?