- 20 Ocak 2015
- 9.620
- 14.063
- 448
- 41
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Malesef süt denen bişey kalmadıiki yudum anca geliyor. Onun dışında gözlerimi kapatıp açtığım anda sanki sürekli farkli ortamlar ve gülme sesleri duyuyorum . Rüyalarım çok kötü ve çok korkunç saçma şekilde kendimden korkmaya.başladım.
Ah umarım inşallah bende öyle hissediyorum inşallah öyledir. Sağolsun S sassyassyy yardımcı oldu bizi neyin beklediğini bilmiyorum ama tedavisi mümkün olabilecek olduğunu öğrendim en azından rahatladım birazAyy kıyamam ama ben size. İçimden bir ses bebeğiniz çok sağlıklı diyor. Çünkü anlatımlarınızda bebeğin sağlıklı olduğu yönünde
öyle yapmaya çalışacağım çok sağolunCok zor biliyorum ama güçlü olun. Kesin sonuç belli olana kadr kalbinizi ferah tutun.
Sizin adınıza çok sevindim inşallah bizde öyle bir feraha ereriz. Dua ediyorum Rabbim kalça çıkigi vardı diye ağlarken hiç daha Zoruyla karşılaşacağım aklımdan geçmemişti. Kendimde değilim bebeğim için ayakta durmaya çalışıyorum sadece sonuçlara göre hareket ederiz insalalhÖncelikle hayırlı haberler almanı dilerim. Kızım 32 haftalık doğdu. Sonrasında hormon degerleri kontrolde biraz üst sınırda cıktı. Halbuki topuk kaninda bi problem olmadığını öğrenmiştim.Omrumden ömür gitti sonra bi kaç kontrolden sonra normal değere bindi. Daha 6 aylıkken bebegim ayaklarini sürekli kendine çektiği için biz gülüp geçerken doktor epilepsi belirtisi olabilir dedi. Ama doktorunuz her defasında bizi cocuk hastanelerine yönlendirdi. Neyse epilepsi de cikmadi. Ama yaşadığımı ben ve esim biliriz. Duymak bile yetmişti. Ben bebeginizin saglikli olmasını diliyorum kii mutlaka öyledir. Doktorlar bazen küçük de olsa bisey gorunce bizden farkli pencereden bakıyorlar ve bunu riske atmıyorlar. Soru işaretleri biter güzel haberlerinizi aliriz insallah. Bebekler ve çocuklar hep hassas noktamdır.
Allah feraha çıkarsın güzel günlerini görün evladinizin insallahöyle yapmaya çalışacağım çok sağolun
Sizin adınıza çok sevindim inşallah bizde öyle bir feraha ereriz. Dua ediyorum Rabbim kalça çıkigi vardı diye ağlarken hiç daha Zoruyla karşılaşacağım aklımdan geçmemişti. Kendimde değilim bebeğim için ayakta durmaya çalışıyorum sadece sonuçlara göre hareket ederiz insalalh
kesinlikle bi durum var Mart nedir bilmiyorum bana kurduğu cümle hayatımı kararttı sadece . Devamını getirmedi . Üniversite hastanesi 3vet ben de öyle düşünüyorum burayla görüştükten sonra birde üniversite hastanesinde denemekte ve başka bir kaç doktorla görüşmekte fayda var. Sanırım haklısınız muallakta kalmak çok zorÇok geçmiş olsun. Hiçbir doktor sizi doğru dürüst bilgilendirmemiş anladığım kadarıyla; bu da endişelenmenize sebep olmuş. Yani her anne endişelenir karşısında "Hmm bir şey var evet" deyip, ama o "şeyin" ne olduğunu söylemeyen bir doktor karşısında. Onlar da emin olmayabilirler, siz en iyisi iyi bir üniversite hastanesinde iyi bir profesöre tekrar muayene ettirin evladınızı. Ciddi bir sağlık sorunu yoktur dilerim; tekrar çok geçmiş olsun.
Gecem her gün aleyhimize gibi geliyor o yüzden o kadar bekleyemem sanırım çok teşekkür ederim ama İstanbulda klinik varsa gidebilirim teşekkür ederim araştıracağımİzmirde prof.dr. hasan tekgul muhakkak goturun derim kendisinin uzerine inanin yok. Fakat randevu bulabilmek cok zor 2-3 ay sonraya veriyorlar sansinizi deneyin derim.
Ya gercekten bu adam cok iyi oylesine demiyorum. Sen yine baskasindan da al hangi sehirdesin bilmiyorum. Normalde asla doktor adi vermem ben istersen beni arastir formda ilk defa boyle bir sey yapiyorum.2 ay 3 ay cok uzun evet haklisin ama bir ara randevu al belli olmaz belki cok acil dersen yardimci olurlar. Hangi testi yapti doktie hangi test kotu cikti.kesinlikle bi durum var Mart nedir bilmiyorum bana kurduğu cümle hayatımı kararttı sadece . Devamını getirmedi . Üniversite hastanesi 3vet ben de öyle düşünüyorum burayla görüştükten sonra birde üniversite hastanesinde denemekte ve başka bir kaç doktorla görüşmekte fayda var. Sanırım haklısınız muallakta kalmak çok zor
Gecem her gün aleyhimize gibi geliyor o yüzden o kadar bekleyemem sanırım çok teşekkür ederim ama İstanbulda klinik varsa gidebilirim teşekkür ederim araştıracağım
Tamam teşekkür ederim bi metabolizmaya gittikten sonra nörologa karar vereceğiz umarım temiz çıkar metabolizma.Ya gercekten bu adam cok iyi oylesine demiyorum. Sen yine baskasindan da al hangi sehirdesin bilmiyorum. Normalde asla doktor adi vermem ben istersen beni arastir formda ilk defa boyle bir sey yapiyorum.2 ay 3 ay cok uzun evet haklisin ama bir ara randevu al belli olmaz belki cok acil dersen yardimci olurlar. Hangi testi yapti doktie hangi test kotu cikti.
Sorun değil allah razı olsunMerhaba öncelikle çok özür diliyorum,yeni üyeyim bu konuyu okumustum,emojı nasıl nerden cıktı anlamadım ,bilerek kasıtlı bir durum yoktur,yanlıs anlasılsın istemem.Rabbim yardımcınız olsun en kısa sürede yavrunuzun güzel haberlerini bekliyor olacagım,sevgiler
Insallah canim iyi cikar.Tamam teşekkür ederim bi metabolizmaya gittikten sonra nörologa karar vereceğiz umarım temiz çıkar metabolizma.
Sorun değil allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?