- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.266
- 48
Canım benim seninki psikolojik kafana taktıkca hamile kalamıyorsun ben bebeğimi 8 aylık karnımda kaybettim 3 yıl hiç bir neden yokken olmadı hersey normaldi daha sonra bebeği falan unuttum başka koşturmacalı işlerimiz vardı hiç beklemediğim anda hamile kalmışım o yüzden lütfen kafana takma Rabbim doğru zamanda hayırlısıyla versinRahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı
Bir gün bunları yazabileceğime hiç inancım yoktu gerçekten. Şu an size kocaman sarılmak istedim. Bende neredeyse 2 yıllık evliyim. İlk zamanlar özellikle ilk yıl çocuk istemezdim. Ama evlendikten sonra herkes hamile misin var mı bir şeyler diye sorunca 6 7 ay sonra bebek istedim. Ve birde öğrendim ki ha deyince çocuk olmuyormuş. Acı bir tecrübe ama 1 yıl 3ay kadar çocuğum olmadı.bisey sorcam Allah aşkina nasil siliyosunuz kafanizdan bu bebek konusunu ne yaoiyosunuz yani neye veriyorusunuz kendinizi cok duydum aklimdan cilardim oyle hamile kaldim diyenlenleri banada soylermisiniz bnde yapayim bi turlu duşunmekten alikoyamiyom kendimi
Stres ve üzüntü çok etkiliyor ama olacağı varsa da zorlaştırırsınız bu şekildeRahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı
insallah bizlerede nasip eder cnmBir gün bunları yazabileceğime hiç inancım yoktu gerçekten. Şu an size kocaman sarılmak istedim. Bende neredeyse 2 yıllık evliyim. İlk zamanlar özellikle ilk yıl çocuk istemezdim. Ama evlendikten sonra herkes hamile misin var mı bir şeyler diye sorunca 6 7 ay sonra bebek istedim. Ve birde öğrendim ki ha deyince çocuk olmuyormuş. Acı bir tecrübe ama 1 yıl 3ay kadar çocuğum olmadı.
Ne bende ne de eşimde hiçbir sorun yok. Rahim filmi çekildim. Her şey yaptım. İnsanlar beni artık rahatsız ediyordu. Herkese ağız payı verdim susturdum. Ama benimle birlikte evlenen 7 8 arkadaşımın çoğu çoktan hamilelik haberlerini sosyal medyalarından paylaşmışlardı. Onlar adına ne kadar sevindim anlatamam. Kendiminkine o kadar sevinemedim. Çünkü inanamadım ki sevineyim
Daha sonra okula başladım. Ayt ye hazırlanıp istediğim bir bölümü okuyorum şu an açıktan.
Kursa yazıldım kursa gittim. Hala devam ediyorum. Çok güzel arkadaşlar edindim. Bu süreçte tedavim devam ediyor.
3ay klomen kullandım. İlk 2 ay çatlatma iğnesi (ovitrelle) kullandım ama son ki klomende kist oluşmuş dedi doktor. Tüm Umutlarım yıkıldı. Sonra derslere kurslara verdim kendimi. Nişan oldu kuzenimin. Öyle bir eğlendim ki. Hiç aklıma bebek falan gelmedi zaten kist oluşmuştu bu ay
Sonra kaplıcalara gittim çok severim suyu. Doyasıya hopladım zıpladım. Meğerse hamileymişim. Mide yanması ile acile gittim ve 3haftalık hamile olduğumu öğrendim. Keseyi gördük yani.
Demem o ki boşver. Allah dileyince olacak. Vallahi bu çocuk işine hiçkimse bir şey yapamıyor. Tedavini ol ama hastaneden çıktıktan sonra unut. Bu senin için daha iyi olacak.
Benden sonra eltim de 4.ye hamile kaldı. Kendiminki kadar sevindim. Ama kv bana dedi ki “ İsteseydi senden önce de yapardı yani seni mi bekledi şimdiye kadar , kıskandı seni” demeye getirdi. Bende dedim ki “Anne onlar sadece istedi. Verecek olan Allahtır. Sana bana laf mı düşer ?”
Rabbim hayırlısını gönlünüze göre versin. Acele etme sabırla öğreniyorsun zaten
siz hep yanindamiydiniz arkadasinizin inanin onunda agladigi olmustur birde 15 yil olmus yani siz bizim agladigimizi yanlis anladiniz galiba biz haşaa Allah'a isyan etmek gibi davranisda bulunmuyoz arkadaslar bir umutla bekeldikten sonra olmuyo ya bi sorunda olmayinca neden diye sorabiliyo insan kendine bizim aglamamiz sizin sandiginiz aglamak gibi degil yani yanlis bisey soylediysem kusura bakmayinÇok yakın arkadaşimin 15 yıl çoçugu olmadi inanin sizin kadar aglamadi
Hele bayılmak
İnşallah inşallah inşallah canısı. Sen üzme kendini. Moralini yüksek tut. Bir sürü kurs var. Katıl bir kaçına. Dağıt kafayı.insallah bizlerede nasip eder cnm
yok ki cnm kusrda kuran kursuna gidiyordum gecen yil bu yil olmadi olasa gidecektmİnşallah inşallah inşallah canısı. Sen üzme kendini. Moralini yüksek tut. Bir sürü kurs var. Katıl bir kaçına. Dağıt kafayı.
Halk eğitim kursları falan yok mu bulunduğunuz yerde ? Ben daha çok hobi tarzında kurslardan bahsediyorum. Ya da evde örgü yapabilirsiniz. Benim 1ay telefonum yoktu. 4 tane çocuk hırkası ördüm. Öyle çok ahım şahım değil ama kafa dağıtmaya birebiryok ki cnm kusrda kuran kursuna gidiyordum gecen yil bu yil olmadi olasa gidecektm
evet orgu yapiyorum cnm kışın daha cok yapiyorumHalk eğitim kursları falan yok mu bulunduğunuz yerde ? Ben daha çok hobi tarzında kurslardan bahsediyorum. Ya da evde örgü yapabilirsiniz. Benim 1ay telefonum yoktu. 4 tane çocuk hırkası ördüm. Öyle çok ahım şahım değil ama kafa dağıtmaya birebirYouTube dan her şeyin tarifi var. Deneyin derim
Kafana taktikca sorun yaşarsın. Rahat olmaya çalış.kafani dagit bu arada kontrollerine devam et Bir vakti zamanı vardır elbette.daha yeni evli sayılırsın bu zamanları üzülerek geçirme.Rahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı
Cnm üzülme hiçbir sorun yoksa olur elbetRahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı
Esiniz okadar hakliki elti hamile kaldi diye uzulup bayilmak 1.5 yildir evlisiniz ne bu kendini yirtarak cocuk olma cabasi ve elti kiskancligi ya hic isiniz gucunuz yokmu sizin kafayi takacak baska bisey bulun kendinizeEvet gerçekten bayildim eşim gelmiş beni kaldırmış hiçbirseyden haberim yoktu bana çok kızdı salakmisin ne üzülüyorsun diye Allah ne zaman verirse o zaman olur salak salak üzülme dedi bana 25 yaşındayım
Estarurullah tabi ki gizli gizli agladigi olmuştur ama evet hep yanındaydım eşlerimizde çok iyi arkadaş ben sizi çok iyi anliyorum eger evladiniz yoksa en kısa zamanda nasip olsunsiz hep yanindamiydiniz arkadasinizin inanin onunda agladigi olmustur birde 15 yil olmus yani siz bizim agladigimizi yanlis anladiniz galiba biz haşaa Allah'a isyan etmek gibi davranisda bulunmuyoz arkadaslar bir umutla bekeldikten sonra olmuyo ya bi sorunda olmayinca neden diye sorabiliyo insan kendine bizim aglamamiz sizin sandiginiz aglamak gibi degil yani yanlis bisey soylediysem kusura bakmayin
10 yıl bekledim üç kürtaj olmak zorunda kaldım kalpleri durdu. Ne zaman istemeyi bırakıp hayatıma baktım ne zaman dusunmedim bıraktım bı baktım geldi meleğim. Zamanını bekliyor takmayın kafaya siz anı yaşayın o geleceği zamanı bilirRahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı
anladim cnm isteyen herkese tez zamanda saglikla versin rabbimEstarurullah tabi ki gizli gizli agladigi olmuştur ama evet hep yanındaydım eşlerimizde çok iyi arkadaş ben sizi çok iyi anliyorum eger evladiniz yoksa en kısa zamanda nasip olsun
Demek istediğim bu arkadaş kadar üzülmedi takmadi 15 yıl sonra kucagimıza aldik can suyumuzu
Geçmiş olsun öncelikle. Stres en büyük engellerden biri . Duygularınızı yönetmeyi öğrenmelisiniz . Mfk yöntemini arastirmanizi öneririm . Doğal takviyeler ve tavsiyeler ile gebelik şansının yüksek olduğunu söyleyen bir yöntem. Ben onunla ilk gebeligimi yaşadım. Ama kürtaj olmam gerekti . 10 ay sonra tekrar hamile kaldım ama yumurta takibi de yaptı doktorum bu sefer. Bu arada mfkda stres için de bir takviye varRahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?