Bebeğimin olmasını istiyorum kendimi kötü hissediyorum

Canım benim seninki psikolojik kafana taktıkca hamile kalamıyorsun ben bebeğimi 8 aylık karnımda kaybettim 3 yıl hiç bir neden yokken olmadı hersey normaldi daha sonra bebeği falan unuttum başka koşturmacalı işlerimiz vardı hiç beklemediğim anda hamile kalmışım o yüzden lütfen kafana takma Rabbim doğru zamanda hayırlısıyla versin

Bir gün bunları yazabileceğime hiç inancım yoktu gerçekten. Şu an size kocaman sarılmak istedim. Bende neredeyse 2 yıllık evliyim. İlk zamanlar özellikle ilk yıl çocuk istemezdim. Ama evlendikten sonra herkes hamile misin var mı bir şeyler diye sorunca 6 7 ay sonra bebek istedim. Ve birde öğrendim ki ha deyince çocuk olmuyormuş. Acı bir tecrübe ama 1 yıl 3ay kadar çocuğum olmadı.

Ne bende ne de eşimde hiçbir sorun yok. Rahim filmi çekildim. Her şey yaptım. İnsanlar beni artık rahatsız ediyordu. Herkese ağız payı verdim susturdum. Ama benimle birlikte evlenen 7 8 arkadaşımın çoğu çoktan hamilelik haberlerini sosyal medyalarından paylaşmışlardı. Onlar adına ne kadar sevindim anlatamam. Kendiminkine o kadar sevinemedim. Çünkü inanamadım ki sevineyim
Daha sonra okula başladım. Ayt ye hazırlanıp istediğim bir bölümü okuyorum şu an açıktan.
Kursa yazıldım kursa gittim. Hala devam ediyorum. Çok güzel arkadaşlar edindim. Bu süreçte tedavim devam ediyor.

3ay klomen kullandım. İlk 2 ay çatlatma iğnesi (ovitrelle) kullandım ama son ki klomende kist oluşmuş dedi doktor. Tüm Umutlarım yıkıldı. Sonra derslere kurslara verdim kendimi. Nişan oldu kuzenimin. Öyle bir eğlendim ki. Hiç aklıma bebek falan gelmedi zaten kist oluşmuştu bu ay
Sonra kaplıcalara gittim çok severim suyu. Doyasıya hopladım zıpladım. Meğerse hamileymişim. Mide yanması ile acile gittim ve 3haftalık hamile olduğumu öğrendim. Keseyi gördük yani.

Demem o ki boşver. Allah dileyince olacak. Vallahi bu çocuk işine hiçkimse bir şey yapamıyor. Tedavini ol ama hastaneden çıktıktan sonra unut. Bu senin için daha iyi olacak.

Benden sonra eltim de 4.ye hamile kaldı. Kendiminki kadar sevindim. Ama kv bana dedi ki “ İsteseydi senden önce de yapardı yani seni mi bekledi şimdiye kadar , kıskandı seni” demeye getirdi. Bende dedim ki “Anne onlar sadece istedi. Verecek olan Allahtır. Sana bana laf mı düşer ?”

Rabbim hayırlısını gönlünüze göre versin. Acele etme sabırla öğreniyorsun zaten

Stres ve üzüntü çok etkiliyor ama olacağı varsa da zorlaştırırsınız bu şekilde

Regl iken yumurtalarina baktir. Boyutlari onrmli, buyuklu kucuklu olmasi gebe kalmayi cok zorlastiriyormus. cogu doktor da buna bakmiyormus.

Çok yakın arkadaşimin 15 yıl çoçugu olmadi inanin sizin kadar aglamadi
Hele bayılmak

insallah bizlerede nasip eder cnm

Çok yakın arkadaşimin 15 yıl çoçugu olmadi inanin sizin kadar aglamadi
Hele bayılmak
siz hep yanindamiydiniz arkadasinizin inanin onunda agladigi olmustur birde 15 yil olmus yani siz bizim agladigimizi yanlis anladiniz galiba biz haşaa Allah'a isyan etmek gibi davranisda bulunmuyoz arkadaslar bir umutla bekeldikten sonra olmuyo ya bi sorunda olmayinca neden diye sorabiliyo insan kendine bizim aglamamiz sizin sandiginiz aglamak gibi degil yani yanlis bisey soylediysem kusura bakmayin

yok ki cnm kusrda kuran kursuna gidiyordum gecen yil bu yil olmadi olasa gidecektm
Halk eğitim kursları falan yok mu bulunduğunuz yerde ? Ben daha çok hobi tarzında kurslardan bahsediyorum. Ya da evde örgü yapabilirsiniz. Benim 1ay telefonum yoktu. 4 tane çocuk hırkası ördüm. Öyle çok ahım şahım değil ama kafa dağıtmaya birebir YouTube dan her şeyin tarifi var. Deneyin derim

evet orgu yapiyorum cnm kışın daha cok yapiyorum

Kafana taktikca sorun yaşarsın. Rahat olmaya çalış.kafani dagit bu arada kontrollerine devam et Bir vakti zamanı vardır elbette.daha yeni evli sayılırsın bu zamanları üzülerek geçirme.

Cnm üzülme hiçbir sorun yoksa olur elbet
Benim eşimin çok yakın bir arkadaşı vardı biz evlendigimizde onlar 5 yıllık evliydi ben 6 aylik evliyken hamile kaldım onlarda hala yoktu kadınla biz sürekli görüşüyorduk onlarda çok üzülüyordu tup bebek bile denediler en son birgun konuşurken ben artık düşünmekten ağlamaktan bıktım dedi ise baslicam dedi başladı ise verdi kendini bir süre sonra bana mesaj attı sizin kıza kardeş geliyor diye suan 12 yıllık evliler iki evlatları var çok mutlu bir aile oldular
Allahin izniyle olur dağa bir buçuk yıllık evliymissiniz

Esiniz okadar hakliki elti hamile kaldi diye uzulup bayilmak 1.5 yildir evlisiniz ne bu kendini yirtarak cocuk olma cabasi ve elti kiskancligi ya hic isiniz gucunuz yokmu sizin kafayi takacak baska bisey bulun kendinize

Estarurullah tabi ki gizli gizli agladigi olmuştur ama evet hep yanındaydım eşlerimizde çok iyi arkadaş ben sizi çok iyi anliyorum eger evladiniz yoksa en kısa zamanda nasip olsun
Demek istediğim bu arkadaş kadar üzülmedi takmadi 15 yıl sonra kucagimıza aldik can suyumuzu

10 yıl bekledim üç kürtaj olmak zorunda kaldım kalpleri durdu. Ne zaman istemeyi bırakıp hayatıma baktım ne zaman dusunmedim bıraktım bı baktım geldi meleğim. Zamanını bekliyor takmayın kafaya siz anı yaşayın o geleceği zamanı bilir

anladim cnm isteyen herkese tez zamanda saglikla versin rabbim

Geçmiş olsun öncelikle. Stres en büyük engellerden biri . Duygularınızı yönetmeyi öğrenmelisiniz . Mfk yöntemini arastirmanizi öneririm . Doğal takviyeler ve tavsiyeler ile gebelik şansının yüksek olduğunu söyleyen bir yöntem. Ben onunla ilk gebeligimi yaşadım. Ama kürtaj olmam gerekti . 10 ay sonra tekrar hamile kaldım ama yumurta takibi de yaptı doktorum bu sefer. Bu arada mfkda stres için de bir takviye var

Öncelikle sakin olun bayılmak nedir 25 yaşında ve 1.5 yıllık evlisiniz .11 sene çocuğum olmadı ne kimseyle yarışa girdim ne bayıldım.herseyin bir vakti zamani herkesin ayrı bir kaderi var kimseyle yarışa girmeyin kendinizi üzmeyin ve bir tavsiye bazen rahim filmi herşeyi göstermeyebilir başka bir kadın doğum Dr una muayene olun gerekirse tomografi ve histereskopi yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…