Bebeğimin olmasını istiyorum kendimi kötü hissediyorum

Ya eltisinin çocukları olurken kendinin olmadığında içi burulmayacak kadın var mı?Kıskanıyorsun diye kadına yüklenmişsiniz bi de.İtiraf edin ben de dahil bunu kıskanmayacak,buna üzülmeyecek kadın yok.
Nasibinizde varsa olur konu sahibi.Böyle ayılıp bayılmalar Allah’ın gücüne gider.

takıntı haline getirmişsiniz. kendinizi rahatlatmanız gerek. bu şekilde zaten olmaz. fiziki bir engel yoksa eğer bu takıntıyla salgıladığın hormonlar hamileliği engeller. başkalarının ne yaptığını bırakıp kendi içinize dönün. elti 3.ye hamile diye ağlayıp bayılmak nedir. psikolojik destek alın gerekirse

Canım stres başlı başına engel zaten..Hacamatın çok faydası var bi araştır istersen.Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Streste çok etkili hamile kalmada. Biraz kafanızdan bu düşünceyi atmayı mı deneseniz. Bu kadar kendinizi hırpalamanız kendinize zarar.

Hamilelik olmamasının en büyük sebeplerinden biri de stresmis. Saglikta bir sıkıntı yoksa stres yaptığın için olmuyor. Biraz akışına bırak düşünme. İlişki sırasında rahat ol. Kafanı dağıtacak aktiviteler bul.

Duygularini anliyorum cünkü aynisini bende hissetim kise bir süre icin. benim ve esiminde bir Problemi yok. Ilk baslarda hamilelikten korkuyordum cocuk istemiyordum kendimi hazir hisetmiyordum bu yüzdende koruniyorduk. yaklasik 4 ay önce artik hazir oldumuza karar verdik. Cok düzenli ay basi görürüm. Yumurtlama dönememimi hissedenlerdenim. BIkeresindede Doktor bana demisti dikkat et, eger cocuk istemiyorsan cünkü sende hemen ola bilir. Bu Yüzden Hamilelimi Tam Planlamistim. (sanki hemen olacakmis gibi). Hesaplamalara basladim sayimlara basladim . Okadar emindimki kesin oldu diye, Gebelik testi Yapicam sabah Adet olmusum Tabiki Teste negatif di. Büyük hayal kirikligi. sonraki ay gine denedim ve gine denedim olmadi. Bu aydan itibaren pes etim. Artik ne hesap yapiyorum ne Test aliyorum. Hersey nasip kismet. Affedersiniz birlikte olmayi bile sadece yumurtlama dönemlerinde cocuk amacli yasar olmustum. Kisa bir süre icin kendi kendilime Piskolojimi bozdum. Bu sürecte komsuma demistim sende cocuk yap bak ben düsüniyorum dedim arkadas olurlar. yok mok dedi sonra dedi tamam olsun. Kendisi hemen hamile kaldi ve suan nerdeyse yariladi. Bence sende bu hirsdan vazgec kendini yipratirsin. Ve yeni evlisin sayfilir. 1,5 sene nedir ki. Bende 2 senelik evliyim. Bazen birseyi cok istememek lazim, zorlamicaksin. Birak süprizle gelsin hic beklemedin bir anda.

Stres halindesiniz. Acaba profesyonel destek mi alsanız? Bir akrabamız seneler önce evlatlık aldıktan kısa bir süre sonra hamile kalıp doğurdu. Kafa rahatlamıştı çünkü. Bir sorun yoksa psikolojik de olabilir.

Yaşınız genç.yeni evli sayılırsınız. Hiç öyle düşünüp strese sokmayın kendinizi. Kafanızdan bu konuyu atın. Stres en büyük düşman bu konuda. Sağlıklı beslenin. Eşinizle güzel vakitler geçirin. Düzgün saatlerde uyuyun. Şöyle düşünün Allah nasip etsin bebeğiniz olduğunda uyku olmayacak bir süre, başbaşa eşinizle vakit geciremeyeceksiniz. Asla hayatiniz eskisi gibi olmayacak. Bunu düşünürsek anın keyfini çıkarın. Kafanızdan atın. Kontrollerinizi gidin. Ama strese girmeyin. Kuzenimin öyle oldu çünkü. Ne zamanki aman hayırlısı artik dediler o stres gitti. Ertesi ay halmilelik haberini aldı. Siz anın keyfini çıkarın. Yaşınız çok genç endiselik bir durumunuzda yok

Birbuçuk yil erken daha olur kendinizi üzmeyin. Bayilacak kadar uzulmeniz normal değil ama. Esiniz istiyor diye baskı altında mı jissediyorsunuz acaba. Eşinizin sizi rahatlatmasi lazım. Olur aceleye gerek yok hep hic olmasa bile biz iyi olalom vs demesi lazım

Canım benım kendını uzmene demıyor inan, ben 7 yıllık evliyim eltım bnden sonra ıkı dogum yaptı 4 cocuk oldu. Bızdede sorun yok ama olmayınca olmuyor, kimini evladıyla, kimini de evlatsız sınıyor Rabbım, her seyın bır zamanı var o zaman gelmedıkce ne kadar da ugras san boş, sadece bu sure ıcınde şükret, hayırlısını ıste, kendıne dert etme, düşünsene hemen istedigin için hamıle kalıyorsun ama o cocuk zalım, hayırsız bır evlat olacak, kimse istemez boyle, elbet bir gun Rabbım seninde yuzunu guldurecek belkide hıc beklemedıgın anda olacak ama en iyisi olacak :)

Ben hiç takmadığım bir dönemde hamile kaldım. Kendinizi rahat bırakın. Mumkun oldukca meditasyona yönelin. Içinize dönün.

Tüp bebek düşünün aşılama zaman kaybi bana göre

Ben bunları yazsam ban alırdım ama eşiniz haklı çok doğru ifade etmiş kendisine katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…