Benim 10 yıl sonra oldu bebeğim 4. Tüp bebek de kızım oldu..
Bu kadar yılda ne öğrendin diye sorarsanız..
SABIR TEVEKKÜL VAZGEÇMEK...
Sizin olan size gelecektir biliyorum çok zor bir süreç ama boşuna üzülüyorsunuz çünkü çocuk sizin yapacağınız bişey değil..
Ben boşuna yıllarımı üzüntü ile geçirdim sabahlara kadar ağladım hamile haberi duyunca.. bu kıskanma vs değil başka bir şey yaşayan anlar yaşayan bilir..
Tedavinizi olun hastaneye gezmeye gidiyormuş gibi gidin olursa olur olmazsa zamanı gelince olur inşallah diye girin tedavilere.. 1 buçuk yılda kendinizi bu kadar yıpratmayın herşeyi akışına bırakmak lazım sizin olan size gelecektir allahın izniyle inşallah
RABBİM tez zamanda isteyen emek veren herkesi sevindirsin inşallah kucağını doldursun inşallah.. kimseyi benim gibi uzun vadeli sınamasın inşallah
Hamilelik olmamasının en büyük sebeplerinden biri de stresmis. Saglikta bir sıkıntı yoksa stres yaptığın için olmuyor. Biraz akışına bırak düşünme. İlişki sırasında rahat ol. Kafanı dağıtacak aktiviteler bul.Rahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı
Stres halindesiniz. Acaba profesyonel destek mi alsanız? Bir akrabamız seneler önce evlatlık aldıktan kısa bir süre sonra hamile kalıp doğurdu. Kafa rahatlamıştı çünkü. Bir sorun yoksa psikolojik de olabilir.Rahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı
Birbuçuk yil erken daha olur kendinizi üzmeyin. Bayilacak kadar uzulmeniz normal değil ama. Esiniz istiyor diye baskı altında mı jissediyorsunuz acaba. Eşinizin sizi rahatlatmasi lazım. Olur aceleye gerek yok hep hic olmasa bile biz iyi olalom vs demesi lazımRahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı
ne alaka anlamadimOnun kocası yok ki ama kaynanası var
Canım benım kendını uzmene demıyor inan, ben 7 yıllık evliyim eltım bnden sonra ıkı dogum yaptı 4 cocuk oldu. Bızdede sorun yok ama olmayınca olmuyor, kimini evladıyla, kimini de evlatsız sınıyor Rabbım, her seyın bır zamanı var o zaman gelmedıkce ne kadar da ugras san boş, sadece bu sure ıcınde şükret, hayırlısını ıste, kendıne dert etme, düşünsene hemen istedigin için hamıle kalıyorsun ama o cocuk zalım, hayırsız bır evlat olacak, kimse istemez boyle, elbet bir gun Rabbım seninde yuzunu guldurecek belkide hıc beklemedıgın anda olacak ama en iyisi olacak :)Rahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı
Tutunma hapı olarak hangisini verdi ?Yumurta çatlatma hapı verdi doktor onu kullanıyorum sonrada tutunma hapı var onu kullanacam
Henuz 1.bucuk yıllık evli farkindaysanz ve herhangi sorunu da yok , zaman lazim , ve nasil asilama zaman kaybi dersiniz .Tüp bebek düşünün aşılama zaman kaybi bana göre
Ben bunları yazsam ban alırdım ama eşiniz haklı çok doğru ifade etmiş kendisine katılıyorumEvet gerçekten bayildim eşim gelmiş beni kaldırmış hiçbirseyden haberim yoktu bana çok kızdı salakmisin ne üzülüyorsun diye Allah ne zaman verirse o zaman olur salak salak üzülme dedi bana 25 yaşındayım
Yahu bu nasıl bir üslup,anne olmak istiyor sadece duygusal ve hassas bir süreçte konu sahibiBu kıskançlık oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?