• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin öpülmesinden nefret ediyorum.

Mor lahana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2021
165
165
33
Merhaba.
11 aylık bebeğim var kızlar kimseye izin vermiyorum öpmesine ama kaynanam a bi türlü anlatamadım, şapur şupur öpüyor bebeğimi. Eşim de bende sürekli uyarıyoruz bide kaynanam dişlerini fırçalamayan birisi kendi ağzıyla söyledi diş fırçalamak adetim değildir diye. Bebeğimi öpütükçe sinir oluyorum laftan anlamıyor en sonunda büyük kavga çıkarcam artık napayım yani nasıl vazgeçircem. Eşim neler söylüyor öpme diye ama illa ki biz görmezken falan öpüyor bi şekilde. Ne zormuş laftan anlamayan insana laf anlatması deli oluyorum artık.

Henğz doğurmadım ama ben de nefret edeceğim öpülmesinden
Başkalarının çocukları bile öpülürken üzülüyorum
Sürekli uyarıp kötü olmaktan başka çözüm bilmiyorum henüz
Görmediğim zamanlarda öpenleri de düşünmek istemiyorum 🙄

Çocukken ennnn tiksindiğim şey akrabaların bi güzel dudaklarını ıslatıp şopurdakk diye öpüp yanaklarımda salya bırakmasıydı. Hala tiksinirim. Annem de rahatsız oluyomus ki insanların karşısında ıyyy diye yanaklarımı sildiğimde hiç kızmazdı (yoksa hayatım şş çok ayıp’larla geçti😅) çok haklısınız. Merak ediyorum minnacık çocukları vakumlayarak salya transferi yapınca ne zevk alıyolar

Ailemin bebek konusunda en hassas olduğu şeylerdendir öpmek. Yeğenim doğduğunda 2 ailenin de ilk torunu olduğu için herkes haliyle hevesli, annem babam bizi sürekli uyarırdı öpmeyin diye. Koklamayla idare ederdik :) Siz de coronadan alıp yürüyebilirsiniz. Ya da cilt hassasiyeti olduğunu, doktorun uyardığını söyleyebilirsiniz belki.

Merhaba.
11 aylık bebeğim var kızlar kimseye izin vermiyorum öpmesine ama kaynanam a bi türlü anlatamadım, şapur şupur öpüyor bebeğimi. Eşim de bende sürekli uyarıyoruz bide kaynanam dişlerini fırçalamayan birisi kendi ağzıyla söyledi diş fırçalamak adetim değildir diye. Bebeğimi öpütükçe sinir oluyorum laftan anlamıyor en sonunda büyük kavga çıkarcam artık napayım yani nasıl vazgeçircem. Eşim neler söylüyor öpme diye ama illa ki biz görmezken falan öpüyor bi şekilde. Ne zormuş laftan anlamayan insana laf anlatması deli oluyorum artık.
Açık açık söyleyin. Alınırsa da alınsın. Hem kendi temizliğine dikkat etmiyor hem bebeğini riske atıyor.

İlk çocuk hassasiyeti diyicem ama tek çocugum var benim de. Çok abartmamak lazım bence. Aşırı sulu opulmesinden ben de hoşlanmam ama insanın kanı kaynıyor. Bırak öpmeyi içine alasın geliyor bazen. Elbette uzak akrabalar kötü niyetli olabilecek kişiler öpmesin. Fazla hassas davranıyorsunuz bence. Dislemiyordur sonuçta çocuğu

İlk çocuk hassasiyeti diyicem ama tek çocugum var benim de. Çok abartmamak lazım bence. Aşırı sulu opulmesinden ben de hoşlanmam ama insanın kanı kaynıyor. Bırak öpmeyi içine alasın geliyor bazen. Elbette uzak akrabalar kötü niyetli olabilecek kişiler öpmesin. Fazla hassas davranıyorsunuz bence. Dislemiyordur sonuçta çocuğu
2 yıldır maske kullanmak biz yetişkinlerin hasta olmasını bile ne kadar azaltmışken ufacık çocukların yüzlerinden şapur şupur öpülmesini istememek hassasiyet değil bence

Asıl seven kişinin öpmemesi lazım işte
İnsan sevdiği hasta olsun istemez sonuçta

Merhaba.
bence soylersen daha cok inat eder, bakalim soyleme ne yapacak. ya da cocugun yanaklarina bebek kremlerinden var onlardan sur tadi agzina gelsin :))

merak etme azicik buyuyunce cocuk sikilip kendi opme der o zaman kis kis gulersin :)
ben babannem beni opecek diye saklanirdim :))

Sapur supur diyince anumm kızım geldi şuan aklıma dişlerim kamastı uyansa da öpsem ya .Vallahi o bagımlılık cok kötü ya.Oglumu öpmeye kıyamazdım hep koklardım ama kızıma dayanamıyorum sürekli öpesim geliyor öpmeye baslayınca kendimi bazen tutamıyorum vallahi😂😂 Ama kimse öpsün istemem bende .Sürekli yıkardım oglumu kaynanam annemler falan öpünce 🙈

Benim kayınvalidem bu konuda çok hassasti .Herkesi uyarirdi hatta .Opmeyin diye .Benim söylememe gerek kalmazdi.Benim de görümcem gelir operdi sapur supur .O geldi gitti .Çocuğu doktora götürdük.Her yeri isilik oldu çocuğun.Simdi Pandemi var .Onu bahane edip kimseyi yaklastirmiycam.

Merhaba.
11 aylık bebeğim var kızlar kimseye izin vermiyorum öpmesine ama kaynanam a bi türlü anlatamadım, şapur şupur öpüyor bebeğimi. Eşim de bende sürekli uyarıyoruz bide kaynanam dişlerini fırçalamayan birisi kendi ağzıyla söyledi diş fırçalamak adetim değildir diye. Bebeğimi öptükçe sinir oluyorum laftan anlamıyor en sonunda büyük kavga çıkarcam artık napayım yani nasıl vazgeçircem. Eşim neler söylüyor öpme diye ama illa ki biz görmezken falan öpüyor bi şekilde. Ne zormuş laftan anlamayan insana laf anlatması deli oluyorum artık.

Allahım en büyük korkularımdan biri bu.
Ben kavga ederdim sanırım. Laftan anlamayan kavgadan anlıyor çünkü ne yazık ki..
Bende en sonunda kavga edicem artık çünkü anlamıyor hiç bi şekilde

Ailemin bebek konusunda en hassas olduğu şeylerdendir öpmek. Yeğenim doğduğunda 2 ailenin de ilk torunu olduğu için herkes haliyle hevesli, annem babam bizi sürekli uyarırdı öpmeyin diye. Koklamayla idare ederdik :) Siz de coronadan alıp yürüyebilirsiniz. Ya da cilt hassasiyeti olduğunu, doktorun uyardığını söyleyebilirsiniz belki.
Ailem de çok hassas öpme konusunda. Benim dememe bile gerek kalmıyor yani öpmüyolar hiç. Ama kaynanam laftan anlamazın teki ağzındaki piis mikropları bebeğime geçiriyor. Düşündükçe daha da sinir oluyorum ya

Bebek öpmekten ne anlıyorlar ben anlamıyorum. Dişlerini fırçalasa ve korona olmasa bile öpmek uyuz bir şey yani.
Yetişkin insanı nasıl her canımız istediğinde şak şuk öpmüyorsak cocukları da bir salsak artık keşke. 🥺 Eziyet ya

Kendi çocukluğum aklıma geliyor resmen iğreniyordum öpülmekten, bir de bazısı tükürüklü öper yanaklarımı siliyordum hemen ki temizlik takıntılı biri olmadım hiç. 🙄

Büyüdüm hala sevmem herkesi öpmeyi, dokunmayı, hatta el öpme filan da yapmıyorum bazı yaşlılar yadırgar hep. 😂

Çocuğum yok. Olsaydı öptürmezdim ama laftan sözden anlamayan bir insanla bebeği yalnız bırakmak zorundaysanız yapacak hiç bir şey yok, siz görmezken devam...

Back
X