• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin öpülmesinden nefret ediyorum.

Samantha senin yorumlarını genelde beğenirim ama hangimizin babaannesi ananesi opmedi bizi.bak hic bisi olmadı bize.burda bariz bir kiskanclik var mevzu bebegin öpülmesi değil.konu sahibi bebegini kiskaniyor kayinvalideden
Ya tamam da bi insan biseyi istemiosa yapmazsın ben bisey olur bebege diye demiyorum ki 🙄 Bunda kiskanclik varsa laftan anlamayan babannede de inat var. Ben o lafi duysam alınır uzak dururum. Insanlarin piskinligine ne demeli? Az kendini çekse bu da bu kadar sinir olmayacak belki kendiliginden yumusayacak al op sev diyecek.

Ya tamam da bi insan biseyi istemiosa yapmazsın ben bisey olur bebege diye demiyorum ki 🙄 Bunda kiskanclik varsa laftan anlamayan babannede de inat var. Ben o lafi duysam alınır uzak dururum. Insanlarin piskinligine ne demeli? Az kendini çekse bu da bu kadar sinir olmayacak belki kendiliginden yumusayacak al op sev diyecek.
Evet orasi dogru bende alinirdim ve istesemde opemezdim.. torunu olduğu icin kadinida kinayamiyorum 😁caninin cani sonucta

Merhaba.
11 aylık bebeğim var kızlar kimseye izin vermiyorum öpmesine ama kaynanam a bi türlü anlatamadım, şapur şupur öpüyor bebeğimi. Eşim de bende sürekli uyarıyoruz bide kaynanam dişlerini fırçalamayan birisi kendi ağzıyla söyledi diş fırçalamak adetim değildir diye. Bebeğimi öpütükçe sinir oluyorum laftan anlamıyor en sonunda büyük kavga çıkarcam artık napayım yani nasıl vazgeçircem. Eşim neler söylüyor öpme diye ama illa ki biz görmezken falan öpüyor bi şekilde. Ne zormuş laftan anlamayan insana laf anlatması deli oluyorum artık.
Yaşını doldurmamış çocuğun öpülmesine hep karşıydım herpes virüsü bebeklerde öldürücü etkisi var. Herpes virüsü taşımayan insan sayısı çok çok nadir. Bilidiğimiz dudak uçuğu olan herkes taşıyor bu virüsü kaldı ki olmayanlar da taşıyor olabilirHeleki Corona hayatımıza girdikten sonra öpme mi kaldı ? Şimdi yaş sınırı olmaksızın öpmeye karşıyım :) Bir de gerçek nedenlerle anlatmaya çalışın öpme değil de hayatına mal olabilir o öpücük diyerek.

yabancıya öptürmem ama babaanne anneanne de öper be yaa,
yenidoğan döneminde yanağından ve elinden öpmemeleri için uyarılabilir, kafa- ense - kol serbest :) ama 11 ay tam sevilecek zaman
güvenli temas gelişim için iyidir, birazcık rahat olmak lazım bence

Konu sahibi bence hiç öpmesinler demiyordur ya
Ben şahsen yüzünden, elinden öpmesinler olarak düşünmüştüm hep
Hiç mi kimse öpmesin istiyorsunuz konu sahibi? 😳

Merhaba.
11 aylık bebeğim var kızlar kimseye izin vermiyorum öpmesine ama kaynanam a bi türlü anlatamadım, şapur şupur öpüyor bebeğimi. Eşim de bende sürekli uyarıyoruz bide kaynanam dişlerini fırçalamayan birisi kendi ağzıyla söyledi diş fırçalamak adetim değildir diye. Bebeğimi öpütükçe sinir oluyorum laftan anlamıyor en sonunda büyük kavga çıkarcam artık napayım yani nasıl vazgeçircem. Eşim neler söylüyor öpme diye ama illa ki biz görmezken falan öpüyor bi şekilde. Ne zormuş laftan anlamayan insana laf anlatması deli oluyorum artık.
Alerji oluyo doktor yasakladı de geç hiç kavga çıkarma

Elalemin öptüğünü düşünerek "izin vermeyin" diyecektim ama babaanne öpüyormuş. Babaannesi de öpebilir ya bence. O kadar da değil.

Korona var tabii, o açıdan tedirgin olabilirsiniz ama görüşüyorsanız covid riski hep var zaten.

Bir de aslında en zararlı olan ağızdan ya da ağıza yakın yerlerden öpmek. Çünkü bebeklerin sahip olduğu ağız içi bakteri yapısıyla bizimki bir değil. Çocuklarda diş çürüklerinin sebeplerinden birinin bu olduğunu okumuştum zamanında. Bir diş hekimi varsa daha iyi aydınlatabilir bizi bu konuda.

Onun dışında babaanneye öpme denmez diye düşünüyorum şap şup ıslak ıslak öpmüyorsa.
Torunu sonuçta.

Merhaba.
Seni en iyi ben anlarım. Benimde 13 aylık bebeğim kv belası başıma bitti çocuktan sonra. Minicikti daha, kucağımda uyusun kucağımda yatsın bilmem ne bi rahat vermezdi. Çok zıtlaştık çünkü kendi istediklerini diretti beni yönetmeye çalıştı. Ve aynısı dişini fırçalamaz kendi ağzıyla benim dişlerim çok sağlam hiçte fırçalamam der utanmadan. Sarımsak soğan bol bol yer minicik çocuğun dibine girerdi. Çocuğu göbeğinden bile öpse zıbını ıslanırdı pis pis tükürük bırakırdı. Laftan anlamayan, tavırdan anlamayan baş belası insanlarla uğraşmak akıllı insanı deli eder.

Benim de "yanağın bebeği var🤤" şeklinde doğmuş, yaşına basmak üzere olan bir kızım var. İlk günlerde baktım herkes kızıma ağzı sulanarak bakıyor ve de lâftan anlayacak gibi değiller; kızımın yüzünde en ufak bir kızarıklık, leke görsem: " Kızımın alerjisi varmış, bu iyi hâli, doktoru öpmeyi bırakın, 2 yaşına kadar dokunmak yasak dedi. " ile başlayıp sinek ısırıklarını bile " Birisi bebeğimi öpmüş demek ki, kızımın alerjisi arttı, Allah'tan bulsun kim öptüyse" diyerek vaveyla ede ede olduysa birkaç gizli öpme ile bugüne geldik şükür. 🤓Yavrum, sadece babası ve benim tarafımdan öpülmeye alıştığı için zaten bu konuda Chucky bebek gibi oldu. Birisi yanına fazla yaklaşınca içinden şirin bir canavar çıkıyor.🤓 Belki işe yarar sizde de. Deneyin bence 😇

Konu sahibi benim asil sasirdigim nokta oglu bile öpme derken hiç alinmiyormi kv ben olsam üzülürdüm torunum yahu.tamam dişini fircalamayana bende irite oluyorum ama sonucta isirmiyor degilmi küçük bir buse

Şapır şupura gelince acikcasi abarttinizi düşünüyorum
Aynen de şapur şupur öpüyor neden abartıyım. Bastıra bastıra öpüyor iyice tükürüklü bi şekilde

Konu sahibi benim asil sasirdigim nokta oglu bile öpme derken hiç alinmiyormi kv ben olsam üzülürdüm torunum yahu.tamam dişini fircalamayana bende irite oluyorum ama sonucta isirmiyor degilmi küçük bir buse

Şapır şupura gelince acikcasi abarttinizi düşünüyorum

Konu sahibi bence hiç öpmesinler demiyordur ya
Ben şahsen yüzünden, elinden öpmesinler olarak düşünmüştüm hep
Hiç mi kimse öpmesin istiyorsunuz konu sahibi? 😳
Bilmiyorum belki normal ufacık öpse bu kadar tepki vermem ama çok abartılı bi şekilde öpüyor ya sanki vakumluyo oğlumun yanağını öyle bastırıyor

Seni en iyi ben anlarım. Benimde 13 aylık bebeğim kv belası başıma bitti çocuktan sonra. Minicikti daha, kucağımda uyusun kucağımda yatsın bilmem ne bi rahat vermezdi. Çok zıtlaştık çünkü kendi istediklerini diretti beni yönetmeye çalıştı. Ve aynısı dişini fırçalamaz kendi ağzıyla benim dişlerim çok sağlam hiçte fırçalamam der utanmadan. Sarımsak soğan bol bol yer minicik çocuğun dibine girerdi. Çocuğu göbeğinden bile öpse zıbını ıslanırdı pis pis tükürük bırakırdı. Laftan anlamayan, tavırdan anlamayan baş belası insanlarla uğraşmak akıllı insanı deli eder.
Aynen öyle hiç bi şekilde anlamıyor laftan insan olana bi defa söylersin anlar yapmaz bida ama yok insanı kanser edene kadar uğraşıyorlar.

Çocukken ennnn tiksindiğim şey akrabaların bi güzel dudaklarını ıslatıp şopurdakk diye öpüp yanaklarımda salya bırakmasıydı. Hala tiksinirim. Annem de rahatsız oluyomus ki insanların karşısında ıyyy diye yanaklarımı sildiğimde hiç kızmazdı (yoksa hayatım şş çok ayıp’larla geçti😅) çok haklısınız. Merak ediyorum minnacık çocukları vakumlayarak salya transferi yapınca ne zevk alıyolar

Babam salyalı öperdi sinir olurdum. Öptürmezdim kendimi kaçardım hep.

Back
X