Çocuk Hastalıkları Bebegimin parmaginin ucu koptu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Erkek kardeşim İlköğretim çağlarında iken onunda parmağının ucu kopmuştu. Dikilmişti fakat dikilen kısım kuruyup düştü. Bir süre sonra parmak uzadı.

Bugun benim oglumunda parmagi kapiya sıkıştı. Seni cok iyi anliyorum şuan. 1 yaşında benimki. Hemen doktora götürdük, allahtan bişey olmamis merhem verdi sadece.
Cook gecmis olsun. Gecer biseyi kalmaz Insallah

Erkek kardeşim İlköğretim çağlarında iken onunda parmağının ucu kopmuştu. Dikilmişti fakat dikilen kısım kuruyup düştü. Bir süre sonra parmak uzadı.

Doktorlar estetik cerrahiye falan yonlendirmedimi.benim anneminde isaret parmaginin ucu bbicakla kesilmis et kopmus.ucu sivri geliyor ovallik kalmamis parmak ucunda ama onu doktora goturen falan olmamis.sukredelimki kemikle birlikte kopmamus.uzulmeyin bu devirde herseyin caresi olutor.Buyuk gecmis olsun.

Tırnak mi çıktı yoksa parmağı mi koptu.
Cok Küçükken ben de ayak parmagimi kapıya sikistirmistim tirnagim kopmusttu tamamen sonra yeniden çıktı.
Parmagini. Uc kismi yuvarlak sekilde koptu tirnaginin yarisida yok et kismida yok ic taraftaki

tırnagının yarısının ıtıbarense kısa kalır gecmıs olsun

Oglumunda ayni sekilde dikilen kismi dustu ama daha kuru degil yarazi pansuman yapiliyo hergun

Oglumunda ayni sekilde dikilen kismi dustu ama daha kuru degil yarazi pansuman yapiliyo hergun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…