Tesekkur ederim 22 aylik
nasıl koptu ya?açıklar mısınız
ne olduda koptu ya küçücük bebeğin parmağı
ne olduda koptu ya küçücük bebeğin parmağı
Parmagini. Uc kismi yuvarlak sekilde koptu tirnaginin yarisida yok et kismida yok ic taraftakiTırnak mi çıktı yoksa parmağı mi koptu.
Cok Küçükken ben de ayak parmagimi kapıya sikistirmistim tirnagim kopmusttu tamamen sonra yeniden çıktı.
Tesekkur ederimÇok geçmiş olsunn
Kapiya sikisti 22 aylik suandane olduda koptu ya küçücük bebeğin parmağı
İnsanlarda maalesef rejenerasyon mümkün değil.Ben parmağın yenilenecegjni düşünüyorum..Çünkü cok kucuk vucut onu onarır die düşünüyorum..dr.larla gorustunuzmu ne diolar?
Evet dogru oglumun adinickiniz metehandemir gibi okunuyor??
ben mi saçmalıyorum acaba
Doktor ne diyor.Kapiya sikisti 22 aylik suanda
Anladım. Çok geçmiş olsun parmağı ufacıkta olsa kısa kalacak bebişin Allah korusun daha kötüsünden..Evet dogru oglumun adi
Oglumunda ayni sekilde dikilen kismi dustu ama daha kuru degil yarazi pansuman yapiliyo hergunErkek kardeşim İlköğretim çağlarında iken onunda parmağının ucu kopmuştu. Dikilmişti fakat dikilen kısım kuruyup düştü. Bir süre sonra parmak uzadı.
Amin cok tesekkur ederimAnladım. Çok geçmiş olsun parmağı ufacıkta olsa kısa kalacak bebişin Allah korusun daha kötüsünden..
Oglumunda ayni sekilde dikilen kismi dustu ama daha kuru degil yarazi pansuman yapiliyo hergunErkek kardeşim İlköğretim çağlarında iken onunda parmağının ucu kopmuştu. Dikilmişti fakat dikilen kısım kuruyup düştü. Bir süre sonra parmak uzadı.
Cok tesekkur ederimGecmis olsun. Allah acil sifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?