Çocuk Hastalıkları Bebegimin parmaginin ucu koptu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Of yavrum ya Kıyamam inşallah acısiz atatir. İnsan anne olunca annesini anliyo iki buçuk aylık bebeğim var geçen gün burnu tikandi rahat nefes alamıyor diye oturdum ağladım. Seni hiç düşünemiyorum. İnşallah en kisa zamanda sağlığına kavuşur

Canm benim ya Kıyamam Rabbim kimseye yaşatmasin evlat acısı.
Canm cook geçmiş olsun ya insiallah tez zamanda iyileşir bebisinin parmağı Rabbim beterinden saklasin. Tekrar çok geçmiş olsun canm

Canm cook geçmiş olsun ya insiallah tez zamanda iyileşir bebisinin parmağı Rabbim beterinden saklasin. Tekrar çok geçmiş olsun canm

Ins cok tesekkur ederim..allah yavrularimizi korusun
Amin insallah allahim kimseye yadatmasin boyle bisey cok tesekkur ederim inanin kendimde degilim

yüregim acıdı okurken.parmak uçları kanın en çok toplandıgı yerdir.parmak ucumu cam kesmisti dikis atılmıştı.havada tut devamli dediler

normalde bir hafta sonra dikis alirlar benimkini iki hafta sonra aldilar.kanı en çok toplandigi yer dikis zor tutar dikisi gec alalim demislerdi

Ins cok tesekkur ederim..allah yavrularimizi korusun

Amin insallah allahim kimseye yadatmasin boyle bisey cok tesekkur ederim inanin kendimde degilim
Tahmin edebiliyorum canm ya Kıyamam kuzum tez zamanda atlatırsıniz insiallah..
Amin canm benim aminn Rabbim yawrularimizi korusun insiallah

Gecmis olsun sizede bizimde dikisler tutmadi zaten o.kisim kuruyup dustu simdi acik yarasi pansuman yapiliyo hergun

off gecmiş olsun. iz kalır... tırnakta tahribat almış o da yamuk çıkacak. onun haricinde kısa kalmaz korkmayın.Kardeşiminde cocukken demir kapıya sıkıştı. ucu tırnakla parçalandı. parmagı kısa kalmadı ama ucu yamuk işte. tırnagıda yamuk çıkıyor şuanda. soguk havalarda yıllar geçmesine ragmen arada sızlıyor diyor. yarasını iyi koruyun. soguk havalarda da geçse bile dışarıda eldiven takın.

Anladim cok gecmis olsun sizede tesekkur ederim saolun

cok gecmis olsun.estetikle harikalar yaratiyorlar.icinizi rahat tutun hic belli bile olmaz ileride.eskisinden farkı kalmaz

Çoook büyük geçmiş olsun canım, kıyamam ana yüreği işte sancır da sancır.
Ama yinede içini ferah tut, ilerde başka yerden deri doku alıp oraya plantasyon yaparlar ama bence şimdiden bir estetik cerrahla görüşmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…