TesekkurlerGecmis olsun. Allah acil sifalar versin.
Ins cok tesekkur ederim..allah yavrularimizi korusunOf yavrum ya Kıyamam inşallah acısiz atatir. İnsan anne olunca annesini anliyo iki buçuk aylık bebeğim var geçen gün burnu tikandi rahat nefes alamıyor diye oturdum ağladım. Seni hiç düşünemiyorum. İnşallah en kisa zamanda sağlığına kavuşur
Amin insallah allahim kimseye yadatmasin boyle bisey cok tesekkur ederim inanin kendimde degilimCanm benim ya Kıyamam Rabbim kimseye yaşatmasin evlat acısı.
Canm cook geçmiş olsun ya insiallah tez zamanda iyileşir bebisinin parmağı Rabbim beterinden saklasin. Tekrar çok geçmiş olsun canm
Tahmin edebiliyorum canm ya Kıyamam kuzum tez zamanda atlatırsıniz insiallah..Ins cok tesekkur ederim..allah yavrularimizi korusun
Amin insallah allahim kimseye yadatmasin boyle bisey cok tesekkur ederim inanin kendimde degilim
Cok tesekkur ederimÇok çok geçmiş olsun
Amin saolun dualarinizi eksik etmeyin nolurRabbim acil şifalar versin kuzunuza
Gecmis olsun sizede bizimde dikisler tutmadi zaten o.kisim kuruyup dustu simdi acik yarasi pansuman yapiliyo hergunyüregim acıdı okurken.parmak uçları kanın en çok toplandıgı yerdir.parmak ucumu cam kesmisti dikis atılmıştı.havada tut devamli dediler
normalde bir hafta sonra dikis alirlar benimkini iki hafta sonra aldilar.kanı en çok toplandigi yer dikis zor tutar dikisi gec alalim demislerdi
Anladim oglum dikisleri tutmadi ama dikilen kisim kuruyup dustukardesimibde kucukken kapiya sikisip ilk bogumdan parmagi kopmusti. diktiler sindi bir sorunu yok.
Anladim cok gecmis olsun sizede tesekkur ederim saolunoff gecmiş olsun. iz kalır... tırnakta tahribat almış o da yamuk çıkacak. onun haricinde kısa kalmaz korkmayın.Kardeşiminde cocukken demir kapıya sıkıştı. ucu tırnakla parçalandı. parmagı kısa kalmadı ama ucu yamuk işte. tırnagıda yamuk çıkıyor şuanda. soguk havalarda yıllar geçmesine ragmen arada sızlıyor diyor. yarasını iyi koruyun. soguk havalarda da geçse bile dışarıda eldiven takın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?