çok geçmiş olsun... çaydanlık darbesi yüzünden belki şişlik olmuştur. yanık kaçıncı derece dedi?Kızlar çok kötüyüm. Sabah kahvaltı yaparken bebeğim çaydanlık üstüne düştü görmedim ben yüzü çaydanlık üzerinde bi kaç saniye öylece durdu. Hatırladıkça kötü oluyorum. Daha 9 aylık. Foto atabilirsem atarım göz kapağı şişmiş hastaneye götürdüm 3 krem verdi. Sizce o şişlik önemli bişey mi normal mi? Yüzünde iz kalır mı yardım edin lütfen çok kötüyüm
Derece söylemediçok geçmiş olsun... çaydanlık darbesi yüzünden belki şişlik olmuştur. yanık kaçıncı derece dedi?
Aah kuzum benim ya cok gecmis olsun
su toplamış şimdi gördüm sakın dokunmayın ve soymayın o bölgeyi ve üstünü kapatmayın inş. iz kalmayacaktır.
Geçmiş olsun,doktorun verdiği krem haricinde hicbir sey kullanmayin.Yanigin nasil birsey oldugunu biliyorum kremini duzenli kullanirsaniz iz kalmaz inşallah.Kızlar çok kötüyüm. Sabah kahvaltı yaparken bebeğim çaydanlık üstüne düştü görmedim ben yüzü çaydanlık üzerinde bi kaç saniye öylece durdu. Hatırladıkça kötü oluyorum. Daha 9 aylık. Foto atabilirsem atarım göz kapağı şişmiş hastaneye götürdüm 3 krem verdi. Sizce o şişlik önemli bişey mi normal mi? Yüzünde iz kalır mı yardım edin lütfen çok kötüyüm
Ahhhh yavrum geçmiş olsun rabbim sifa versin... Ya Şafi .
Derece söylemedi yakınımda sağlık ocağı vardı bi koşu gittimÇaydanlık nerde duruyordu ki bebek üstünee düsebildi? Esim diyor hep en cok bizim milletde çocuklar çaydan yanıyor diye. Sorunuza gelince : Yanigin derinliğine bağlı bir durum. Doktor kac derece yanmis dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?