Çocuk Hastalıkları Bebeğimin yüzü yandı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Kızlar çok kötüyüm. Sabah kahvaltı yaparken bebeğim çaydanlık üstüne düştü görmedim ben yüzü çaydanlık üzerinde bi kaç saniye öylece durdu. Hatırladıkça kötü oluyorum. Daha 9 aylık. Foto atabilirsem atarım göz kapağı şişmiş hastaneye götürdüm 3 krem verdi. Sizce o şişlik önemli bişey mi normal mi? Yüzünde iz kalır mı yardım edin lütfen çok kötüyüm

geçmiş olsun. iz kalmaz inşallah.. kıyamam kuzuma ya:KK43:
yumurtanin beyazını ı sur bence geçiyo iz kalmiyo diye biliyorum. yanık izlerine en iyisi yumurta.

IMG-20180924-WA0067-1.webp

Kızlar çok kötüyüm. Sabah kahvaltı yaparken bebeğim çaydanlık üstüne düştü görmedim ben yüzü çaydanlık üzerinde bi kaç saniye öylece durdu. Hatırladıkça kötü oluyorum. Daha 9 aylık. Foto atabilirsem atarım göz kapağı şişmiş hastaneye götürdüm 3 krem verdi. Sizce o şişlik önemli bişey mi normal mi? Yüzünde iz kalır mı yardım edin lütfen çok kötüyüm
çok geçmiş olsun... çaydanlık darbesi yüzünden belki şişlik olmuştur. yanık kaçıncı derece dedi?

Çok geçmiş olsun ve lütfen dikkat edin....
Aklınızda olsun, Ocağın ön kısmına da çaydanlık yemek falan Koymayın.
Çocukların erişebileceği hiç bir yerde yanacakları bir şey olmasın. Sonra en çok yine siz üzülürsünüz.

Oyyy kıyamam ... Çok geçmiş olsun. Inşallah iz kalmaz.
Lütfen dikkatli olun. Yanik acısı hiçbirşeye benzemiyor çünkü.

Geçmiş olsun,doktorun verdiği krem haricinde hicbir sey kullanmayin.Yanigin nasil birsey oldugunu biliyorum kremini duzenli kullanirsaniz iz kalmaz inşallah.

Yanık ünitesi olan bir hastaneye götürün. Orada düzenli takip edilir. 2 yıl güneşe çıkmaması lazım. Verilen ilaçları da düzenli kullanın. O zaman iz kalmıyor.
Benim kızım da 2 yaşındayken yanmıştı babaannesinde. Mutlaka üzülüyorsunuz ama nolur dikkat edin çocukların yanında. Çocuğumun o çırpınışı bende bile travma yarattı. Hala aklıma geldikçe yüreğim sıkışıyor.

Çaydanlık nerde duruyordu ki bebek üstünee düsebildi? Esim diyor hep en cok bizim milletde çocuklar çaydan yanıyor diye. Sorunuza gelince : Yanigin derinliğine bağlı bir durum. Doktor kac derece yanmis dedi
Derece söylemedi yakınımda sağlık ocağı vardı bi koşu gittim

Back
X