- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.769
- 358
Etmeyebilir. Alırken ne İçin aldığını söylemeyebilir. O yüzden tavsiye verirken dikkatli olmak lazım. Benim için çok hassas bir konu yanık konusu. Çok dikkat gerektiriyor.1 hafta 10 gün sonra baslayacak, alırsa eczane tarif eder diye düşündüm...
Derece söylemedi yakınımda sağlık ocağı vardı bi koşu gittim
Yerdeydi. Oda yeni emeklemeye başlıyor. Bi baktım bebeğimin yüzü çaydanlıkta üstüne uzanmış gibi diyeyim öyle anlayınResime baktım şimdi. Birinci ve ikinci derece arası gibi görünüyor. 1. Derece iz burakmiyor ama ikinci derece birakir. Önemli olan dogru ilk. Müdahale ve sonraki bakim.yangin ünitesi olan hasteneye gidin yinede. Derece soylememesi sahsen huylandirdi. Sonra bos yerden iz kalmasin. Soruya yanit alamadim ama. Caydanlik nerdeydi de üstüne düştü
Ewet maleseff yoksa yediremiyorum. 2 yaşına az kalmış bi kızımda var o masaya oturamıyorAy içim gitti. Gecmis olsun kuzuya bundan sonra cok dikkatli olun, ileride yürüyecek böyle tehlikelere daha açık olacak. Yer sofrasında miydi? Nasil ulaştı çaydanlığa?
Konu sahibi 2.çocuğunuzmuş.Yerdeydi. Oda yeni emeklemeye başlıyor. Bi baktım bebeğimin yüzü çaydanlıkta üstüne uzanmış gibi diyeyim öyle anlayın
Konu sahibi 2.çocuğunuzmuş.
Emekleyen bebeği olan evde yere çaydanlık konulur mu allah aşkına?!
Ewet maleseff yoksa yediremiyorum. 2 yaşına az kalmış bi kızımda var o masaya oturamıyor
Plastik cerrahi yazıyor sadece yanık ünitesi olan bi hastanede de yazacaklardır maliyetli bi krem iz konusunda etkili ama doktora yine de danışmasında fayda var belki safhaları olur ilk evrede kullanılmaması gerekirReçete edilemiyor bildiğim kadarıyla...eczaneden ücretli alabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?