Çocuk Hastalıkları Bebeğimin yüzü yandı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
1 hafta 10 gün sonra baslayacak, alırsa eczane tarif eder diye düşündüm...
Etmeyebilir. Alırken ne İçin aldığını söylemeyebilir. O yüzden tavsiye verirken dikkatli olmak lazım. Benim için çok hassas bir konu yanık konusu. Çok dikkat gerektiriyor.
1 hafta 10 gün sonra da muhtemelen açık yara devam ediyor olur. Yanlış hatırlamıyorsam 1 ay sonra bu amaçla silikon içerikli bir krem vermişti doktor.

Biz önce en yakın özel hastaneye gittik, çok donanımlı bir hastane olmasına rağmen müdahale yeterli gelmedi. Yanık ünitesine gittik, çok daha farklı müdahale edildi.

Verilmiş sadakanız varmış. Ya gözüne denk gelseydi :/
Anlık bir olay ama yine de tedbiri elden bırakmayın lütfen.

Derece söylemedi yakınımda sağlık ocağı vardı bi koşu gittim

Resime baktım şimdi. Birinci ve ikinci derece arası gibi görünüyor. 1. Derece iz burakmiyor ama ikinci derece birakir. Önemli olan dogru ilk. Müdahale ve sonraki bakim.yangin ünitesi olan hasteneye gidin yinede. Derece soylememesi sahsen huylandirdi. Sonra bos yerden iz kalmasin. Soruya yanit alamadim ama. Caydanlik nerdeydi de üstüne düştü

Ay içim gitti. Gecmis olsun kuzuya bundan sonra cok dikkatli olun, ileride yürüyecek böyle tehlikelere daha açık olacak. Yer sofrasında miydi? Nasil ulaştı çaydanlığa?

Yerdeydi. Oda yeni emeklemeye başlıyor. Bi baktım bebeğimin yüzü çaydanlıkta üstüne uzanmış gibi diyeyim öyle anlayın

Asbei bi cocuk doktoruna goturun su yavruyu ya saglik ocagina götürmek ne bu kadar yanmisken. Ayrica sanırım devletin karsilamadigi bi krem var surunce iz kalmiyo ondan alabilirsiniz doktorunuza danisip tabi

Ay içim gitti. Gecmis olsun kuzuya bundan sonra cok dikkatli olun, ileride yürüyecek böyle tehlikelere daha açık olacak. Yer sofrasında miydi? Nasil ulaştı çaydanlığa?
Ewet maleseff yoksa yediremiyorum. 2 yaşına az kalmış bi kızımda var o masaya oturamıyor

O aylardaki bir bebegin üstünden gözünüzün eksik olmaması lazım.
Daha tedbirli olabilirsiniz mesela.Yanik acısı çok kötü
Çok büyük gecmisolsun...
Umarim kısa zamanda iyileşir ve iz kalmaz.

konu sahıbı 2 yasına yakın cocugum masada oturamıyor dıyorsunuz ya oturabılır neden oturamasın kendı kendıne yıne yıyebılır
koyun bır kırılmaz kaba cocuk ıcın kucuk catal kasık verın kendı kendıne yer
cocukların oldugu yerde yere caydanlık da konmaz
bır bardak cayınızı alır yanınıza koyarsınız bıttıkce ocaktan alır getırırsınız koca caydanlık neden yerde

daha buyuk bır felaket yasamamıssınız cok sukur

Sağlık ocağında sokaktan çevrilmiş rastgele insanlar çalışmıyor değil mi? Bu işin uzmanları çalışıyor. Yanık üniteli hastane bilmemne diye abartmaya gerek yok. O kadar derin bir yanık değil bu. Yanık üniteli hastane ne yapsın? Verilen ilacı kullanmaya devam et diyecek sana, alıp yatıracak değil üniteye bunun için. Yoksa gidilen yerde söylerlerdi oraya gitmesini.

Geçmiş olsun. Burada bile bilmemne yağı, falanca kremi, yumurta sür vs söylemişler. Sakın ha sakın. Çocuğunuzu muayene etmiş doktoru değil de ot, çöp öneren insanları dinlemeyin. Size şimdi çevrenizden de söylerler, onu bırak bunu sür diye. Bilinçli ebeveyn olun, bu işin uzmanı dışındakileri dinlemeyin. Bir hemşire olarak söylüyorum bunu. Hem bebek, hem de yüz bu. Öyle her denilen uygulanmaz. Çocuğunuzda öyle şiddetli bir yanık yok, merak etmeyin. Evde temiz temiz bakarsın, ilacını düzenli kullanırsın, geçer gider.

Ayy icim yandi icim..kiyamam kuzuya nasil cani acimistir, Allahim tez zamanda sifa versin(((
Kesinlikle ustteki bi arkadasin dedigi gibi yanik unitesine gidin hemen ve lutfen caydanlik, utu gibi seyleri bebekle ayni ortamda yakininda bulundurmayin bir daha.
Cok uzuldum. Gecmis olsun.

Reçete edilemiyor bildiğim kadarıyla...eczaneden ücretli alabilirsiniz...
Plastik cerrahi yazıyor sadece yanık ünitesi olan bi hastanede de yazacaklardır maliyetli bi krem iz konusunda etkili ama doktora yine de danışmasında fayda var belki safhaları olur ilk evrede kullanılmaması gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…