Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal köy yumurtası ve doğal zeytin yağı ile krem yapıyolar pahalı ama iz bırakmıyomuş onu araştır çevrende yoksa iz kalır eşimin kolunda var oda 8aylıkken çaydanlıktan yanmış leke de eşimşe bir büyümüş Allah korusun yüzü yani hemen araştır bu kremi olmadı kendin yap
geçmiş olsun. iz kalmaz inşallah.. kıyamam kuzuma ya
yumurtanin beyazını ı sur bence geçiyo iz kalmiyo diye biliyorum. yanık izlerine en iyisi yumurta.
@Hatun buyurdu nun da kizinin omzuna caydanlik dusup yanmisti. bi karisim krem yapmisti iz kalmadi simdi sanirim. kuzu bi bak konuya.
cok gecmis olsun.
Evet canım benim de kızım yanmıştı
Öncelikle acile gittik tabi ki daha sonra yanık için özel ilaç yapan bir tanıdığa ilacımızı yaptırdık şükür ki izi kalmadı...
Umarım kuzunun yüzü de iyileşir özelden ulaşırsa numara verebilirim .
Çok teşekkür ederim ama bu konu 9 at önce açmıştım. Şükür geçti çok çok silik bişet kaldı oda geçer inş. Tani bakınca görünmüyor inceleyerek bakmak lazım
Çok teşekkür ederim ama bu konu 9 at önce açmıştım. Şükür geçti çok çok silik bişet kaldı oda geçer inş. Tani bakınca görünmüyor inceleyerek bakmak lazım