Çocuk Hastalıkları Bebeğimin yüzü yandı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Doğal köy yumurtası ve doğal zeytin yağı ile krem yapıyolar pahalı ama iz bırakmıyomuş onu araştır çevrende yoksa iz kalır eşimin kolunda var oda 8aylıkken çaydanlıktan yanmış leke de eşimşe bir büyümüş Allah korusun yüzü yani hemen araştır bu kremi olmadı kendin yap

@Hatun buyurdu nun da kizinin omzuna caydanlik dusup yanmisti. bi karisim krem yapmisti iz kalmadi simdi sanirim. kuzu bi bak konuya.
cok gecmis olsun.
Evet canım benim de kızım yanmıştı
Öncelikle acile gittik tabi ki daha sonra yanık için özel ilaç yapan bir tanıdığa ilacımızı yaptırdık şükür ki izi kalmadı...
Umarım kuzunun yüzü de iyileşir özelden ulaşırsa numara verebilirim .

Çok geçmiş olsun. Ben öyle durumlarda mutlaka Hametan kullanıyorum. Doktor tavsiyesiyle başlamıştım, çok önemli yarar gördüm.

Çok geçmiş olsun. Ben öyle durumlarda mutlaka Hametan kullanıyorum. Doktor tavsiyesiyle başlamıştım, çok önemli yarar gördüm.
Çok teşekkür ederim ama bu konu 9 at önce açmıştım. Şükür geçti çok çok silik bişet kaldı oda geçer inş. Tani bakınca görünmüyor inceleyerek bakmak lazım 😄

Çok teşekkür ederim ama bu konu 9 at önce açmıştım. Şükür geçti çok çok silik bişet kaldı oda geçer inş. Tani bakınca görünmüyor inceleyerek bakmak lazım 😄
Azra hanımm kusuruma bakmayın, yeniyim ve pek iyi bilmiyorum. o yüzden gözümden kaçmış, çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. :)

Back
X