Çocuk Hastalıkları Bebeğimin yüzü yandı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Sağlık ocağında sokaktan çevrilmiş rastgele insanlar çalışmıyor değil mi? Bu işin uzmanları çalışıyor. Yanık üniteli hastane bilmemne diye abartmaya gerek yok. O kadar derin bir yanık değil bu. Yanık üniteli hastane ne yapsın? Verilen ilacı kullanmaya devam et diyecek sana, alıp yatıracak değil üniteye bunun için. Yoksa gidilen yerde söylerlerdi oraya gitmesini.

Geçmiş olsun. Burada bile bilmemne yağı, falanca kremi, yumurta sür vs söylemişler. Sakın ha sakın. Çocuğunuzu muayene etmiş doktoru değil de ot, çöp öneren insanları dinlemeyin. Size şimdi çevrenizden de söylerler, onu bırak bunu sür diye. Bilinçli ebeveyn olun, bu işin uzmanı dışındakileri dinlemeyin. Bir hemşire olarak söylüyorum bunu. Hem bebek, hem de yüz bu. Öyle her denilen uygulanmaz. Çocuğunuzda öyle şiddetli bir yanık yok, merak etmeyin. Evde temiz temiz bakarsın, ilacını düzenli kullanırsın, geçer gider.
Yanık ünitesi olan hastanede verilen ilaçlar daha başka oluyor bizzat yaşadım bunu , bu bebeğin yanığı 2. Derece yanığa benziyor benim gördüğüm kadarıyla ve yanık ünitelerinde 2. Ve 3. Derece yaniklarin tedavisi yapılabiliyor.

Asbei Asbei bi bebege hersey surulmez lutfen alaninda uzman bi doktora gidin ve onerdikleri kremleri kullanin iz kalirmi kalmazmi ne yapmak gerekir onu uzman doktor cevaplasin.
saglik ocagindaki aile hekimleri ilaci verir gonderir anca.ben hamileyim mesela kan idrar testi yaptirdim iki kere saglik ocaginda doktor tiroitin var dedi.kadin dogumcuma gittim sordum yokmus mesela.onlar herseyi bilmiyor bilemezde zaten her doktorun alani baska herkes herseyi bilmeyecegi gibi her doktor da her alanda bilgi veremez.tabi ahkam kesmeyi bilirker biliyomus gibi orasi da ayri..
ama lutfen sakin nasilsa dogal hic bisey olmaz deyip bisey surmeye kalkma bebek teni bizimki gibi olmaz daha narin olur belki alerji yapar bilemezsin belki daha cok yakar.
Rabbim acil sifalar versin insallah en kisa zamanda doktora git sen buradaki dogal yontemleri sil kafandan.

yanlış müdahale yoksa iz kalmaır.geçmiş olsun.

Kızlar çok kötüyüm. Sabah kahvaltı yaparken bebeğim çaydanlık üstüne düştü görmedim ben yüzü çaydanlık üzerinde bi kaç saniye öylece durdu. Hatırladıkça kötü oluyorum. Daha 9 aylık. Foto atabilirsem atarım göz kapağı şişmiş hastaneye götürdüm 3 krem verdi. Sizce o şişlik önemli bişey mi normal mi? Yüzünde iz kalır mı yardım edin lütfen çok kötüyüm
Offf cook kotu. Allah kimsenin basina vermesin sizede en acilinden sifalar versin. Ben kucukken cok ciddi yanmisim hem yuzum hem vucudum ama eser kalmamis. Kaynar su patlayp basimdan asagi dokulmus 1 yasimdayken. Ins sizin evladinZda da bisy kalmaz. Ve insaAllah cok aci cekmez yavrucak.

Konu sahibi yoğurt sürmekle meşguldür.
Yanık ünitesi yazan mesajlari pek takmıyor.
Iz kalırsa da nazar der geçer
Tanımadığınız insanlar hakkında nasıl peşin hükümlü oluyorsunuz öyle 2 bebeği olan bi anne küçüküğü ise yanmış elinde telefon oturamaz heralde. Yoğurt sürecek olsa sağlık ocağına götürmezdi. Yorum yapmak için yapmayın

Sağlık ocağına bağlı kalma.Cildiye doktoruna da götür mutlaka.Tedavisini düzenli olursa iz kalmaz korkma.Çok geçmiş olsun.

Arkasas caydanlikla cocuk yanyana olurmu Allah korumus gene benim bir arkadasin oglunun kokunun derisini soktuler ya
Elimize kucuk bir yag sicriyor ne aciyor
Cok uzuldum kiziniza ins derisi su toplamaz Allah buyuktur insallah bisey olmaz ama aciyicagi kesin
leke kalirmi kalabir malesef :(
Cok uzuldum gecmis olsun

Saglik ocagi dr yeterli degil enkisa zamanda kalicj bir hasar olusmamasj icin uzmana goturun vede silverdin en iyi krem ben gones kizarikligina bile surerim cocuklara

Tanımadığınız insanlar hakkında nasıl peşin hükümlü oluyorsunuz öyle 2 bebeği olan bi anne küçüküğü ise yanmış elinde telefon oturamaz heralde. Yoğurt sürecek olsa sağlık ocağına götürmezdi. Yorum yapmak için yapmayın

Muhalefet olmak için muhalefet olmayın.
Biraz gözlem yapın yeterli olur.
Yogurt sür, onu sür bunu sür diyen yorumları beğeniyor tek tek. Ama yanık ünitesine götür diyen yorumlara tek bir tepkisi bile yok.
Üstelik kendini ihmalkar olarak görmüyor ve ay bebisime nazar değdi diyor.

Lutfen kendi yorumunuza yapın ve geçin. Yorumumun altına benim yorumumla ilgili düşünceniz nedir yazdığımı hatırlamıyorum. Bu da benim yorumum,benim gözlemim. Kime ne ?

Yogurt sür, onu sür bunu sür diyen yorumları beğeniyor tek tek. Ama yanık ünitesine götür diyen yorumlara tek bir tepkisi bile yok.

Lutfen kendi yorumunuza yapın ve geçin. Yorumumun altına benim yorumumla ilgili düşünceniz nedir yazdığımı hatırlamıyorum. Bu da benim yorumum,benim gözlemim. Kime ne ?
Gözlemci yapınız da agrasifliğin bi parçası sanırım düşünceniz nedir yazmanıza gerek yok açık yorum isteyen düşüncesini dile getirir kime ne? :) entresan

Öncelikle geçmiş olsun .benim instagramda takip ettiğim bir sayfa var. Kendisi eczacı.ve doğal ürünler yapıyor.tam da bugün yüzü tamamen yanmış bir çocuğun fotoğrafını koyup tedavi sürecini anlatmış. Bi bu sayfaya bakın isterseniz .adı artdehuile. Bir de kantaron yağı çok iyi gelir.ancak günde 4 _5 kez sürünki işe yarasın.ben elim yandığında kullandım İz kalmadı.

Gözlemci yapınız da agrasifliğin bi parçası sanırım düşünceniz nedir yazmanıza gerek yok açık yorum isteyen düşüncesini dile getirir kime ne? :) entresan

Madem isteuen düşüncesini dile getirir, bu da benim düşüncem :)
Cocuk gelisimci olarak çocuklar söz konusu olduğunda agresiflesiyorum evet.
Ve söylediğinize katılıyorum. Kime ne ?

Burada konu açmak yerine yanık ünitesine gitmeliydi. Ama dedigim gibi kendisi yorum beğenmekle meşguldü dün. Bugün belki gitmiştir bilemiyorum

nazar mi degdi diyor cidden :-O
yap et nazar de iyiymis

Back
X