bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

benimde ilk hamileliğimde olmuştu ama anlamamıştım inşallah serap abla benim kasıklarımdada batma var şu an bide şişkinlik hayırlısı Allah'tan

kızlar yarın görüşürüz ben gidiyorum öptümm hepiniziiii şekerler görüşmek üzere hee unutmadan gece kuşları gece çok yazmayın okuya okuya bitiremiyoruz gece yatında gündüz konuşalım

renklimmmm kuzummmmmm çok korkuyom bennnnnnn yarın adetin 10.günü çekilecek benim film dua edin bana kuzummmmmm.benimde 2 gün önce olmuş oldu ilişki zaten test de yapıyorum yumurtlama yok.tatlım tekrardan geçmiş olsun eşine nasıl şimdi sonuç ne çıktı sen nasılsın?

bacım bende 10. gün çekildim korkma kuzum yaa... valla bak bende aynı korkuyu yaşadım.. dr kız dedi bişe olmaz terminatör mü dedi spermler.. bende dedim he dr bey terminatör olsa zaten hamile kalırdım kaç kere.. bişe olmaz meraklanma.. sen film günü ertesi gün ilişkiye girme.. sonrası serbest atış tatlım , bide baktın hamile kaldın.. dr bana öyle demişti 2 gün sonra devam edin yumurtlamayada bakalım dedi, rahim filminden sonra çok hamile kalan oluyo dedi bu ay boş geçmesin dedi aynen böyle söyledi.. drum çok espiritüel maşallah..bide diyoki bana kız diyo herifin pipisine bak sıvı felan akıntı geliyomu diyo, bi yandanda işaret parmağıya böyle işaret ediyo pipi derken tövbe yarabbi güler misin ağlar mısın..

renklim çok güldüm canım ya. doktorun parmağıyla gösterişi gözümün önüne geldi çok güldüm:)))))))))))ne doktorlar var. ama öyle doktorlar insanı rahatlatır iyi bence:))eşin nasıl oldu bu arada.

canım sen neden iş yapıyon yaa ?? yatman dinlenmen lazım bırak kalsın dağılsın sonra kendine gelince toparlarsın

ahh kuzuşum artık 5. günü yaaa ,.(( benim ilkinde 2. gün gayet iyi ayaktaydımmm vallaa hiç bi yerim agrımıyodu .bunda neden böyle oldu anlamadım hani hafif sızı olur anlarım am aöylede degil ayaga kaldırmıyo tuvalete bile kıvranarak gidiyorum çarşamba gidicem nasılsa diye bekliyorum işte çünkü acilede gitsem igne yapıp yolluycaklar

canım hiç ihmal etme dr a git inşallah bişey yoktur ama tedbiri elden bırakkma.. geçen sefer öyle olmuştur ama belki bu sefer bünyen daha güçsüz düşmüştür. kendini zorlama lohusa gibi olurmuş düşük yapan..dikkat et üşütme sakın, iş yapayım derken üşütmüş olabilirsin..bende düşük ve kürtajdan sonra hemencek kalktım pazara felan gittim ama kıvrandım sonrasında zorlamaya gelmiyor cnaım çok ayakta kalma olur mu

eşim bugün daha iyi canım çok şükür ,, bi süre korunalım diyorum antibiyotik kullanıyor bide morfoloji sorunu var ya , hamile kalmıyım düzelene kadar diyorum..bilmiyorum dinletebilir miyim, yada doğru bi karar mı bilmiyorum, 3 ay korunalım sonrasında bakarız duruma tahlil sonuçlarına..çünkü dr eşin hamile kalırsa yine düşük yapar demiş.. ondan tedirginim..

benim dr çok komik canım ya sorma bide müzik gurubu var doktorlardan oluşan bi gurup, benim dr elektro gitar çalıyo konserler felan veriyolar,yaşlarıda 55 civarı işte sürekli gülüyor, bi ara turkcellin dr lu bi reklamı vardı orda oynamış baya renkli bi kişilik..bi tek sorunumuz lions kulübüne üye o yüzden beni rahatsız ediyor bu durum..çok dr değğiştirdim sıkıntı geldi bu sefer devam etmek istiyorum..sen nasılsın karar verebildin mi rahim filmine? nilde çekilecek bakalım yarın hayırlısıyla çıksın tertemiz tahlilleri

inşallah canım bi hafta sonra gel dediler diye bekliorum işte umarım parça falan bırakmamışlardır ( biraz azaldı agrım şimdi yemek yedim.kendimi zorlamıyorum zaten canım bi işte kalktım evi süpürüyüm die bi oda anca süpürdüm.sıcakta tutuyorum hem çorap hem patik var ayagımdA üstte aynı bu sıcakta ööle oturuyom valla napıyım.

süper süper doktorunnn .sorun diye tabir ettigin şeyde hiç sorun degil canım yani etmemen lazım doktorun iyiyseki bilemeyiz tabi ama hiç degilse acaip eglenceli biriymiş hiç sorun etme

<3<3<3<3<33<3<3< ahh kzuum sorma bi salonu topladım sonra bi agrı yine kıvranıyorum :((((((((((

ahhh beee bebegimm ben sana ne diyimm ama sanada hak veriyorum yaa yat yatt nereye kadar insanın olmayıncaa kim yapcakk hersey gözüne batıyoo biliyommm biliyomm...aynen bende senin gibiydimm hatta bütün tülleri yıkayıp asmıştımm napalım biz yapmazsak kim yapcakk

slm kızlar....
kızımı uyuttum bi bakim dedim...
bu akşam hareket yok topikte..yoksa saat erkenmi gece kuşları

eşim bu hafta gündüz çalışıyo....yatmaya gitti bende gidicem şimdi...

ha bu arad 3 gündür benim kanama kesildi sayılır...çok az kan var gelen akıntıda...normale döndüyor artık...23 günü ardından

kürtajdan 30 gün sonra adet olabilirsem inşallah 11 mayıs ta gelsin kırmızılarrr

umutluyum sanki ben yaaaa..allahım inşallah herşey yolunda gider....

öptüm sizi canlarımmm

inşallah kuzummmmm.senin doktor süpermiş ya ben doktoru değiştirdim buda hiç ilgilenmiyor ama bu konuda uzman inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz.canım benimmm öpüyorum seni

diğer kızlar hepinize merhaba nasılsınız

hilalimmmmm kuzummmmm kader arkadaşımmmm kolay gelsinnnnnn allah işini rast getirsin

selam kızlar ben okuldayım bugün giremedim pek.. şimi dersim boş ama 1. sınıfların öğretmeni raporlu onların sınıfına girdim..resim yapıyoruz..size bi bakıp kaçayım dedim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…