bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

kuzum benimm öylee hemen umutsuzluk yokk yelizimin dedigi gibi Allahım çok büyükk ben ne insanlar biliyorumm doktor tüp bebek yaptırırsınız deyipte ona gerek kalmadan hamile kalan lütfenn kendini öylee hemen karamsarlığa itmee hatta çok çok yakınımm tüp bebege gerek kalmadan peşpeşe doğurdu Allahım ol dedimmi oluyoo kuzumm lütfen gitmee bak herseyi paylaşıyoruzz burdaa inan hersey güzel olucakk dualarımızda varr... bizi bırakma

ayy kızlarrr esra erolda iki duyma engelli kişi var çok tatlılar yaaaaaaaaaaaaaaa ikiside çok tatlıııııııııı

canım candaş söyledi bana faceden anca girebildim gördüm.. çok üzüldüm şok oldum canım.. ama sen daha önce hamile kaldın, yani umutsuzluk diye bişe yok..uzak kalmak felan yok cnaım.. en azından sorun neymiş öğrendin , çarelerine bakıcaksın.. bizde aynı durumdayız..ameliyat oldu eşim ama düzelir mi meçhul.. morfoloji sorunu çok zor canım.. bizimde tüp bebek gibi görünüyor ama en azından bi çözüm var demi? yaşımız çok genç canım uğraşıcaz biraz sıkılıcaz ama bizimde bebeklerimiz olacak.. lütfen kendini yıpratma olur mu? uzak felanda kalma çok özlerimm seniii kuzum yaaa ..üzme kendini...

kızlar facedende eklesek ya birbirimiziii biz serapla arkadaşız ama silerlede olalım özelden gönderelim adreslerimizii

tobeguk napıyosun nerelerdesinnn

geçmişi okuyodum canım farketmedim geldiğini. önceki 2 gün boyunca ağladım. bu seferde göğsümden kan geliyo da! bıktım kuzu ya bu aksiliklerden( 4 ay için fazla ağır geldi. ama bugün iyiyim diye bi girip bakayım size dedim.
sen de dayak istiyon valla!! otur totonun üstüne kuzum!! ne temizliği, ne ev işi, boşversene... yat, dinlen, iyi bak kendine...bak bana terslikler bi başladı mı arkası kesilmiyo yoksa!
canım seni çoook öpüyoreee

Son düzenleme:

aaaaaaaaaaaaaa ne kanı tatlım yaaaaaaaaaa doktora gittinmi neden olurmuşşşşşşşşşşşşşşşş :SSSS
süt topladıysa gögsün o sıkılmayınca kana çevirio die biliom ama :ÇSSSSS
tatlım aglama ya gerçi diyene bak bugün bende çok kötü oldum agladım agladdım ama şimdi çok iyiyim şükür.rabbim başka dertler vermesin inşallahjhh.
gidiionmu yaaa (((((((((((
bende seni çok seviorum canım

bebeğim randevu yarın. tel.de anlattım. ciddi mi dedim evet, mutlaka görmeliyiz dedi(
sütüm çok geldi ilaç falan vermişti, sıkı sıkı sarmıştık 15 gün boyunca. onla alakalıdır diyorum ben de. asıl sıkmak daha tehlikeli canım. o yüzden ellimiyorum hiç. sana da kıyamam kuzum. ama ağlama demeyeceğim ağla ki geçsin. ilerde depresyona dönüşüyormuş yoksa. psikologum ööle diyooo

alalallaalla enteresan yaa canım valla inşallah kötü bişi degildir ama sanmıyorum.çok kötü bi benzetme ama söliim ben zeytinde yalancı gebelik geçirmişti gögüsleri hep süt dolmuştuuu önemsemedi veteriner sonra bigün ööle severken elime kan geldi bi baktım memeden gelio hemen götürdük o zaman veteriner örnek vermişti bana kadınlarda böle bişi yaşayınca önce süt dolar eger o süt emilmezse yada çekilmezse kana dönüşür sıkıncada azcık kan gelip tekrar süt gwlmwye başlar demişti umarım ööle bişidir canım yaaa
yok canım zaten aglamamazlık yapmıom bugün öle sinirlerim bozuldu agladım baya bi rahatladımm çok şükürr

canım yaa ne kanı gelıyorsa sasırdımm.. doktoran sonra mutlaka gel yaz buraya.

bak benımde 14 haftalık gebelık oldugu halde dusukten bırkacgun sonra goguslerım fotbol topuna donmustu sut toplamıstı sertleşmişti annemler felan kesın talımat verdıler sakın sıkma dıye. sıkarsam bebek emıyormus gıbı sut gelırmıs. sonrada sarımsı bır ırın ve azcık su gıbı ama bırazda koyu bısı geldı ve goguslerım kasına kasına eskı halıne dondu.. insallah senınde cok onemlı bısey yoktur.. ne olursun yaz merak ederım ben (

canım yaa ben ınanamıyorum ıkı tüpününde kapalı cıktıgına. sen bır kere hamıle kaldın hemde dogal yoldan.. nasıl olur boyle bıse.. ınsallah bır yanlıslık olmustur. insallah 1 ay sonra normal cıkar.
umutsuzluga kapılma ne olursun. hepimiz birbirimize destek olmak için birlikte yasadıgımız sorunları atlatmak ıcın burdayız. uzak kalma buralardan. paylastıkca daha ıyı olursunn. biraz kafanı topla ve geri gel..

anaa memeden de kan gelirmiymiş bi yaşıma daha girdim... geçmiş olsun canım yaa.. dr a gittikten sonra buraya yazmayı unutma neymiş nedeni bizde öğrenelim.. yelizcim özelden msj attım sana..

kız agız sütü gelmiştir benden o hamile kalmadan öncede gelio prolaktin sorunu var bendede :))) ilk gebeligimde benimde kürtajdan sonra bembeyaz süt gelmişti damla damla :))) sonradan fıss söndüler ama gögüslerim şahane olmuştu valla ne yalan sölüm dimdik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…