- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.021
hopppppppppppppppppppppppppppppp ne uzagı valla küserim ama ya dünyanın sonumu sende deli.olmadı tüp bebek yaptırırsınız nolcak kuzum benim alalal sen neden canını sıkıyosunki saöçmalama uzak kalmak falan yok cidden bak küserim ama. biz hepimiz türlü zorluklardan geçtik ve birbirimize destek olduk ki olmayada devam edicezzz o düşünceyi uzaklaştır kafandan.
ama bişi sorucam ya sen kürtaj olmamışmıydınkiii ??
huuuu huuuu huuuu lennnn ses versene ordamısınn
kızzzz burdayım diom neden yazmıonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba kızlar. nasılsınız. ben hiç iyi değilim ne yazık ki. bugün rahim filmini çektirdim. sonuç iki tüpler de kapalı. biri tamamen kapalı biri de azcık açıkmış ama doktorun ondan da umudu yok anladığım kadarıyla. doktor bir ay daha bakalım olmazsa tekrarlayalım filmi dedi. sonrası tüp bebek. yelizcim demiştin ya bana ne insanlar var paralarını herşeylerini bi çocuk için veriyorlar. ben de o kişilerden biri olacam sanırım. çok korkuyordum ne yazık ki korktuğum başıma geldi. hepiniz kendinize iyi bakın. ben biraz uzak kalacağım buralardan. umarım sizin güzel haberlerinizi alırız.
tobeguk napıyosun nerelerdesinnn
geçmişi okuyodum canım farketmedim geldiğini. önceki 2 gün boyunca ağladım. bu seferde göğsümden kan geliyo da! bıktım kuzu ya bu aksiliklerden( 4 ay için fazla ağır geldi. ama bugün iyiyim diye bi girip bakayım size dedim.
sen de dayak istiyon valla!!otur totonun üstüne kuzum!! ne temizliği, ne ev işi, boşversene... yat, dinlen, iyi bak kendine...bak bana terslikler bi başladı mı arkası kesilmiyo yoksa!
canım seni çoook öpüyoreee
aaaaaaaaaaaaaa ne kanı tatlım yaaaaaaaaaa doktora gittinmi neden olurmuşşşşşşşşşşşşşşşş :SSSS
süt topladıysa gögsün o sıkılmayınca kana çevirio die biliom ama :ÇSSSSS
tatlım aglama ya gerçi diyene bak bugün bende çok kötü oldum agladım agladdım ama şimdi çok iyiyim şükür.rabbim başka dertler vermesin inşallahjhh.
gidiionmu yaaa(((((((((((
bende seni çok seviorum canım
bebeğim randevu yarın. tel.de anlattım. ciddi mi dedim evet, mutlaka görmeliyiz dedi(
sütüm çok geldi ilaç falan vermişti, sıkı sıkı sarmıştık 15 gün boyunca. onla alakalıdır diyorum ben de. asıl sıkmak daha tehlikeli canım. o yüzden ellimiyorum hiç. sana da kıyamam kuzum. ama ağlama demeyeceğim ağla ki geçsin. ilerde depresyona dönüşüyormuş yoksa. psikologum ööle diyooo
bebeğim randevu yarın. tel.de anlattım. ciddi mi dedim evet, mutlaka görmeliyiz dedi(
sütüm çok geldi ilaç falan vermişti, sıkı sıkı sarmıştık 15 gün boyunca. onla alakalıdır diyorum ben de. asıl sıkmak daha tehlikeli canım. o yüzden ellimiyorum hiç. sana da kıyamam kuzum. ama ağlama demeyeceğim ağla ki geçsin. ilerde depresyona dönüşüyormuş yoksa. psikologum ööle diyooo
canım yaa ne kanı gelıyorsa sasırdımm.. doktoran sonra mutlaka gel yaz buraya.
bak benımde 14 haftalık gebelık oldugu halde dusukten bırkacgun sonra goguslerım fotbol topuna donmustu sut toplamıstı sertleşmişti annemler felan kesın talımat verdıler sakın sıkma dıye. sıkarsam bebek emıyormus gıbı sut gelırmıs. sonrada sarımsı bır ırın ve azcık su gıbı ama bırazda koyu bısı geldı ve goguslerım kasına kasına eskı halıne dondu.. insallah senınde cok onemlı bısey yoktur.. ne olursun yaz merak ederım ben(
canımm nassssınnn ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?