- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.961
Allahım inşş nasip eder kuzu bekle bencede hemen yapmaa zaten adetine bir hafta varmışş bu gebelik belirtileriylee adet belirtileri çok benzedigi için birbirinee insan bişeyde diyemiyoo inşş güzel haberlerr kuzu pozitif düşün çokta takılmaa dualarım seninleee bebişimm
dualarınıza ve dualara ihtiyacımız var bende dua edicem size kasıklarımdaki ağrı bacağıma vuruyo ve kasıyo otururken o yüzden hamile olabilirmiyim diyorum bacaklarıma vuruyo bakalım inşallah
hayirlisi ins canim kendini fazla kaptirma canim. sanki bisi yokmus gibi düsün yoksa (ki ins vardir) fazla üzülmezsin varsa da büyük süpriz olur iste
evet canım haklısın zamanın geçmesini beklicem artık
kac gün var demistin adetine ? kacirdim orayi
tamam sen bu haftayi gecir bi bakalim sonra gelmezse bakarsin caresine
evet bu hafta geçsin sonra yapcm testi inşallah hamileyimdir
evet bu hafta geçsin sonra yapcm testi inşallah hamileyimdir
selam kızlar nasılsınız. melekbebe hamilelik belirtileri varmış sanırım canım inşallah öyledir ama arkadaşların dediği gibi yine de çok kaptırmak kendini. geçen ay öyle belirtiler vardı ki hamile olmamam imkansızdı ancak adet oldum ve benim için yıkım oldu. bu ay o kadar değildi mesela üzüntüm. ne kadar çok beklentin olursa o kadar yıkım oluyor. inşallah hamilesindir de büyük sürpriz olur. topiğin ilk hamilesi olursun. hadi bakalım günler geçmez artıkın sana:))))
yelizcim, beyaz kuzular sizler nasılsınız.
selam kızlar nasılsınız. melekbebe hamilelik belirtileri varmış sanırım canım inşallah öyledir ama arkadaşların dediği gibi yine de çok kaptırmak kendini. geçen ay öyle belirtiler vardı ki hamile olmamam imkansızdı ancak adet oldum ve benim için yıkım oldu. bu ay o kadar değildi mesela üzüntüm. ne kadar çok beklentin olursa o kadar yıkım oluyor. inşallah hamilesindir de büyük sürpriz olur. topiğin ilk hamilesi olursun. hadi bakalım günler geçmez artıkın sana:))))
yelizcim, beyaz kuzular sizler nasılsınız.
belirtilere kaptırmıyorum kendimi akışına bıraktım inşallah topiğin ilk hamişi olcmm ayyhh bide bakmışız ki ardı ardına hamişş haberleri topiğimiz şenlenirrrrr
dualarınıza ve dualara ihtiyacımız var bende dua edicem size kasıklarımdaki ağrı bacağıma vuruyo ve kasıyo otururken o yüzden hamile olabilirmiyim diyorum bacaklarıma vuruyo bakalım inşallah
iyiyz canim bizde dersteyim güya
arkadaslar bisi dicem simdi baktim cepteki internet sinirini asmak üzereyim bu aralar pek SIK giremeyebilirim topige. simdiden söylim.
inşallah canım benim herşey gönlümüzce olsun. hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.
kuzular ben artık kaçıorummmm çünkü evi temizlemem yemek yapmam lazım artıkınnnnnnn :))))) gecikmiyim de bi gaz üstten topliim hemencik öptüm hepiniziii iyiki varsınız ve iyiki arkadaşımsınızzzzzzzzzzzzz sevom sizi
kolay gelsin canım. çok özletme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?