bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

kuzular ben artık kaçıorummmm çünkü evi temizlemem yemek yapmam lazım artıkınnnnnnn :))))) gecikmiyim de bi gaz üstten topliim hemencik öptüm hepiniziii iyiki varsınız ve iyiki arkadaşımsınızzzzzzzzzzzzz sevom sizi

dualarınıza ve dualara ihtiyacımız var bende dua edicem size kasıklarımdaki ağrı bacağıma vuruyo ve kasıyo otururken o yüzden hamile olabilirmiyim diyorum bacaklarıma vuruyo bakalım inşallah

dualarınıza ve dualara ihtiyacımız var bende dua edicem size kasıklarımdaki ağrı bacağıma vuruyo ve kasıyo otururken o yüzden hamile olabilirmiyim diyorum bacaklarıma vuruyo bakalım inşallah

hayirlisi ins canim kendini fazla kaptirma canim. sanki bisi yokmus gibi düsün yoksa (ki ins vardir) fazla üzülmezsin varsa da büyük süpriz olur iste

selam kızlar nasılsınız. melekbebe hamilelik belirtileri varmış sanırım canım inşallah öyledir ama arkadaşların dediği gibi yine de çok kaptırmak kendini. geçen ay öyle belirtiler vardı ki hamile olmamam imkansızdı ancak adet oldum ve benim için yıkım oldu. bu ay o kadar değildi mesela üzüntüm. ne kadar çok beklentin olursa o kadar yıkım oluyor. inşallah hamilesindir de büyük sürpriz olur. topiğin ilk hamilesi olursun. hadi bakalım günler geçmez artıkın sana:))))

yelizcim, beyaz kuzular sizler nasılsınız.

iyiyz canim bizde dersteyim güya

arkadaslar bisi dicem simdi baktim cepteki internet sinirini asmak üzereyim bu aralar pek SIK giremeyebilirim topige. simdiden söylim.

belirtilere kaptırmıyorum kendimi akışına bıraktım inşallah topiğin ilk hamişi olcmm ayyhh bide bakmışız ki ardı ardına hamişş haberleri topiğimiz şenlenirrrrr

canım benim inş inşş hamilelik belirtileri kişiden kişiye degişiyoo gene ümit ettirmek gibi olmasın sana ama benim ilk hamileliğimde yani oğlumdaa kasıklarım hep batardıı ve bacagıma vururduu ne oluyo derdimm heppp inşş seninde öyledirr canım benimm umarım hamilesindirr hayırlı haberlerr inşş adacımm bol bol dua ediyoruz inşşş inşş inşş saglıklaa sıhatlee

bizde seni çokkkkk çokkk seviozz topiğin neşesii çok yormaa kendini kuzuu bak hala ağrım var diyosunn yavaş yavaşş....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…