- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.941
evet canım bende demir hapımı bitirdim dogrusu 1 ay dolmasına 5 gun kala bıraktım. bugunde folikasite baslayım dıye karar aldım 20-25 gun sonra temel atma törenlerine baslıcaz hayırlısıyla. insallah ilk gebelik gibi 3 sene sürmez hamıle kalmam. insallah 1 bilemedin 2. ayda hamıle kalırımm.. ben tabi bütün isteyen herkess..
test yapma canım ya, daha erken.. o agrı neden olurki. üşüttün mü kıssyumurtlama dicem ama adetine 1 hafta varsa yumurtlama gecmıstır. ama düzensizlik var ise yumurtluyoda olabilirsin. hayırlısı güzelim ya.
yok şekerim üşütmedim kırmızıyı gördüm ovulasyon testinde dün yaptım çizgi çooook silikti yumurtlamam geçti yani bakalım beklicem
kızlar size bişi sorucam ya düşünmekten sıkıntıdan suratımda sivilceer çıktı(
biliosunuzki benim eşimin annesi ben kürtaj oldugumda aramadılar konuşmadılar benimle sadece eşimle konuştular ben bunu affedemiyorum dogal olarak.mutlakaki üzülmüştür hatta eşim aglıyodu zaten benimle bile konuşamadı falan dedi ama daha sonrada arayabilirlerdi.neyse annemlede eşimlede konuştum gideyimmi anneler gününde diye eşim ben seni zorlayamam hiç bi şekilde ama madem soruyosun onları utandırmak için gider bi beş dk oturur kalkarız dedi.annemde ben şahsen kardeşinin eşine böyle bişi olmuş olsa ve aramasam o kız bana geldiginde yerin dibine girerim dedi.büyüklük sende kalsın o eşinin annesi dedi ben ne yapsamm
yok şekerim üşütmedim kırmızıyı gördüm ovulasyon testinde dün yaptım çizgi çooook silikti yumurtlamam geçti yani bakalım beklicem
bence gitme utanan insan zaten öyle yapmaz..sen gitsende utanmaz iyice gaza gelir,öyleleri.. asla yüz verme bence..hepimiz aynı hataları yapıyoruz, benimde görümce aynısını yaptı bana, düşük yaptım bi geçmiş olsun demedi demediği gibi bide yeni bebeği olmuştu arayıp arayıp onu anlatıyordu , dünyanın en güzel duygusu annelik 3. yüde yapacam felan fişman.. bende sen gibi dedim o utansın dedim evinede gittim bişe olmamış gibi davrandım , ama temelli yüz aldı eşimle benim aramı açmak için başka girişimlere başvurdu, en son aradım s.çtım sıvadım ağzıma ne geldiyse söyledim.. şimdi gönlümü almak için bana hediye felan alacakmış..eşime sormuş, bende dedim ne hediyesini isterim ne kendini muhatap olmasın benle dedim..onun çıkarı olmasa yanaşmaz ,kendine yer yapıcak yaz tatilinde gelip kan emici sülük gibi sıpalarıyla yapışacak bana , onun için pabuç pahalı ondan.. bacım öyle laflar ettim ki telefonda , bana gelinimiz öyle dese ben hatalıda olsam bi daha asla yüzüne bakmazdım görümcem fazlasıyla haketti ama bende sinirle abarttım çok ileri gittim.. gerçi kime anlattımsa durumu valla haketmiş dediler,evime yuvama huzur vermiyordu, eşimi kışkırtmaya çalışıyordu ,resmen huzurumuzu kaçırdı.. terbiyesiz..yalan yanlış anasıyla birlik olup iş yapmaya çalıştılar ama ne eşim nede ben onların oyununa gelmedik çok şükür.. böyle insanlara iyilik yaramaz babannemin bi sözü vardır s.çanla söven tatlı olur ..gerçekten doğru şimdide yalakalık yapmak için analı kızlı peşime dönüyolar..suratımı bi asıyom hiç pas vermiyom valla
hımmm o zaman bekle canım test yapma sakın. insallahhhh gelmez kırımızlarda topiğimizin ilk hamişi sen cıkarsın.. peşindende bizler geliriz..
inş.serap abla ama farklı bi ağrı bu adet sancısı gibi değil ama çokta umutlanmıyorum allah hayırlısını versin hepimize
gidiyim dimi kızlarr utanıcagını pek sanmıyorum ama büyüklük bende kalssın.çok kırgınım hemde aşırı ötesiii.ama eşimin hatrına gidicem gitmesemde eşim bişi demez adım gibi eminim ama olsun.
sserabım hayatta ööle bişi diyememki ben ama bişi derlerse lafımı koyar kalkarrım bidaha da göremezler o zaman yüzümü.
ayyyyyyy inşallah hamişimdir arkamdandan siz gelirsiniz :)
kızlar şimdi görümcemi aradım kaynanamlada konuştum sitemimide dile getirdim ben burda yanlızım sonuçta annemler yok burda tamam cemi aradınız ama beni istesseydiniz dedim çok kırıldım üzüldüm agladım dedim kaç gündür evde yatıyorum agrım var yanlız hissetim kendimi dedim.kaynanam baya üzüldü ben öyle deyince yavrum vallahi bende o gün tansiyonum çıktı 18 lere üzüntüden kafam yerinde bile degildiki düşünemedim dedi.senide üzerdim zaten çok üzüldüm sana dedi bende ne olursa olsun insan bi arar dedim özür diledi düşünemedim yavrum dedi.görümcemlede konuştum oda özür diledi valla cahilligime ver knt yoktu evden aramayıda düşünemedim dedi.
böyle işte yine büyüklük bende kalsın napalım.ne kaynanalar varr valla benimkilerin bi tek soguklukları var işte
canım sen sonuna kadar haklısın çünkü yuvanı bozmaya çalışmışlar.benimkiler dogruya dogru öyle bişi yapmadılar yapmazlarda ama işte böyle durumlarda aramazlar sormazlar nasıl oldun demezler faaln bu bile benim neftret etmeme yetti ama son bi şans vericem şans derken asla muhattap olmayı düşünmüyorum özel günler dışındada gitmiycem zaten.
olsunn kuzum benim çok iyi yaptınn çokkkk içinide rahatlattın iştee insanlık sende kalsın boşverr onlarda anlar hatalarınıda daha çok destek olup yanında olurlar inşşş iyi kalpli latte güzelim benim helalsana rahatladın ama dimi...çok çok sevindimm inşşş degerini bilirlerr kuzucum
yelizcim oh iyi demişsin içini dökmüşsün anlasınlar ona göre davransınlar..benimkilerinde ne aradığı ne sorduğu var işte kocam ameliyat oldu hala kayganam kendi derdinde ..of off bencil insanlardan nefret ediyorum ya
oooo arkadaşlar burda kayınvalide konusu var. tam benlik.
bende çok muzdaribim kayınvalideden.ismimi fenzede değil de kaynanazede koyacaktım eşimden çekindim koyamadım.
bir buçuk senelik evliyim arkadaşlar duymadığım söz hakaret surat kalmadı kendisinden gerisini siz düşünün artık. çocuğumun ölüsünde bile bana eziyet etti. gelenle gidenle uğraştım. cenazemiz kalkarken 1 hafta onların evinde kaldım sonra annemlere geçecektim. bana bağıra çağıra gitmeyeceksin gidersen en fazla 2 gün. 2 gün sonra seni burda göreceğim aksi halde bu eve hiç gelme dedi.nasıl bi kadın.çocuğuma mı yanayım dediklerine mi yanayım. eve gittim 4 gün. o da ağlamakla geçti zaten.bi taraftan çocuğuma ağlıyorum bi taraftan kadının dediklerine... bir buçuk senede çok canımı yaktı siz düşünün artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?