- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.041
kız agız sütü gelmiştir benden o hamile kalmadan öncede gelio prolaktin sorunu var bendede :))) ilk gebeligimde benimde kürtajdan sonra bembeyaz süt gelmişti damla damla :))) sonradan fıss söndüler ama gögüslerim şahane olmuştu valla ne yalan sölüm dimdik :))
yaa bende sorun yok ama benım bebıs ıcındı dedıler.. sormaya benımkılerde sahaneydı. dımdık boyle sılıkonlu gıbı. esım hep oyle kalsınnnnn dedı ama maalesef indi
iyiyim tatlım iyiyim şükür asıl siz nasılsınız neden artık gelmiosunuz((
kızz geldımmm okudumda yazmaya fırsatım olmadı. misafirlikti gittik geldik felan. ancak bu aksama kısmet olduu..
bırakmayın burayı döferim heee
bana bagırma aglarım heeee.. duygusalımmm
asagıdakiler ne yapıyosunuz yaaa gelın yukarıyaaa
oo serap hanımlarda teşrif etmişlerrr
nerdesin kuzum sennn bakem heç yoksun bi görünüon bi gidion valla kırcaam kafanızı heee :))
aradım seni az önce geçici servis dışı didi
canım yaa ne kanı gelıyorsa sasırdımm.. doktoran sonra mutlaka gel yaz buraya.
bak benımde 14 haftalık gebelık oldugu halde dusukten bırkacgun sonra goguslerım fotbol topuna donmustu sut toplamıstı sertleşmişti annemler felan kesın talımat verdıler sakın sıkma dıye. sıkarsam bebek emıyormus gıbı sut gelırmıs. sonrada sarımsı bır ırın ve azcık su gıbı ama bırazda koyu bısı geldı ve goguslerım kasına kasına eskı halıne dondu.. insallah senınde cok onemlı bısey yoktur.. ne olursun yaz merak ederım ben(
kızlar facedende eklesek ya birbirimiziii biz serapla arkadaşız ama silerlede olalım özelden gönderelim adreslerimizii
anacım haber yok işte topegukun memesinden kan gelmiş inşallah kötü bişi degildir sanmıorum ama.heee anam yaa bugünn hep burdaydımm ama seninlee denk gelemedikki bir türlü ben vardım sen yoktunn pazar temizlik yemek derken ara ara baktımm ama hep açıktıı ayyy kuzum sormaaa kızz özelden dedim yaa benim kociş faturayı yatrcakta açılcakkonu bekliyomm biraz yüklü geldide söylemesi ayıp hahahahaha bugün yarın açılırrr nee ediyonuzz bakıyımm anam meme muahbbetimü dönüyo şişko memişlerr söndüü oyy oyyy anam herkes burdamı bugünn ne güzell eski sayfaları okumadımm varmıı haberr özetleyin gariii
kızlar nasılsınız????
ben bi bakayım dedim kaçıcam şimdi....
hilal canım inşallah 2. de herşey normal çıkar..daha önce hamile kalabildiysen yine neden olmasın canım...allaha güçlük yok...moralini bozma canım benim...
hacılar biz burda takılmaktan herifleri ihmal ediyoz.. bu gidişle bebek felan yapamayacazsize baştan diyom bide gece şenleniyo buralar.. sabah bakıyom oku oku bitmiyo.. yazmak istiyom ama çok yorgunum..helede bugün felaketim nöbetçiydim ayaklarıma kara sular indi..halim kalmadı valla..birazdan yatarım gözümden uyku akıyo
yine herkes toplaşmış ama valla kızlar sabah işe gidemiyoruz sonra. çok öpüyorum hepinizi. iyi geceler....
he yaaa kesinlikleee katılıyorumm bebegi bırakk boşanıvercekler valla gece gece ne çok pıtırdıyonn diyoo benim herifff kimlerlee pıtırdıyonn diyoo ayyy başka bişey sancekk artıkk hahahahahaamannnn dünyaa bize güzell bişeycik olmazz napalımmm
bagırmadımkine saçını çektim DDDDDDDDDDDDdddddd
aynen canım sıkınca daha çok geliyo, göğüs iltihabına dönüşüyo:// benimkilerde futbol topuna dönmüştü. ben hastanede uzun yattığım için orda farkettim ve dr. lar müdahale etmişti. ilaç verip, 15 gün boyunca sardırdılar. ama benim göğüsler hiç küçülmedi. sende ki o sarı sıvıdan geliyordu bende de, sadece bu hafta irinli kana dönüştü. 4 ay oldu. hayırlısı olsun artık canım...
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?