bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

yaa bende sorun yok ama benım bebıs ıcındı dedıler.. sormaya benımkılerde sahaneydı. dımdık boyle sılıkonlu gıbı. esım hep oyle kalsınnnnn dedı ama maalesef indi

yaa bende sorun yok ama benım bebıs ıcındı dedıler.. sormaya benımkılerde sahaneydı. dımdık boyle sılıkonlu gıbı. esım hep oyle kalsınnnnn dedı ama maalesef indi

evet canım kürtajdan sonra da gelio bendende gelmiştii. valla kız ben de memelerima bakıp duruodum o zaman DD off offfffff öyle kaldslar ya D

oo serap hanımlarda teşrif etmişlerrr
nerdesin kuzum sennn bakem heç yoksun bi görünüon bi gidion valla kırcaam kafanızı heee :))
aradım seni az önce geçici servis dışı didi

oo serap hanımlarda teşrif etmişlerrr
nerdesin kuzum sennn bakem heç yoksun bi görünüon bi gidion valla kırcaam kafanızı heee :))
aradım seni az önce geçici servis dışı didi

heee anam yaa bugünn hep burdaydımm ama seninlee denk gelemedikki bir türlü ben vardım sen yoktunn pazar temizlik yemek derken ara ara baktımm ama hep açıktıı ayyy kuzum sormaaa kızz özelden dedim yaa benim kociş faturayı yatrcakta açılcakk onu bekliyomm biraz yüklü geldide söylemesi ayıp hahahahaha bugün yarın açılırrr nee ediyonuzz bakıyımm anam meme muahbbetimü dönüyo şişko memişlerr söndüü oyy oyyy anam herkes burdamı bugünn ne güzell eski sayfaları okumadımm varmıı haberr özetleyin gariii

kızlar nasılsınız????

ben bi bakayım dedim kaçıcam şimdi....

hilal canım inşallah 2. de herşey normal çıkar..daha önce hamile kalabildiysen yine neden olmasın canım...allaha güçlük yok...moralini bozma canım benim...

aynen canım sıkınca daha çok geliyo, göğüs iltihabına dönüşüyo:// benimkilerde futbol topuna dönmüştü. ben hastanede uzun yattığım için orda farkettim ve dr. lar müdahale etmişti. ilaç verip, 15 gün boyunca sardırdılar. ama benim göğüsler hiç küçülmedi. sende ki o sarı sıvıdan geliyordu bende de, sadece bu hafta irinli kana dönüştü. 4 ay oldu. hayırlısı olsun artık canım...
sen nasılsın?

hacılar biz burda takılmaktan herifleri ihmal ediyoz.. bu gidişle bebek felan yapamayacaz size baştan diyom bide gece şenleniyo buralar.. sabah bakıyom oku oku bitmiyo.. yazmak istiyom ama çok yorgunum..helede bugün felaketim nöbetçiydim ayaklarıma kara sular indi..halim kalmadı valla..birazdan yatarım gözümden uyku akıyo

kızlar facedende eklesek ya birbirimiziii biz serapla arkadaşız ama silerlede olalım özelden gönderelim adreslerimizii

hişttttt yaptınız mı lennn benden habersiz face kardeşiliği döverimm heee benide ekleyinn heee bak yelizim hemen beni buluyoda çağırıveriyoo Allah razı olsunn teknoloji güzel bişeyy beee....

anacım haber yok işte topegukun memesinden kan gelmiş inşallah kötü bişi degildir sanmıorum ama.
ivet ya aradım kızcaktım sana gell leyn dicektim ama kurtuldunn DDDDDDDDDD

yavrum hoşgeldinde nereye bakemmmmmmmmm

yine herkes toplaşmış ama valla kızlar sabah işe gidemiyoruz sonra. çok öpüyorum hepinizi. iyi geceler....

he yaaa kesinlikleee katılıyorumm bebegi bırakk boşanıvercekler valla gece gece ne çok pıtırdıyonn diyoo benim herifff kimlerlee pıtırdıyonn diyoo ayyy başka bişey sancekk artıkk hahahahaha amannnn dünyaa bize güzell bişeycik olmazz napalımmm

anowwwwwwwwww ne korktunuz heeeeeeeee boşamazlar kız boşarlarsa bende benimkini boşar alırım sizi merak etmeyin

canım benim çok geçmiş olsunn hayırdırr inşş ama ben bunu duymuştum bir kere daha çok oldu inşş önemli bişey degildirr hayatımm yaaa bizide habersizz bırakma merak ederizzzz çokkk çokkk geçmiş olsunnn kuzum....

bagırmadımkine saçını çektim DDDDDDDDDDDDdddddd

ay ben fark etmedım sacımı cektiğini.. cekme anacım zaten bı avuc sacım kaldı o da elınde kalırsa ne yaparım benn

ooo benımkıler kuculdu canım hamılelıkte bıraz toplamıstı. sımdı komple eskı halıne dondu sarkık kucuk kocacıma gore degıl yane ama ben memnunum kucuk olmasından..

ınsallah kotu bısey degıldır canım yaa walla merak ettım. ıyı haberlerle gel ınsallah..

bende ıyım canım ne olsun 2 gundur mısafırlıkteydım. evın yolunu unuttum hee.. birazda kızlarla muhabbet edem dıye geldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…