bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

anam saçın azsa ahanda bıraktım bende maşşallahh her yönden kılı tüyü bol vermiş rabbim saçtan verem istersen DDDDDDD

kociş bu hafta gündüz çalışıyo geceleri evde...

yatmaya gitti bende gideyim.....face msj attıcam...
ama en iyisi bi grup kuralım kızlar yaaa ordan rahat konuşuruz gizli gizli

anam saçın azsa ahanda bıraktım bende maşşallahh her yönden kılı tüyü bol vermiş rabbim saçtan verem istersen DDDDDDD

yavrum benımde vucutta bol var masallahh yanii.. ayu gibiyimmm.. kıl yumagıyım

ama kafada kalmadı orda azalıyor.. hep dokuluyorr ver yaa ne makbule gecer bi bilsennn..

herkezi bi ekliimde kurcam balım DDDDDDDD aklımda anammm kız bırak kocişin yatsın sen gel burda kal DDDDd

kız birazdan başalr nerde kaldın ne yazışıyon demeye... o evdeyken takılamıyom ben malesef.....

ben face kullanmıyodum..kocişle ortaktık..size yeni face açtım bacılar..aman kociş duymasın kaçakk

yavrum benımde vucutta bol var masallahh yanii.. ayu gibiyimmm.. kıl yumagıyım

ama kafada kalmadı orda azalıyor.. hep dokuluyorr ver yaa ne makbule gecer bi bilsennn..

anamm yavrum ayıpsın veririm valla bol bende maşşalllahhh :)) vücut desen saçtan bol ama ben napıyom ormanlarımızı koruyom :))))))))

kızlar bu arada kk da tüyle ilgili bi topik buldum..oaradaki arkadaş her ay gün veriyo ağda için...
ben 2 ay o günlerde aldım özellikle ve gerçekten azalma oldu tüycüklerimde...
bende az tüylüyümdür yoksaaa...tavsiye ediremm sizede

işe yaradı yani oyle mi ?? bende okumustum sankı bi deniyim belım azalır yaaa tamam hadi var agda yapıyom alıyorum temızlıyorum barı purussuz ol dimi ?? yara bere içinde kalıyor bacaklar kıl donmesı sıvılce vs. ne iğrenc yaa

yine kıl tüy meselesine girilmiş.. kadınların bitmeyen derdi istenmeyen tüyler tüylerde istemediği yerde durmasa ne iyi olurdu demi benim çok kılım tüyüm yoktur ama koltuk altı ve genital bölgeme 2 sene önce lazer epilasyon yaptırdım 7 seansta bitti hepsi çok rahatım.. bi bacak derdim kaldı oda sadece alt bacakta çıkıyor bi ara taksidim borcum bitince alt bacağıda lazer yaptırcam.. kesinlikle tavsiye ederim kızlar bebişten hamilelikten önce kurtulun bu dertten özellikle genital böyle çekilcek çile değil.. yaptırdığınızda dua edeceksiniz bana ben ilk yaptırdığım aydan itibaren neden daha önce yaptırmamışım diye hayıflanmıştım.. gerçekten rahatlık ..zaten lazer yapılınca 2 ay sonra çıkıyordu 2 ayda bir gittim seanslara öyle bitirdik..

valla bende azalma oldu...bu ay tekrar verilen tarihlerde alcam..alanlar memnum bilmiyom yaneee....

anammmmmm şiir gibi konuşmuşun kkızzzz DD kadınların bitmeyen derdi falan :)))
anam şu ev kredimiz olmasa bütün vücut gidecem ama önce borç bitmesi lazımm

ya canım ne guzel bende cene bolgesı ıcın gıdıyodum. 5 seans gıttım azaldı ama bıtmedı sonra da hamıs kaldım doktora kesınlıkle nayır gıtmıceksın dedı. oyle bıraktım bıdaha da gıtmedım 2 haftada bı agda ıle alıyommm bıktımm yawww..

menbetaaaaaaaaaaa snede ver face adresiniiiiiiiiiii

bi ben mi kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…