- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.061
ay ben fark etmedım sacımı cektiğini.. cekme anacım zaten bı avuc sacım kaldı o da elınde kalırsa ne yaparım benn
ooo benımkıler kuculdu canım hamılelıkte bıraz toplamıstı. sımdı komple eskı halıne dondu sarkık kucukkocacıma gore degıl yane ama ben memnunum kucuk olmasından..
ınsallah kotu bısey degıldır canım yaa walla merak ettım. ıyı haberlerle gel ınsallah..
bende ıyım canım ne olsun 2 gundur mısafırlıkteydım. evın yolunu unuttum hee.. birazda kızlarla muhabbet edem dıye geldımm
anacım haber yok işte topegukun memesinden kan gelmiş inşallah kötü bişi degildir sanmıorum ama.
ivet ya aradım kızcaktım sana gell leyn dicektim ama kurtuldunnDDDDDDDDDD
yavrum hoşgeldinde nereye bakemmmmmmmmm
kociş bu hafta gündüz çalışıyo geceleri evde...
yatmaya gitti bende gideyim.....face msj attıcam...
ama en iyisi bi grup kuralım kızlar yaaa ordan rahat konuşuruz gizli gizli
haytunlar bekliom face adreslerinizi hadi bakemmmmmm serabım ben öneririm sana herkezi :))
anam saçın azsa ahanda bıraktımbende maşşallahh her yönden kılı tüyü bol vermiş rabbim saçtan verem istersen DDDDDDD
herkezi bi ekliimde kurcam balımDDDDDDDD aklımda anammm kız bırak kocişin yatsın sen gel burda kal DDDDd
yavrum benımde vucutta bol var masallahh yanii.. ayu gibiyimmm.. kıl yumagıyım
ama kafada kalmadı orda azalıyor.. hep dokuluyorrver yaa ne makbule gecer bi bilsennn..
kız birazdan başalr nerde kaldın ne yazışıyon demeye... o evdeyken takılamıyom ben malesef.....
ben face kullanmıyodum..kocişle ortaktık..size yeni face açtım bacılar..aman kociş duymasın kaçakk
hehehehehe koz verdin elime ahanda yandın burda kal yoksa sölerim heee
gızlar ben oejeperest yc hee siboş ekledim seni dogrumu elkledim söle bakemmm
kızlar bu arada kk da tüyle ilgili bi topik buldum..oaradaki arkadaş her ay gün veriyo ağda için...
ben 2 ay o günlerde aldım özellikle ve gerçekten azalma oldu tüycüklerimde...
bende az tüylüyümdür yoksaaa...tavsiye ediremm sizede
kız dimeeeeeee ahanda kime sır vermişim belli olduuuuu...
ben seni dost bildiydim canım yaaaa.....
valla eşim bahırana kadar burdayım sonra kaçarrr
işe yaradı yani oyle mi ?? bende okumustum sankı bi deniyim belım azalır yaaatamam hadi var agda yapıyom alıyorum temızlıyorum barı purussuz ol dimi ?? yara bere içinde kalıyor bacaklar kıl donmesı sıvılce vs. ne iğrenc yaa
menbetaaaaaaaaaaa snede ver face adresiniiiiiiiiiii
yine kıl tüy meselesine girilmiş.. kadınların bitmeyen derdi istenmeyen tüylertüylerde istemediği yerde durmasa ne iyi olurdu demi benim çok kılım tüyüm yoktur ama koltuk altı ve genital bölgeme 2 sene önce lazer epilasyon yaptırdım 7 seansta bitti hepsi çok rahatım.. bi bacak derdim kaldı oda sadece alt bacakta çıkıyor bi ara taksidim borcum bitince alt bacağıda lazer yaptırcam.. kesinlikle tavsiye ederim kızlar bebişten hamilelikten önce kurtulun bu dertten özellikle genital böyle çekilcek çile değil.. yaptırdığınızda dua edeceksiniz bana ben ilk yaptırdığım aydan itibaren neden daha önce yaptırmamışım diye hayıflanmıştım.. gerçekten rahatlık ..zaten lazer yapılınca 2 ay sonra çıkıyordu 2 ayda bir gittim seanslara öyle bitirdik..
yine kıl tüy meselesine girilmiş.. kadınların bitmeyen derdi istenmeyen tüylertüylerde istemediği yerde durmasa ne iyi olurdu demi benim çok kılım tüyüm yoktur ama koltuk altı ve genital bölgeme 2 sene önce lazer epilasyon yaptırdım 7 seansta bitti hepsi çok rahatım.. bi bacak derdim kaldı oda sadece alt bacakta çıkıyor bi ara taksidim borcum bitince alt bacağıda lazer yaptırcam.. kesinlikle tavsiye ederim kızlar bebişten hamilelikten önce kurtulun bu dertten özellikle genital böyle çekilcek çile değil.. yaptırdığınızda dua edeceksiniz bana ben ilk yaptırdığım aydan itibaren neden daha önce yaptırmamışım diye hayıflanmıştım.. gerçekten rahatlık ..zaten lazer yapılınca 2 ay sonra çıkıyordu 2 ayda bir gittim seanslara öyle bitirdik..
menbetaaaaaaaaaaa snede ver face adresiniiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?