bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ayyy anam bende çok istiyommmama çok pahalı yaaaa para lazım paraa ilk fırsattaaa ilkkkk

serabım attım renkliatlasınkini sibel daha kabul etmedi emin degilim omu o yüzden o kabul etsin ööle atarım sana msj

ivettttttttt diger hatunlar burda degil burda olanlqrdan bi sen kaldın assolist bacuu DDDDDDD

anammmmmm şiir gibi konuşmuşun kkızzzz DD kadınların bitmeyen derdi falan :)))
anam şu ev kredimiz olmasa bütün vücut gidecem ama önce borç bitmesi lazımm

bizde şuan araba kredisini ödüyoruz bide evimizi yeni düzdük borçlar çok, iyiki daha önce rahatken yaptırmışım şimdi olsa asla yaptıramazdım.. bacak için gitmeyi düşünüyorum bacım bende.. borcun bitince hiç bekleme oyalanma valla ...kız bu bitmeyen dert var ya araştırmalara göre kadınlar bir araya geldiklerinde en çok konuşulan konu istenmeyen tüylermiş

kızlar ben muhallebi kralını izliyim biraz sonra yatcem gari hepinizi öpüyorum kokulu kokulu.. kılınız tüyünüz az olsun yok olsun gitsin inşallah byeeeee

yelizim böcümmmm

arkadaşlık talep ediyorum sizden...
bi bakarmısınız aceep??*
anommmmmmm etmemmmi ettim ettim :))))))))
ayy konuşulmucak gibi degilki canım maşşallahhhh benimki hele üniversiteye konu olur o direcee :)) bi kökten 5 dene kıl fışkırırmı yaptım fışkırdı DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
haydeeee bekloooom amaaaaa agac oldum facede

huhuuuuuu

oldu oldu yelizcim

kızlar ben muhallebi kralını izliyim biraz sonra yatcem gari hepinizi öpüyorum kokulu kokulu.. kılınız tüyünüz az olsun yok olsun gitsin inşallah byeeeee
anammmm okana sattı bizi heee bak bak DDDDDDDDDDDD ii geceler datlımm
kızzz attımya ozel msj bakmıyon mu

ayy var ı ben okumusum verrr pardonnnn

aboooo serapçım maşallahın var bacım yaaaa..tütütütüütütütütüüüüüü maşallah ne genç duruyon sen sen yafrummm
kızzzzzzzzzzzzzzz ben boşuna çıtırdagım demiom buna alcan erabı çıtır çıtır yiycen DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
diğer arkadaşlarıda bekliyom

bende bendeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…