- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.081
yine kıl tüy meselesine girilmiş.. kadınların bitmeyen derdi istenmeyen tüylertüylerde istemediği yerde durmasa ne iyi olurdu demi benim çok kılım tüyüm yoktur ama koltuk altı ve genital bölgeme 2 sene önce lazer epilasyon yaptırdım 7 seansta bitti hepsi çok rahatım.. bi bacak derdim kaldı oda sadece alt bacakta çıkıyor bi ara taksidim borcum bitince alt bacağıda lazer yaptırcam.. kesinlikle tavsiye ederim kızlar bebişten hamilelikten önce kurtulun bu dertten özellikle genital böyle çekilcek çile değil.. yaptırdığınızda dua edeceksiniz bana ben ilk yaptırdığım aydan itibaren neden daha önce yaptırmamışım diye hayıflanmıştım.. gerçekten rahatlık ..zaten lazer yapılınca 2 ay sonra çıkıyordu 2 ayda bir gittim seanslara öyle bitirdik..
ya canım ne guzel bende cene bolgesı ıcın gıdıyodum. 5 seans gıttım azaldı ama bıtmedı sonra da hamıs kaldım doktora kesınlıkle nayır gıtmıceksın dedı. oyle bıraktım bıdaha da gıtmedım 2 haftada bı agda ıle alıyommmbıktımm yawww..
bi ben mi kaldım
serabım attım renkliatlasınkini sibel daha kabul etmedi emin degilim omu o yüzden o kabul etsin ööle atarım sana msj
ivettttttttt diger hatunlar burda degil burda olanlqrdan bi sen kaldın assolist bacuuDDDDDDD
anammmmmm şiir gibi konuşmuşun kkızzzzDD kadınların bitmeyen derdi falan :)))
anam şu ev kredimiz olmasa bütün vücut gidecem ama önce borç bitmesi lazımm
he kızzz yanlış ekşlemişimcanım yelizim şöle büyük kırmızı bi çiçek varrrrrrrr profileeeee...bide anodolu üniv. falan yazcek bi bak sen başkasını ekledi kesinnnn
ayy ne assolist ne assolisttt
he kızzz yanlış ekşlemişimDDDDDDDD şimdi kabul ettümmm
hade hadee var sende bi assolist havası ,.DDDDDDDDD
KIZLARR GÖNDERDİMM BENDE SİZEE SERAP EKLEYİNN BACILARIMMMM :d
anommmmmmm etmemmmi ettim ettim :))))))))yelizim böcümmmm
arkadaşlık talep ediyorum sizden...
bi bakarmısınız aceep??*
ayy konuşulmucak gibi degilki canım maşşallahhhh benimki hele üniversiteye konu olur o direcee :)) bi kökten 5 dene kıl fışkırırmı yaptım fışkırdıbizde şuan araba kredisini ödüyoruz bide evimizi yeni düzdük borçlar çok, iyiki daha önce rahatken yaptırmışım şimdi olsa asla yaptıramazdım.. bacak için gitmeyi düşünüyorum bacım bende.. borcun bitince hiç bekleme oyalanma valla ...kız bu bitmeyen dert var ya araştırmalara göre kadınlar bir araya geldiklerinde en çok konuşulan konu istenmeyen tüylermiş
haydeeee bekloooom amaaaaa agac oldum facede
huhuuuuuu
oldu oldu yelizcim
anammmm okana sattı bizi heee bak bakkızlar ben muhallebi kralını izliyim biraz sonra yatcem garihepinizi öpüyorum kokulu kokulu.. kılınız tüyünüz az olsun yok olsun gitsin inşallah byeeeee
kızzz attımya ozel msj bakmıyon mu
ayy var ı ben okumusum verrrpardonnnn
kızzzzzzzzzzzzzzz ben boşuna çıtırdagım demiom buna alcan erabı çıtır çıtır yiycenaboooo serapçım maşallahın var bacım yaaaa..tütütütüütütütütüüüüüü maşallah ne genç duruyon sen sen yafrummm
diğer arkadaşlarıda bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?