- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.121
ayyy bana nie kimse iltüfat itmedi yaa bende 28 yaşındayum
tşk ederimmm tatlımm benimmm.... sende yakıyonn yanii heee anam bu kk da çirkinn yokk anam hepimiz ayrı güzelizz yanüüü heeeee.....
ayyy bana nie kimse iltüfat itmedi yaa bende 28 yaşındayum
anam senin ojelerden daha seni bulamamışlardırrbende aradım aradımm zor buldumm hihihihi ama yelizdee latte güzelii beeee fıstıkımmm....
tsk ederimm canım yaaa o senin gozlerinin güzelliği...
kızz ettimyaa ne fıstıkolar varmıs dıyeee. ne güzel kucuk gosterıyonuz masallah. tanıdık bırıne cok benzetıyorum senı halen cıkaramadımm...
ya en kucuk benım herhalde aranızdaaa...hıc gostermıyom dimi ihihihihihi
maşşallahhhhhhhhhhhhh fıstık gibiyiz hepimizzzzzzzzzzzzzzzz ohh sefamız olsun ,DDDDDDDDDDDDDDD kendini en begenen topik olarak degiştirelim adumuzu :)))))))))))))))
renkliatlas eklemedi dimi şimdi sen ekledinmi yelizim onu gönderdim ama eklemedi daha
ehueheuhu ewettt.. herkes dahil ben hariççç.. heeeec begenmıom kendımı yaaaa.. kıllı sacsız sişko
ehueheuhu ewettt.. herkes dahil ben hariççç.. heeeec begenmıom kendımı yaaaa.. kıllı sacsız sişko
evet kimi eklerseniz banada onerin bende ekleyemmmm
kızlar ben cıkoooooooomm.. adam koltukta uyudu kaldıı kaldıram onuda yataga gıdekkk.... hayde optum sizi hoscaklaınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada sızlerı gordugumeeee cok cok cok memnun oldum fistikolarrrrrr...
evet kimi eklerseniz banada onerin bende ekleyemmmm
kızlar ben cıkoooooooomm.. adam koltukta uyudu kaldıı kaldıram onuda yataga gıdekkk.... hayde optum sizi hoscaklaınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada sızlerı gordugumeeee cok cok cok memnun oldum fistikolarrrrrr...
kızz saçmalama niye begenmiyonn maşallahın varr ama sarıı daha çok gidiyo gibi geldi bilemiycemm yaniii hihihihihihihi
anowwwwwwwww delimizin gızzzzzzzzz ne şişkosu ne saçsızııı :)) deli allam ya fıstık gibisin
anaqm kızlarrrrrrrrr starda otel 2 varrr acaip kanlıııııııııııııııı
kan görmekten bıkmışızz hala kann diyoo seyretmee beee öyle seylerii dondurmanı yee senn...
kızzzzzzzzzzzzzzzz çok severşm amaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))))) anacım dondurma yokki bende reklamda gördüm :))))))))))))))))))))))))))
teşekkürler canım iyiyim şimdi çok şükür agrım var ama geçicek inşalalh.senin tickerında degişmiş sendemi kaybettin bebeişini o zaman hamileydin çünkü
canım günaydın kusuruma bakma sana cevap yazamadım.ben bebeğimi kaybetmedim çok şükür ama gerçekten çok zor bi hamilelik geçirdim.hamileliğimin ilk dört ayı kanama ile geçti ve hergün bir iğne yapıldı 5 ayımda şekerim çıktı bebeğin suyu fazlalaştı dediler insilün kullanmaya başladım ve tabi bu süreçte sürekli yatarak geçirdim şükürler olsunki 31 ekimde kızım dünyaya geldi sezeryanla ilk doğduğunda ben grip o grip 25 gün uğraştık emmedi sütümü sağarak verdim halada öyle yapıyorum.ama şu bi gerçek psikolojim alt üst oldu bişey oldumu olacak sürekli yat diyet yap hamileliğimi 6,5 kilo ile bitirdim.ama değdi allahım inşallah sana da nasip etsin arkadaşım hani herşeyin bi vakti zamanı vardır ya ben biliyorum allah kalbine göre mutlaka verecek sende bu duyguyu tadacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?