bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

tşk ederimmm tatlımm benimmm.... sende yakıyonn yanii heee anam bu kk da çirkinn yokk anam hepimiz ayrı güzelizz yanüüü heeeee.....

tsk ederimm canım yaaa o senin gozlerinin güzelliği...

ayyy bana nie kimse iltüfat itmedi yaa bende 28 yaşındayum

kızz ettimyaa ne fıstıkolar varmıs dıyeee. ne güzel kucuk gosterıyonuz masallah. tanıdık bırıne cok benzetıyorum senı halen cıkaramadımm...

ya en kucuk benım herhalde aranızdaaa...hıc gostermıyom dimi ihihihihihi

anam senin ojelerden daha seni bulamamışlardırr bende aradım aradımm zor buldumm hihihihi ama yelizdee latte güzelii beeee fıstıkımmm....

gızzzzzzzzzzzzzz ben yıldız tilbenin yandan yememşişi diom kendimeeeeeeee

maşşallahhhhhhhhhhhhh fıstık gibiyiz hepimizzzzzzzzzzzzzzzz ohh sefamız olsun ,DDDDDDDDDDDDDDD kendini en begenen topik olarak degiştirelim adumuzu :)))))))))))))))

maşşallahhhhhhhhhhhhh fıstık gibiyiz hepimizzzzzzzzzzzzzzzz ohh sefamız olsun ,DDDDDDDDDDDDDDD kendini en begenen topik olarak degiştirelim adumuzu :)))))))))))))))

ehueheuhu ewettt.. herkes dahil ben hariççç.. heeeec begenmıom kendımı yaaaa.. kıllı sacsız sişko

evet kimi eklerseniz banada onerin bende ekleyemmmm

kızlar ben cıkoooooooomm.. adam koltukta uyudu kaldıı kaldıram onuda yataga gıdekkk.... hayde optum sizi hoscaklaınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada sızlerı gordugumeeee cok cok cok memnun oldum fistikolarrrrrr...

timam canım ekletirizzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
anam buda kaçıo hade bakemmm ii uykular canımmm bende çok memnun oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm

iyigecedler tatlımm bizde çok memnun oldukkk hihihih görüşürzz bebiş...

kızz saçmalama niye begenmiyonn maşallahın varr ama sarıı daha çok gidiyo gibi geldi bilemiycemm yaniii hihihihihihihi

ayyy bende sarrrrıı daha cok sevoom ama bebek olur neyım dıye en son kahveye boyadık oylede kaldı.. gene kahve felan yapıcemm tsk ederim canım yaaaa. takıntım var işte (

anowwwwwwwww delimizin gızzzzzzzzz ne şişkosu ne saçsızııı :)) deli allam ya fıstık gibisin

gercekten mı yaaa. tsk ederim canım benımmmmmm... gozlerınız guzelliği ne diymmmm...

hayde cıktım bu seferrr byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar günaydın ne var ne yok benim moralim çok bozuk sizinle dertleşmek için girdim babam çok hasta kalp amekiyatı olmuştu 3 sene önce ama şşimdi damarları yine tıkanmış c.tesi anjiyo olck eğer damarlar açılmazsa rekrar by-pass off off allahım yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…