- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.161
cuma yap canim daha kesin olsun
dimi canım ben de öle diom hadı hayırlısı ınsallah :)
kızlar günaydın ne var ne yok benim moralim çok bozuk sizinle dertleşmek için girdim babam çok hasta kalp amekiyatı olmuştu 3 sene önce ama şşimdi damarları yine tıkanmış c.tesi anjiyo olck eğer damarlar açılmazsa rekrar by-pass off off allahım yardım et
Ins cuma gunu guzel haberler verirsin bize
kızlar ben biraz çıkıyorum başım çok agrıyo biraz dinlenicem öpüyorum hepinizi
kızlar günaydın ne var ne yok benim moralim çok bozuk sizinle dertleşmek için girdim babam çok hasta kalp amekiyatı olmuştu 3 sene önce ama şşimdi damarları yine tıkanmış c.tesi anjiyo olck eğer damarlar açılmazsa rekrar by-pass off off allahım yardım et
günaydın kızlarrr anam gene herkesinn moreller bozukkk çok üzüldümm yelizimmmm...:: çok sevindimm iyi oldugunaa temiz çıktııgnaaa hayırlısı bakalım bundan sonra niye başın ağrıyo güzelimm..beyazımmmmm: takma kafana yaaa inşşş onlarda akıllanırlar birgün Allaha havale et balımm niye kaşınıyolarr onuda anlamıyomm ama üzülmee balım benimm...melekbebe... Adacımm çok üzüldümm canım Allahım biran önce saglık sıhat versinn babana üzme kendini benim babamda pybass olduu umarımm saglıgına kavuşur ...AYŞE.. canım benim umarım hayırlı haberler verirsin bize ama bencede bekle canım daha kesinn olurr dualarımız seninlee tatlımm... RENKLİATLAS...tamam canım benim gördümm ekledigini çok tatlısın ayrıyettenn....kızlarrrrr dokuz nisanda kürtaj olmuştumm bugün dokuz mayıs çok şükürki ilk adetimi oldumm vee çok sevindimmmm gelmiycek diye korkuyodumm neysekii sorunsuzz geldii hepinizi çokkk seviyorumm kızlarrrr
ınsallah cuma gunu tetsımı yapayım ınsallah bakalım hayırlsıı :)
inşş kuzum benim inşş beklemek kadarda beter bişey yokk çok iyi bilirim ama sonu iyi çıksınn tatlımm herseye deger dualarım seninlee tatlımm Allahım gönlüne göre versinn inşşşşş sende umut olursunn bizeee inşşş....
amın amın ecmaın canım ınsaşllah Allah ım hepimzie bekeltmeden ve sağlıkla hayrılıısyal versın bebıslerer :) Allahrazı oslun
amin kuzum aminn bende iki ay adet göriyimm inşş Allahım banada beklemeyi nasip ederr kürtaj oluruzz kan görmekten bıkarızz tam biter adet gelsinde kan görelim derizz sonra bebek düşünürüz adet gelmesin diye dua ederizz tam bebegi tuttururuzz gene kan görmiyelim derizz anamm yaaa kadın olmakk ne kadarr zorrrrr ne kadar zorrrr erkek olmak varmışş hahahahahaAllahım saglık kuvvet versinndee sabır ett beklee sabır et bekleee oyyy oyyy çok şükür Allahıama Allah daha büyük dert vermesinn...
canım cidden kadın olmak çok ama çook zor ama bi yandna en güzel mucizeyı yasamak
içinde bi insan yavrusu bi bebek oynuyo falan yanlış hatırlamıyorsam bi bebegın vardı yasamıssındır
bebegın kıpırdadıkça eşin elini koyupp dinlediğinde eşinin yüzünde olusan o aptal sırıtık ifadeyı gormussundur
nasıl şaşırıp heyecanlanırlar bizse nasıl sevınırız gurulanır ve şükrederiz ne güzel şeyelr Allah ım tekrar tekrar yasamak
nasib etsın Allah ım her kadına yasatsın bu mutlulugu :)
amin hayatımm aminn Allahım herkese nasip etsinn Annelik duygusunu zaten kadın olmanın en güzel tarafıda anne olmakk başka ne varkii ne kadar ozorda olsaaa çok şükürrr Allahımm inşş hepimize nasip edicekk tekrar zaten annelikten dolayıı çok şükür kadınız diyorumm çok şükürr...
Günaydın kızlar, nasılsınız ? özledim sizi valla. okuyamıyorum geçmişi ama aklım sizle.etkileniyorum takip edince çünkü. serap aklım sende naptınız işlerinizi ? atlasi, seni mutlu görmek inan çok güzel. melekcim canım geçmiş olsun rabbim şifalarını göndersin babana inş anjuyosu en basit şekliyle geçer acısız ağrısız ve sonucu mükemmel.... ben iyiyim alıştım durumuma, dr a gidemedim daha .eşim hızlandırma taraftarı ama en erken temmuzda tüp deneyebilrzi tahminimce ama bakalım kısmetçkeşke mucize olsa da kendi geliverse
canım üzülme ne olur..allahım acil şifalar versin..inşallah sorunsuz bir şekilde atlatır baban anjioyu..ve bypass a gerek kalmaz..kızlar günaydın ne var ne yok benim moralim çok bozuk sizinle dertleşmek için girdim babam çok hasta kalp amekiyatı olmuştu 3 sene önce ama şşimdi damarları yine tıkanmış c.tesi anjiyo olck eğer damarlar açılmazsa rekrar by-pass off off allahım yardım et
kızlar bu arada ben doktora gittim geldim rahmim temiz çok şükürrrkiii bebek incelemesindede bişi çıkmadı.
günaydın kızlarrr anam gene herkesinn moreller bozukkk çok üzüldümm yelizimmmm...:: çok sevindimm iyi oldugunaa temiz çıktııgnaaa hayırlısı bakalım bundan sonra niye başın ağrıyo güzelimm..beyazımmmmm: takma kafana yaaa inşşş onlarda akıllanırlar birgün Allaha havale et balımm niye kaşınıyolarr onuda anlamıyomm ama üzülmee balım benimm...melekbebe... Adacımm çok üzüldümm canım Allahım biran önce saglık sıhat versinn babana üzme kendini benim babamda pybass olduu umarımm saglıgına kavuşur ...AYŞE.. canım benim umarım hayırlı haberler verirsin bize ama bencede bekle canım daha kesinn olurr dualarımız seninlee tatlımm... RENKLİATLAS...tamam canım benim gördümm ekledigini çok tatlısın ayrıyettenn....kızlarrrrr dokuz nisanda kürtaj olmuştumm bugün dokuz mayıs çok şükürki ilk adetimi oldumm vee çok sevindimmmm gelmiycek diye korkuyodumm neysekii sorunsuzz geldii hepinizi çokkk seviyorumm kızlarrrr
slm kızlar ben geldümmmmm....
çok işim vardı az biraz hallettim.kızımı uyuttum e ancak internete oturdum...
canım üzülme ne olur..allahım acil şifalar versin..inşallah sorunsuz bir şekilde atlatır baban anjioyu..ve bypass a gerek kalmaz..
moralini yüksek tut canım benim nekadar zor olsada..
yelizimmm canım çok sevindim..maşallah diyelim herşeyin yolunda olması ne güzellll gelsin bebişler ozman.
serap valla ne dakik kadınsın canım..9 unda kürtaj 9 unda adet..maşallah sanada çok sevindim canımcım....
bu durumda benimde 11 inde olamm lazım ama bilmiyorum kii...ben normal doğumdan sonra kürtaj oldum ve kanamam 23 günde ancak bitti..acaba benim kırmızılar lohusalığı bekleyip 40 güne mi gelir ne dersiniz kızlar yaaa...
hoşgeldin beyazım anam bugünn neden kimse yokkk bacılarrr nerdesinizzz yawwwww....boşboşş ıssız ada gibi burasıı....bööööööö ağlıycam şimdi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?