bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

Günaydın kızlar, nasılsınız ? özledim sizi valla. okuyamıyorum geçmişi ama aklım sizle.etkileniyorum takip edince çünkü. serap aklım sende naptınız işlerinizi ? atlasi, seni mutlu görmek inan çok güzel. melekcim canım geçmiş olsun rabbim şifalarını göndersin babana inş anjuyosu en basit şekliyle geçer acısız ağrısız ve sonucu mükemmel.... ben iyiyim alıştım durumuma, dr a gidemedim daha .eşim hızlandırma taraftarı ama en erken temmuzda tüp deneyebilrzi tahminimce ama bakalım kısmetçkeşke mucize olsa da kendi geliverse

aminn inşallah inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var sizin gibi arkadaşlarımın olması ne güzel ben giremeyebilirim kafam çok bozuk öpüyorum hepinizi

canım çok geçmiş olsun umarım anjiyosu iyi geçer tez zamanda iyileşir Rabbim acil şifalar versin

candaşım hoşgeldin canııımm... çok şükür bunalımdan kurtuldum biraz ama işte geliyo gidiyo bunalımlar.. insanın hep biyerinde bi burukluk oluyor.. canım bizde olmazsa yaza temmuz gibi tüp bebek girişimlerine başlarız haberleşiriz inşallah umarım herşey yolunda gider , kısmeetse doğaldan gelir bebelerimiz..o muciziler gerçek olur bizide bulur inşallah..

Ay benimde kafam cok buzuk. Sabah sabah moralim sifir. Allah bazi insanlarq akil fikir ve azcik merhamet en onemlisi mantik versin.

kız sana ne oldu? nazar mı olduk yaa bu gün?

canım ya inan çok ama çok üzüldüm ( elden ne gelir ne söylenirki umarım biranönce iyileşir baban dualarım onunlaaa

günaydın eskilerdensin sanırım bende yenilerdenim :) adım yeliz memnun oldum şimdiden.
sanırım sende zor zamanlar geçirmişsin umarım herşey yoluna girer.allah yar ve yardımcın olsun rabbim kucagını boş bırakmasın

Kızlar nabıyosunuz :) benımde yarın regl olmam lazım bakalım

olmazsam cuma gunu test yapayım dıyorum ya da acaba yarın sabah mı yapsam

bilemedim valla ağrım sızım yok çok normalim ne hamıle gıbı ne regl olck gibi hıssetmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…