- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.141
Günaydın kızlar, nasılsınız ? özledim sizi valla. okuyamıyorum geçmişi ama aklım sizle.etkileniyorum takip edince çünkü. serap aklım sende naptınız işlerinizi ? atlasi, seni mutlu görmek inan çok güzel. melekcim canım geçmiş olsun rabbim şifalarını göndersin babana inş anjuyosu en basit şekliyle geçer acısız ağrısız ve sonucu mükemmel.... ben iyiyim alıştım durumuma, dr a gidemedim daha .eşim hızlandırma taraftarı ama en erken temmuzda tüp deneyebilrzi tahminimce ama bakalım kısmetçkeşke mucize olsa da kendi geliverse
canım çok geçmiş olsun umarım anjiyosu iyi geçer tez zamanda iyileşir Rabbim acil şifalar versinkızlar günaydın ne var ne yok benim moralim çok bozuk sizinle dertleşmek için girdim babam çok hasta kalp amekiyatı olmuştu 3 sene önce ama şşimdi damarları yine tıkanmış c.tesi anjiyo olck eğer damarlar açılmazsa rekrar by-pass off off allahım yardım et
Günaydın kızlar, nasılsınız ? özledim sizi valla. okuyamıyorum geçmişi ama aklım sizle.etkileniyorum takip edince çünkü. serap aklım sende naptınız işlerinizi ? atlasi, seni mutlu görmek inan çok güzel. melekcim canım geçmiş olsun rabbim şifalarını göndersin babana inş anjuyosu en basit şekliyle geçer acısız ağrısız ve sonucu mükemmel.... ben iyiyim alıştım durumuma, dr a gidemedim daha .eşim hızlandırma taraftarı ama en erken temmuzda tüp deneyebilrzi tahminimce ama bakalım kısmetçkeşke mucize olsa da kendi geliverse
Ay benimde kafam cok buzuk. Sabah sabah moralim sifir. Allah bazi insanlarq akil fikir ve azcik merhamet en onemlisi mantik versin.
günaydın canlar kaynatmışsınız benden sonraserap kabul ettim arkadaşlığını..
teşekkürler canım iyiyim şimdi çok şükür agrım var ama geçicek inşalalh.senin tickerında degişmiş sendemi kaybettin bebeişini o zaman hamileydin çünkü
canım günaydın kusuruma bakma sana cevap yazamadım.ben bebeğimi kaybetmedim çok şükür ama gerçekten çok zor bi hamilelik geçirdim.hamileliğimin ilk dört ayı kanama ile geçti ve hergün bir iğne yapıldı 5 ayımda şekerim çıktı bebeğin suyu fazlalaştı dediler insilün kullanmaya başladım ve tabi bu süreçte sürekli yatarak geçirdim şükürler olsunki 31 ekimde kızım dünyaya geldi sezeryanla ilk doğduğunda ben grip o grip 25 gün uğraştık emmedi sütümü sağarak verdim halada öyle yapıyorum.ama şu bi gerçek psikolojim alt üst oldu bişey oldumu olacak sürekli yat diyet yap hamileliğimi 6,5 kilo ile bitirdim.ama değdi allahım inşallah sana da nasip etsin arkadaşım hani herşeyin bi vakti zamanı vardır ya ben biliyorum allah kalbine göre mutlaka verecek sende bu duyguyu tadacaksın
canım benim önemli degil şimdi yazdın işte :)
allah bagışlasın kızını çok sevindim tickerini görünce 10 haftalık hamile tivckeri dedim bişimi oldu acaba ama çok şükür olmamış.
birsürü şey atlatmışsın sende ama çok şükür sonu iyi olmuş inan çok mutlu oldum allah bagışlasın analı babalı büyütsün inşallah.
eşinin ailesiyle sorunlar vardı onlarda yolundanır umarım.
kendine ve bebegine çok yii bak çok öptüm ikinizidee
kızlar günaydın ne var ne yok benim moralim çok bozuk sizinle dertleşmek için girdim babam çok hasta kalp amekiyatı olmuştu 3 sene önce ama şşimdi damarları yine tıkanmış c.tesi anjiyo olck eğer damarlar açılmazsa rekrar by-pass off off allahım yardım et
Ay benim kaynana meselesi. Sabah sabah gonlu olsun diye aradik agzimizin payini aldik sinir stres oturuyorum.
beyazım noldu ya(
kızlar bu arada ben doktora gittim geldim rahmim temiz çok şükürrrkiii bebek incelemesindede bişi çıkmadı.
kimsede yok şansıma ya ağlcm şimdi
yeliz sana eve dön çağrısı yapmak için geldim
oh oh ne güzeell :) yenı bebıse hazır 3+1 lux daire diosn yani :) :) :)
kızlar bu arada ben doktora gittim geldim rahmim temiz çok şükürrrkiii bebek incelemesindede bişi çıkmadı.
doktor sordu korunmayı düşünüyomusunuz diye bende evet diyince spiral taqkalımmı dedi yürü get didim kalktım
Kızlar nabıyosunuz :) benımde yarın regl olmam lazım bakalım
olmazsam cuma gunu test yapayım dıyorum ya da acaba yarın sabah mı yapsam
bilemedim valla ağrım sızım yok çok normalim ne hamıle gıbı ne regl olck gibi hıssetmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?