bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

heee anam yaa bugünn millet nereye gittiysee kimsecikler yokk bak bende yemek memek diyom ama aralarda geliyomm... iyiyim kuzum çok şükürr sen ekledimm bu arada seni

aynen canim ya bende girmeye calisiyorum. kabul ettim canim seni. bende birazdan cikcam kurstan. kaynanaya gitcektim ama hic istemiyorum eve gitcem. cok moralimi bozdu bugün

evet canım bende dediğin gibi yapıyorum.uzak durmaya çalışıyorum artık.bunlara iyilik yaramıyor onu anladım.kocam sessizdir .sineye çekelim susalım sen bişey deme ben konuşurum der hep.annenlere git rahat rahat kal ben onla konuşacağım kafası iyi değil demişti.bir de 3 maymunu oynayacakmışım.görme duyma konuşma.bu kadar zor mu der .bu arada hikayemi okumuşun zaten canım yorum da yapmışın.sağolasın..

Yarin ogluyla giderim ona konussun. Kimsenij sacmaligini dinlicek halim yok. Sadece kendi hakli. Ters bisi derim hemen kuser. Az sinirlerim hopluyo ya bilmem nasil sakinlescem. Yaptigi ilk degil birikincede sakinlesmesi zor oluyo.

aynen canım aynenn haklısınn kuzum çok haklısınn valla ben kaynana derdi bilmedigimm içinn ne desem boşş olsa kaynanam yaşasaydı nasıl olurdu onuda bilmiyorumm..ama dert içinde dert sizinkide yanii oyyy oyy...

aynen canım aynenn haklısınn kuzum çok haklısınn valla ben kaynana derdi bilmedigimm içinn ne desem boşş olsa kaynanam yaşasaydı nasıl olurdu onuda bilmiyorumm..ama dert içinde dert sizinkide yanii oyyy oyy...

Herkes bir degil canim ya ne kaynanalar bilioz oglum mutlu olsun diye ugrasir. Bizimkilerede mutlu olmamiz batio galiba.ay napsam.yaranamadim. zaten bundan sonrada yaranamam herhalde. Zaten diger gelini daha bi yakin geliomus ona daha bi isinmis. Onun yaninda bana boyle dedi. Boyle dusunen birine nasil yaranirsin ki?

Neyse siz banq bakmayin. Dertlendim biraz burda kimsem olmadigi icin size vurdum derdimi.

canım tam sana cevap yazacaktım arkadaşım geldi çat kapı, trabzondan bal kabağı fasulye turşusu getirmiş saolsun ..kabak tatlısı yaptım gelin yiyin bacılarım...
canım kayganalar neden böyle oluyo bilmiyorum valla bende bezdim inanki adını duyunca tüylerim dikenleniyo bide görümcem var benim çifte kavrulmuş dertlerim..... senin ne oldu bi bakam geçmişi okuyam cevap yazacam

oyyyyyyyyy kabak tatlısımı afiyet bal şeker olsunn anam zaten adetimm bana tatlı demeyinn hahahahah

Yazmadim canim ne oldugunu. Ama boyle nasil desem burama geldi degip bogazi gosterir ya insan benim boyle tasti tasacak. Bu gune kadar inan tek bir kotu lafi birak karsilik bile vermedim. Butun dediklerine buyuktur dedim. Korkudan degil buyuk dedim. Bana kusse ne barissa ne. Ama eger tasarsam bi gun geri donusu olmayan laflar edicem ondan korkuyorum. Hakksiz yere kac defa kustu kapisina ben gittim. Ben burda yalnizim tek bir akrabam yok uzaktan bile. Aile dedim sardim. Oyle canim cicim olamiyorum yapim degil. Anneme bile annecim dememisimdir. Ama saygida en ufak kusur etmedim kusur orttum. Bi yere kadar. Cok cok az kaldi yani. Sabir tukendi.

oyyyyyyyyy kabak tatlısımı afiyet bal şeker olsunn anam zaten adetimm bana tatlı demeyinn hahahahah
ay canım keşke aynı şehirde olsaydık ne güzel gelirdin çayla yerdik bide lak lak mis gibi

Canım sen çok dolmuşsun sen yine saygıda kusur etme ama yaranmaya çalışma çünkü ne etsende yaranılmıyor..sonuçta üzülen itilen sen oluyorsun yıpranıyorsun.. kendini yıprattırma mesafeni koy, resmi ol çok içli dışlı olma.. kendini ezdirme, saygıdanda ödün verme bunları yaparsan mesafeli olursan bişecik olmaz.. tecrübelilerden öğrendiğim bunlar ben hep mesafeli oldum ama benim kayınvalidem normal biri deil ciddi psikolojik sorunları var kocasını boşadı bu yaşta, ciddi travmatik bi durumu var kızıda onun gibi, evlerini mok götürüyo pislik içinde yaşıyolar depresif kişşilikler hep mutsuzlar herkesde mutsuz olsun diye uğraşıyolar böyle bi huyları var..mutlu kişi görünce ellerinden ne gelirse yaparlar o mutluluğu emip sömürüp tüketmek için.. Allah bildiği gibi yapsın ..ne diyelim..

kız senin face yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…