- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.181
valla gündüz kimse yok gece full.....
gece kusu hepsi ondan :)
heee yaaa kızlar size diyom gündüz topiği boşlamak yokkkk
gece kuşalarııııı çabuk gelin
hosbulduk canim ögretmen geldi cikmak zorunda kaldim :) nasilsin. bu ara pek bi issiz ah benim internetim olcak ki görcektiniz
heee anam yaa bugünn millet nereye gittiysee kimsecikler yokk bak bende yemek memek diyom ama aralarda geliyomm...iyiyim kuzum çok şükürr sen ekledimm bu arada seni
aynen canim ya bende girmeye calisiyorum. kabul ettim canim seni. bende birazdan cikcam kurstan. kaynanaya gitcektim ama hic istemiyorum eve gitcem. cok moralimi bozdu bugün
serabım adet olmuşsun çok sevindim canım düzenli bi şekilde gelmiş.
takma kuzum yaa gitmee ara verr sakinleşş öyle gidersinn...
canım yaaa çok üzüldüm başın sagolsun( bebeginle olan hikayenide dinlemek isterim.
canım kaynanana gelince allahıma şükür benimki bu dediklerini asla yapmazzz soguktur çocuk gibi abuk şeylere surat asar falan ama böyle bişi demezzz.
eşin ne diyo bu duruma merak ettim açıkçası benim kociş olsa asla göndermezdi annesine beni kendide görüşmezdi heralde görüşse bile eski sıklıkta olmazdı allahım sana sabır versin ama bana sorarsan uzak durrr
Yarin ogluyla giderim ona konussun. Kimsenij sacmaligini dinlicek halim yok. Sadece kendi hakli. Ters bisi derim hemen kuser. Az sinirlerim hopluyo ya bilmem nasil sakinlescem. Yaptigi ilk degil birikincede sakinlesmesi zor oluyo.
aynen canım aynenn haklısınn kuzum çok haklısınn valla ben kaynana derdi bilmedigimm içinn ne desem boşş olsa kaynanam yaşasaydı nasıl olurdu onuda bilmiyorumm..ama dert içinde dert sizinkide yanii oyyy oyy...
Neyse siz banq bakmayin. Dertlendim biraz burda kimsem olmadigi icin size vurdum derdimi.
canım tam sana cevap yazacaktım arkadaşım geldi çat kapı, trabzondan bal kabağı fasulye turşusu getirmiş saolsun ..kabak tatlısı yaptım gelin yiyin bacılarım...
canım kayganalar neden böyle oluyo bilmiyorum valla bende bezdim inanki adını duyunca tüylerim dikenleniyo bide görümcem var benimçifte kavrulmuş dertlerim..... senin ne oldu bi bakam geçmişi okuyam cevap yazacam
canım tam sana cevap yazacaktım arkadaşım geldi çat kapı, trabzondan bal kabağı fasulye turşusu getirmiş saolsun ..kabak tatlısı yaptım gelin yiyin bacılarım...
canım kayganalar neden böyle oluyo bilmiyorum valla bende bezdim inanki adını duyunca tüylerim dikenleniyo bide görümcem var benimçifte kavrulmuş dertlerim..... senin ne oldu bi bakam geçmişi okuyam cevap yazacam
ay canım keşke aynı şehirde olsaydık ne güzel gelirdin çayla yerdik bide lak lak mis gibioyyyyyyyyy kabak tatlısımı afiyet bal şeker olsunn anam zaten adetimm bana tatlı demeyinn hahahahah
Yazmadim canim ne oldugunu. Ama boyle nasil desem burama geldi degip bogazi gosterir ya insan benim boyle tasti tasacak. Bu gune kadar inan tek bir kotu lafi birak karsilik bile vermedim. Butun dediklerine buyuktur dedim. Korkudan degil buyuk dedim. Bana kusse ne barissa ne. Ama eger tasarsam bi gun geri donusu olmayan laflar edicem ondan korkuyorum. Hakksiz yere kac defa kustu kapisina ben gittim. Ben burda yalnizim tek bir akrabam yok uzaktan bile. Aile dedim sardim. Oyle canim cicim olamiyorum yapim degil. Anneme bile annecim dememisimdir. Ama saygida en ufak kusur etmedim kusur orttum. Bi yere kadar. Cok cok az kaldi yani. Sabir tukendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?