bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

heee sende benim gibiymisin demek ugrassam bisiler basarcam :))) ben anaokulunda staj yaparken bazen cocuklar ögretmenim sunu cizermisin bunu cizermisin derlerdi hehe hep gecistirirdim. cok beceriksizim cok

aslında hiç kimse beceriksiz degildir bana göre herkein bi becerisi vardır misal ben her konu hakkında ufak bilgilere sahibimdir el becerisi olarak.aslında azcık güven yetiyo yanii

aslında hiç kimse beceriksiz degildir bana göre herkein bi becerisi vardır misal ben her konu hakkında ufak bilgilere sahibimdir el becerisi olarak.aslında azcık güven yetiyo yanii

dogru diyosun aslinda bende birseyi yapmaya karar verirsem kolay ögreniyorum aslinda el islerine de elim yatkin. yemek konusunda da ama üstüne düsmek lazim iste. bir seyde yogunlasmak lazim.

bakın odamın duvarını böyle yapmıştık bi arkadaşımızla birlikte o biliyodu banada ögretttii

Eklentiler

• $SDC13548.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 19
  • $SDC13546.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 21
  • $SDC13552.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 21
  • $SDC13556.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 17
  • $SDC13550.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $SDC13557.webp
    18 KB · Görüntüleme: 17
  • $SDC13540.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 22
  • $SDC13533.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 20
serappppppppppppppppppppppppppppppp

heee canımmmm benim....aynen katılıyorumm sana ama onlarr hasta canım yaa temizlik hastası normal degiller benim tanıdıgım var öylee kız kadının dedigi gibi kapı kollarını dirseğiylee açarr aynı aynıııı o kadının erkek versiyonu kuzumm..düşman başınaaa düşmannn... heee valla bende güzel sanatlar resim bölümünü kazanmıştım ama gidemedimm hep içinde kaldııı.... fotografçı oldukk bizde napalımm evet insan isterse herseyi yapar bencedeeeeee

aynen canım hastalkık o zaten artıkk yani benimde çok tanıdıgım var hatta bi canım varr annem kadar yakındır bana yaşıda annemla aynı o 8 aylık oglu bitlendi die kafasına sinek ilacı sıkmış düşün artıkın hamileyken perde asıcam die merdivenden düşmüş erken dogum falan saysam bitmez:))) en sonunda 40 yaşındayken bi kızı olmuş 2 erkekten sonra :)) buse die elimde büyüdü yani.
o bi hastalandı belden aşagıı aralıksız sinek ısırmışl gibi kabardı 2 sene gitmedikleri doktor kalmadı en son bi doktor buna kızdı sen naptın bu çıocuga die mikrop kapmamış hiç şimdi birden kapıncada vücut tepki vermiş die zamanla geçti kadında şimdi daha iyi eskiye göree.
:

bi taneside işte bu duvarları yapan arkadaşımın eşi ki ben konuşmuyodum kadınla .oda manyaktı ya evine gittik rahat rahat oturamıyosun bile hep diken üstü bize geldikleri zaman bize şey diodu düşün kendi evimden daha rahat ediorum burda diodu çok acı bişiy bence bu.kavgamızda kadınla şu şekilde oldu onlarda kalmıştık bi kere sabah kahvaltı yapıoruz eşim bıçak alıcak çekmeceden kadın dediki düzgün al kendi evinde bulamazın o düzeni ddedi bende lafımı koydum düzenli degilim ama insanlıgım güleryüzüm yeter dedim çıktım :))

kızzzzz onada el attım ben bi süre fotografçılık yaptım :)) çok severim fotograf çekmeyi ama makinam ypok malesef nikon istiorum ama çok pahalı alamıorum maleseff.sanada ne zamandır sorcam kız neden çalışmıon sen die bi türlü soramadıydım neden meslegine devamö etmiosunnn

süper olmus, bende yeni tasincam bi ay sonra arastiriyorum böyle boya dekorasyon islerini

dogal taşlar süper oluyo biraz pahalı ama olsun .bizim o zaman bütçe kısıtlıydı o 2 duvarda su alıyodu ne yapsak engelleyemedik.aldık straforları önce yapıştırdık onları üzerinede alçıyla bu görüntüyü verdik.yapımı çok zor bunun acaip hemde alçı zaten tam bi pislik bide çabuk kuruyo tek tek alçı duvara atılarak kaya görüntüsü verilio falan. eger bütçeniz iyiyse kesinlikle taş alıp yapın derim özellikle tv duvarına

vlla canım ben beş altı sene yaptımm zaten sonra evlendimm eşimm istemedii iyi dedimm iştee aşkkkkk.... sonraa gene döniyim dedim oğlum olduuu baya bir evden devam ettimm photohop falannn işte oğlum üç yaşındaa şimdi onu bırakacagım yerde yokk kıyamıyoumdaa iş hayatıı kaldı öylee yoksa çok iyiyimm bu iştee izmitte tanırlarr hep ama kısmett belki bir günn nasip olur eşimde fotografçıı beraberr açarız biryerr bellimi olurr....kısmetttt

oo taslar orda pahali ise burda dahada pahalidir yok sekerim ya bütce yok o kadar. belki ilerde o zaman

ahhh ahh hayat işte insanı nerelere sürüklüyo (( ama bence iyi bi makina alıp dogum fotografçılıgı veya sadece dış çekim gelin damat falan yapabilirsin canım eşinde fotografçıysa ne güzel batırabilecegin bi yerlkerde olur hani albüm falan ne bilem

kısmet beee tatlımm yokk bee kuzu çocukluoluncaa çok zor o işlerrr eşimm hala forogrfçı makinede varrr artık kısmett bir yer açmadıkçaa benim çalışmam çok zorr kuzu BAKALIM hayırlısı artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…