bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ben aslinda hic dizi seyretmek istemiorum, yeni baslayan dizilere hic bakmiorum ferihaya kaynanam sayesinde basladim her cuma oraya giderdim o bakardi bende orda alistim. oraya gitme günümü degistim carsambaya aldim kuzey güneye bakmaya basladim :))))

yoksa hic bakmam ama beyaz show u kacirmamaya calisirim

ayyy ezel benim dizimdi yaa hayatımda ben böyle dizi görmedimm tek bir bölümünü bile kaçırmamışımdırr hatta o oldugu günle ne dışarı çıkardımm nee birileri gelirdi o derece yanii süperd süperr valal izlemeyenlerr netten izleyinn okadar diyomm yanii ezel avrupa yakası benim favorilerimdi valla.... şimdi muhtesem yüzyıl yalan dünya bir kadın bir erkek insanlar alemii onlara bakıyozz iştee napcenn hihihihihih beyaz showda öyle tabi beyaz adamım yaaa

eskilerden düsünüomda bi seye baktim di kivanc tatlitugnun bi dizisi vardi adini unuttum almanyada bi kiz sevio türkiyeye kaciolar bi ona bakiodum bide tnt dizileri oluodu dr. haus ve supernatural cok güzel dizilerdi onlar ya simdi bakamiyorum gece cok gec baslio

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aynen ezel yaaaaaaaaaaaaaaaaa o kadar özledimkiii acaip hemde tekrarlarını verseler keşkemmmmmmmmmmmmmmm bende kuzumm yaaa bi arkadaşımız var o geliodu o gün mutlaka bizim ezel günümüz vardı işte pazartesileri :))))))))
hatta bi kere hiç unutmam tvmizi yeni almıştık daha kurulmamıştı serviste salı günü gelcekti tabi diger tvyi kaldırıp yeri açmıştık duvara monte olcaktı ama biz dayanamadık çıkardık kurdukta ezeli izledik DD hattaaa hani dayının aliyi döt ettigi sahne vardı ya ben olmak nasıl bişeymiş ezel emri ver vurayım.o an dayı ellerini çözerrr sana bi hikaye anlatayım kardeş gerçi anlatmıyım burda daha önce dinleyenler de var zatennnnnnnn offffffffffffffffffffffffffff arkadaşla ben ayakta bagırarak izlemiştik yaaaaaaaaaaa :)))))))))))))))))

selam kızlar. geçmişi okyamadım ancak size güzel haberlerim var. laporoskopi oldum kapalı ameliyat tüplerin durumu için. çok şükür açıklarmış. şuan ağrılarım var sadce. iyileşince bol bol yazıcam. öpüyorum hepinizi.

hilalim canımmmmmmm...
çok geçmiş olsun..çok sevindim ne güzel herşey yoluna gircek inşallah...
dinlen canım sonra yazışırızzz

canım zaten dedik sana o zaman ama çıkmıştın bikere hamile kalmışsın sen o yüzden tüplerinin ikisininde kapalı olması imkansız gibi bişi yaniii.neyseki ögrenmişsin rahatlamışsındır.umarım biranönce toparlanırsın canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…