bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

hımmm oyle olsun bakemmm...

onu bunu bırakında yeliz hanımmmmm bu ip perdenın kullanımı nasıl ?? nasıl yıkıyon temızlıgı nasıl onu anlat
:)))))))))))) hemen anlatıyım kuzum bende iki şeşit ip perde var birisini ben kendim yaptım ponpon iplerden biriside bu fotodaki hazır.kendi yaptıgımın temizligi kolay zzaten kolay kolay kirlendigi belli olmuo :))) yıkamasınıda bi çarşafa sarıp baglayıp ööle yıkıorum :)))
hazır olanda çıkarıyorum düz bi şekilde sonrada dügüm atıyorum dikkatliceee öyle atıyorum makinaya tabi ister istemez dolaşıyo açması oldukça zor oluyo ama duruşu çok güzell

ooo marıfetlı hanımm.. benım elımden gelmez oyle seyler

saol sekerım bende aldım hazır ıp perdeden daha asmadım ama temızlıgını merak edıyorumm.. dolanıyor dıyosun yane.. ayy gelemem hıc oyle ıncık cıncık ıslere..

düğüm neresine atıyon kuzum anlamadım.. (

ayyy bendede varr o ip perdelerdenn ama benn süs olarak kullanıyorumm perde gibi hihihihih yanlarda oturma odsındaa ama valla yıkaması zahmetlii çok karışıyoo bende düğüm atıyorumm ortadann öylee yıkıyorumm ama genede karışıyo tabii.... bütün odalara tavsiye etmem hihihihihihhi...

yok tatlım yaa bende süs olarak aldım butun odalara değil mutfak için.. bakalım nasıl kullanabilcemm analdım sanırsam düğüm olayını perdeyi komple birleştirik düğüm atıyorsunuz tskler canlarımm

kızzz gelir elinden o kadar basitki mesela ben kare kare ufacık bi motifler yaptım.onları birleştirdim sonrada altına ip bagladım ahanda bu çok basit yanüü .

canım dügümüde şu şekilde aıyosun perdeyi düzgün bi şekilde çıkarıosun ya ondan sonra bi ucuna bi dügmelerin oldugu yere bide ortasına bildigin dügümü at sonrada at makinaya kısa programda yıka. ama ister istemez dolaşıyo azda olsa o yüzden şeyde yapabilirsin dügüm falan attıktan sonra bi detarjanlı su yap içine bi kaç kere batırıp çıkar sonrada öylece açıp as su damlaları içinde perdeyi astıktan sonra topla altınada bi kova koy süzüldükten sonra açarsın

ivitt ivitt canımm hepsi birbirine girmesin diye işteee toptann bir düğümm hihihihih aman zaten bütün odlarda olursa aklaa zararr hahahahahaha ama gerçektenn ip perde çabuk kirlenmiyooo beyaz krem bilememde benim lilaaaaa

tsk ederimm yavrummm.. anladımmmmmm umarıııım cok zorlamazzzz beni

benim kremmmm.. kesin cabuk kirlenir kocacımlan acmaya calısırıırz artık napalımm

kızlar hade bakemmm ne olsun grubumuzun adııııııııııı

bu arada yaren sende faceni özelden atsana

oh ne guzel benimde cnm herşeyden muhappat etmek istıyo zaten hahaha ay bak nasıl ezildim bak şimdi ben EZİKSPOR ama benim facem yokkı hiç olmadıda hep bunu ezikliğini yaşadım zaten ahahaha

aklıam biseee gelmiyo yawwwwwwww

yarencim
nasssın ?? nasıl gıdıyo hamişlik ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…