bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ayyyyyyyyy bende bi yandan dizi izleyip biyandanda ojelerimi siliom :) ama öle dandik bi aseton almışımkineee kazıyom resmen

ıslak kek var bende uğraşma bacım senn ben koyıveriyim tabaklara hihihihihih beyazz kahve yapıyımmı hahahahahaha...

vayyyyy hamarat kizin hali bi baskaaaa. islak kek ay bugün yapcaktim kilo aliom diye yapmadim, benimki tatli bisiler yapmion bu aralar die kizio :)))
hehe hadi hatirlatmayim dedim ama kasiniyon haaa :))) ay ben cay alim kahve pek icmiom.

vayyyyy hamarat kizin hali bi baskaaaa. islak kek ay bugün yapcaktim kilo aliom diye yapmadim, benimki tatli bisiler yapmion bu aralar die kizio :)))
hehe hadi hatirlatmayim dedim ama kasiniyon haaa :))) ay ben cay alim kahve pek icmiom.

anam anam beyaz bana hamarat dedi ayy buda bişeyyyyy neyse yavaş yavaşş degişiyo galibaa bakış açısı anam çay veriyimm ne dmeekk heee ıslak kek elmalı kek partakallı kek kekin her çeşiti olur bizdee kek canavarları çok oldugu içinnn hihihihih

heeeee bak bende farkettim hamarat demisim herkese demem ben cok hamaratim ya :)))
pastalar börekler kekler dermisim ay yaparim da yiyince pisman oluyom o yüzden yapmiom ama senin bana dondurmali pasta sözün var baska bisi istemem :)))

bendede dandik elmalı oje var anam onu ben dün yaşadımm bütün beynim oynadıı hahahahahahaha şuan seni anlıyorumm

ayyy aynen valla delirtti neyseki çıkardım ama şimdi ne renk oje sürsem bilmiom :))) söleyin bakemmm ne renk süremmm
yarın çok yogunum anacım önce arkadaşlarla derbiye didicez bi yerde izlemeye sonracıma ordan konsere inşallahhhhhhhhhhhhh dumannn vazgeçilmezim yaaa

heeeee bak bende farkettim hamarat demisim herkese demem ben cok hamaratim ya :)))
pastalar börekler kekler dermisim ay yaparim da yiyince pisman oluyom o yüzden yapmiom ama senin bana dondurmali pasta sözün var baska bisi istemem :)))

heee biliyom biliyomm aklımdaaaa kuzum sana yapcemm dondurmalı pastaaa kargoyla yollarımm hahahahaha

oje islerinden pek anlamam ama senin ojelerine baktim süperler ya. valla profesyonelsin bu konuda masallah.

evet tatlım hepsini tek tek kendim çiziyorummm fırçalarla sonrada boyuyorum içlerini işte Dd saol tatlım bende çok istiyorum ama bizim türk kadınları pek anlamıyo maleseefff hala french yaptırıyolar lkırmızı ojeyi seksi sanıyolar falan yeni yeni yeşillere mavilere geçtiler ama ona geçen kadın sayısı bile çok az malesefff.ben şahsen bi kadının ellerine özen göstermesi taraftarıyım.

valla ben kalemle cizemiom bu kiz tirnaga cizio aboooo valla tam bi yetenek.

canım ben çöp adamı bile zor çizen bi tipim normalde ama işte burrdaki oje topiklerine bakıyodum bi gün bende bişiler oldu o gün bugündür hatrı sayılır bi oje kolekiyoncusu oldum oldukça fazla ojem var zaten çizim olayınada benim blogum var ve bi blogger arkadaşımki çok iyi bi yetenektir bu konuda şirinleri çizmişti arkadaşının tırnagına bi kaç fırça aldım hemen ve denemeye karar verdim herkez bayıldı bende devam ettim diger çizgi film karakterleri falan :)

heee sende benim gibiymisin demek ugrassam bisiler basarcam :))) ben anaokulunda staj yaparken bazen cocuklar ögretmenim sunu cizermisin bunu cizermisin derlerdi hehe hep gecistirirdim. cok beceriksizim cok

kızlar yalan dünyayı izliomuunuz karı ne gıcık yaaa ayy deliririm ben :))

valla bana kalırsa kadın dedigin temizliginden degil neşesinden güleryüzünden konuşmasından insanlarla iletişiminden belli olur :))) yanında temiz biri olursa ekstrası olur yani :)))))))))

ben ferihadayim hala bitsin kanal d ye geccem. beyazda da bugün bülent ersoy var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…