- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.401
ohhh yanina kekide ben yapim
ıslak kek var bende uğraşma bacım senn ben koyıveriyim tabaklara hihihihihihbeyazz kahve yapıyımmı hahahahahaha...
ayyyyyyyyy bende bi yandan dizi izleyip biyandanda ojelerimi siliom :) ama öle dandik bi aseton almışımkineee kazıyom resmen
ıslak kek var bende uğraşma bacım senn ben koyıveriyim tabaklara hihihihihihbeyazz kahve yapıyımmı hahahahahaha...
vayyyyy hamarat kizin hali bi baskaaaa. islak kek ay bugün yapcaktim kilo aliom diye yapmadim, benimki tatli bisiler yapmion bu aralar die kizio :)))
hehe hadi hatirlatmayim dedim ama kasiniyon haaa :))) ay ben cay alim kahve pek icmiom.
heeeee bak bende farkettim hamarat demisim herkese demem ben cok hamaratim ya :)))anam anam beyaz bana hamarat dedi ayy buda bişeyyyyyneyse yavaş yavaşş degişiyo galibaa bakış açısı anam çay veriyimm ne dmeekk heee ıslak kek elmalı kek partakallı kek kekin her çeşiti olur bizdee kek canavarları çok oldugu içinnn hihihihih
bendede dandik elmalı oje var anam onu ben dün yaşadımm bütün beynim oynadıı hahahahahahaha şuan seni anlıyorumm
heeeee bak bende farkettim hamarat demisim herkese demem ben cok hamaratim ya :)))
pastalar börekler kekler dermisim ay yaparim da yiyince pisman oluyom o yüzden yapmiom ama senin bana dondurmali pasta sözün var baska bisi istemem :)))
ayyy aynen valla delirtti neyseki çıkardım ama şimdi ne renk oje sürsem bilmiom :))) söleyin bakemmm ne renk süremmm
yarın çok yogunum anacım önce arkadaşlarla derbiye didicez bi yerde izlemeye sonracıma ordan konsere inşallahhhhhhhhhhhhh dumannn vazgeçilmezim yaaa
heee biliyom biliyomm aklımdaaaa kuzum sana yapcemm dondurmalı pastaaakargoyla yollarımm hahahahaha
oje islerinden pek anlamam ama senin ojelerine baktim süperler ya. valla profesyonelsin bu konuda masallah.
teşekkürler canımm teveccühünüzzz efenimDD
oyyyy hemde ne sanatçıı valla insanın yakın olup tırnaklarını boyatası geliyoo heee kızz nasıl yapıyonn o sekillerii yaaa sen mi çiiyonn onlarııı valla senin bu konudaa bişeyler yapman lazım profosyonel heeeee
oyyyy hemde ne sanatçıı valla insanın yakın olup tırnaklarını boyatası geliyoo heee kızz nasıl yapıyonn o sekillerii yaaa sen mi çiiyonn onlarııı valla senin bu konudaa bişeyler yapman lazım profosyonel heeeee
valla ben kalemle cizemiom bu kiz tirnaga cizio aboooo valla tam bi yetenek.
canım ben çöp adamı bile zor çizen bi tipim normalde ama işte burrdaki oje topiklerine bakıyodum bi gün bende bişiler oldu o gün bugündür hatrı sayılır bi oje kolekiyoncusu oldum oldukça fazla ojem var zaten çizim olayınada benim blogum var ve bi blogger arkadaşımki çok iyi bi yetenektir bu konuda şirinleri çizmişti arkadaşının tırnagına bi kaç fırça aldım hemen ve denemeye karar verdim herkez bayıldı bende devam ettim diger çizgi film karakterleri falan :)
kızlar yalan dünyayı izliomuunuz karı ne gıcık yaaa ayy deliririm ben :))
valla bana kalırsa kadın dedigin temizliginden degil neşesinden güleryüzünden konuşmasından insanlarla iletişiminden belli olur :))) yanında temiz biri olursa ekstrası olur yani :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?