bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

anam buda bizdenn gırgırr pozitif... yavrum açıver bir face yaaa ne olcakk kıskanç koca olayımı yoksa seninkidee açç katıl gari aramıza....::)

hahah yok kuzum biz ailecek sevmiyoz kendisini anlaşamıyoz faceyle şiddetli gecimsizlık diyelım ona
haha siz çok pozitifsiniz gırggırsınzı ama acılırsa hzunlu konu hungur hungur ağlarım inana

grubumuzda kuruldu vatana millete hayırlı olsun.. şimcik ben kacar.. hafta sonu cok yogunnn gecıcekk... hepinizzz optummmmmm.. iyi gecelerrrrrr..

hahah yok kuzum biz ailecek sevmiyoz kendisini anlaşamıyoz faceyle şiddetli gecimsizlık diyelım ona
haha siz çok pozitifsiniz gırggırsınzı ama acılırsa hzunlu konu hungur hungur ağlarım inana

ahh kuzum bizde öyleyizz ama işte sürekli hüzünde olmuyo bee tatlımm kendimize geliyoruzz iştee burda çok şükür toparlıyoruzz güçleniyoruzzz çok şükürrr olumsuzluk yokk hep pozitif hep pozitiff inşş hepte güzel haberler alıcazz neşe dolu olucak topiğimizz...saygı duyuyorumm sekerimm benimdee daha bir iki sene oldu facele tanışalıı

ya kızlar bişi sorcam size sizde bazen eşinizle eski günlerdeki nişanlılık sevgililik falan dönmek istiomusunuz o zamanlaraaaa
ben çok istiorum ya benim eşim çok degişti çünkü hala çok ii ama ne bileyim böle ev geçimi sıkıntılar falan biraz durgunlaştırdı gibi ((

oluyo kuzum oluyooo olmaz mıı onun en güzell çözümü özlemmm canım nişanlıyken flörtkenn özlem oluyoduu daha başka tadı oluyou ilişkinin kavuşuncaa bide dipdibee çok normall anam yelizim kaç senelik evlisinn senn

aynen canıkm yaaa bide ben izmir o istanbuldaydı kısıtlı görüşüoduk o kaçamaklar saatlerce dolaşmalar gezmeler falan ne biliyim çok çzledim ben yaaa (( şimdi evden zor çıkarıyorum valla bide iyice saldı kendini çok kilo aldı falan güveni kalmadı kendine hiç oysaki ben onu tanıdıgımda acaip kendine bakan biriydi hatta ilk tanıştıgımızda kalçasına bakıp offflamıştım düşün yanü ))) spor yapıodu zaten acaip güzel bi fizigi vardı.şimdi bu haliylede çok seviorum tabiki ama kendine bakmasınıda istiorum ama hiçç niyeti yok evden çıkmıo zaten hep benim zorumla kavgayla

5 senemiz olcak canım bu ay 26 da 5i doldurup 6 ya gircez

ahhh bee kuzum alışkanlık oluyo sanırım yaaa her haliylee kabullenmee durumu yanii evet evlendikten sonra bir salma durumu oluyoo bide kaybetme korkusuda kalmıyo yaa ondan belkidee o heyecan tuttu olmuyoo ama inan özlemm girince araya yani evden uzaklaşınca daha başka bir başka heyecan geliyoo ama tabi kısa sürüyoo ne kadar uzun süre ayrı kalabilirsinn hihihihih bende ikizime falan kalmaya gidincee farklı oluyoo özlüyoruzz birbirimizi hihihihihihihh

ay evet ya ama öle işte o kalp atmasına kalp dayanmaz
ama en siniri evliliğin ilk zamanları
hanı uyum sağlamak falan ama ben mesela arada kusluğu cok severim bide kusken bikaç taktığım vardır sonunda yattımmı mecbur sarılır ohhhhh deim ben kazandım der gibi içimmden ama hala koçiş geleceği zaman heyecanlanıyorum

ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh (((((((((((((((((

ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh (((((((((((((((((

olsunn kuzum yaa aranızdaki sevgi daim olsundaa gerisi boşşş bazen bende öyle düşünüyorumm heyecan kalmadı diye ama genede kocişimi çokkkkk seviyorumm onsuzz yaşayamam valla neler var kuzum yaa çok şükür bugünümüzeee Allahım başımızdan eksik etmsinnn ne demişlerr uzaklaşıncaa özlüyosann çokk onu hala seviyosunn bizimde o hesap sanırımm yanyana oluncaa heyecan olmuyo ama uzaklaşıncada özlüyosunn iştee :)

ay nen canın çok şükür bu günümüze rabbim başka dert vermesin inşallah çok seviorum onu hala rabbim başımdan eksik etmesin.
ama o eski heyecanıoda acaip özledim valla

ay nen canın çok şükür bu günümüze rabbim başka dert vermesin inşallah çok seviorum onu hala rabbim başımdan eksik etmesin.
ama o eski heyecanıoda acaip özledim valla

aynen canım aynenn benide bazen dürtmüyo degil yani hihihihi bizimde altıncı sene yediye gircez inşş napalım Allah saglık sıhat vrsinn herkes aynı seyden şikayetçi iştee aşk uzun ömürlü degill sevgi saygı işteee :) :) çok şükürrr

bazen esiyo işte biz kadınlara napalım demi :))) çok şükür bugünümüzee

çıtırdagımmmm ben yatıommm artıkınnnn kociş uyudu kaldı zaten koltukta DD yatımda yarın erken kalkıp evde işlerimi hallediyim akşamda yogun zatiii

kocama öptüm kuzum seni datlı datlı rüyalar görrrr emiii

Ay ben kesinlikle donmek istemiorun o gunlere . Benimki cok kiskancti uzakta olsak internette kameradan ne giydigime bakardi azcik iyi giyinim ustumu degistirtirdi. Bi yere gitsem sorun olurdu. Hergun kavga ederdik. Benimkide degisti ama iyi yonde simdi ne giysem nere gitsem karismio. Normalde boyle sizle bile sohbet etsem internette izin vermezdi simdi cok rahatim bin sukur. Cok cok degisti bu kadat bile beklemiodum. Tek sorun ismi lazim degil iste :)

Evet canım eşim kapansın konu unutulsun uzamasın diye yapıyor. ikimizin arasındaki sıkıntı kaybolur gider ama onlarla unutulmaz bana söyle ne söyleyeceksen diyor.çok şükür canım en azından eşim iyi.
Doktorlar için şikayette bulunduk cnm gereken yerlere. kamu davası oldu. onlar ilgileniyor. öyle şeyler yaşadım ki arkadaşım anlatsam destan olur. dava için bireysel başvurmadık.ben istemedim hatta bu yüzden kayınvaldemlerle aram açıldı. istemememin sebebi sonucu tazminata dayanması ve bebeğimden dolayı para alma korkum.kesinlikle para mara istemiyorum.bireysel bşvuru ondan dolayı istemedim hiç bir şekilde . çünkü tek başıma benim kararlarım geçerli olmuyor canım anlatabildim mi.sonuç tazminata varır diye.

Duaların için de çok sağol arkadaşım bana yaptığın duaların bin katı sana ulaşsın.mü'minin mü'mine yaptığı dualar kabul olurmuş.Allah gönlündeki hayırlı muratları hem dünyada hem ahirette vesin arkadaşım .selam ve dua ile..

çokta dogru söylemiş canım eşimnn neyseki o senin yanında boşver digerlerini allah bilsin görsün onları allaha havale et.

anladım canım çok dogru ne olursa olsun sen manevi desende mutlaka bi tazminat belirleniyo onda bile ( çok acı bişi ama işte manevi tazminat diye bişi var bu ülkede hangi acının yerini para unuttururki ben anlamıyorum.( hatta bu münevver olayında anne ve babasına o kadar kızmıştımki resmen prim yapmışlardı çocuklarının ölümünden yani hiç degilse ben öyle düşünmüştüm yazık malesef çok yazık.
iyi yapmışsın canım zaten sen direk a.saydın mahkeme mahkeme mahkeme koşturup her seferinde acını daha da çok hatırlatacaklardı sana (((

amin canım rabbim btün hepimizin cümle alemin dualraını kabul etsin rabbim dermansız dertler vermesin hiç birimize.kucaklarını boş bırakmasın inşallahh.mutlulugumkuzu saglıgımızı yerinden etmesin.aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…