- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.481
kızlar grubumuzu kurdum k.k. güzelleri adı bende ekli olanlarıda gruba dahil ettim
anam buda bizdenn gırgırr pozitif...yavrum açıver bir face yaaa ne olcakk kıskanç koca olayımı yoksa seninkidee açç katıl gari aramıza....::)
grubumuzda kuruldu vatana millete hayırlı olsun.. şimcik ben kacar.. hafta sonu cok yogunnn gecıcekk... hepinizzz optummmmmm.. iyi gecelerrrrrr..
hahah yok kuzum biz ailecek sevmiyoz kendisini anlaşamıyoz faceyle şiddetli gecimsizlık diyelım ona
haha siz çok pozitifsiniz gırggırsınzı ama acılırsa hzunlu konu hungur hungur ağlarım inana
ya kızlar bişi sorcam size sizde bazen eşinizle eski günlerdeki nişanlılık sevgililik falan dönmek istiomusunuz o zamanlaraaaa
ben çok istiorum ya benim eşim çok degişti çünkü hala çok ii ama ne bileyim böle ev geçimi sıkıntılar falan biraz durgunlaştırdı gibi((
oluyo kuzum oluyooo olmaz mıı onun en güzell çözümü özlemmm canım nişanlıyken flörtkenn özlem oluyoduu daha başka tadı oluyou ilişkinin kavuşuncaa bide dipdibee çok normall anam yelizim kaç senelik evlisinn senn
aynen canıkm yaaa bide ben izmir o istanbuldaydı kısıtlı görüşüoduk o kaçamaklar saatlerce dolaşmalar gezmeler falan ne biliyim çok çzledim ben yaaa(( şimdi evden zor çıkarıyorum valla bide iyice saldı kendini çok kilo aldı falan güveni kalmadı kendine hiç oysaki ben onu tanıdıgımda acaip kendine bakan biriydi hatta ilk tanıştıgımızda kalçasına bakıp offflamıştım düşün yanü ))) spor yapıodu zaten acaip güzel bi fizigi vardı.şimdi bu haliylede çok seviorum tabiki ama kendine bakmasınıda istiorum ama hiçç niyeti yok evden çıkmıo zaten hep benim zorumla kavgayla
5 senemiz olcak canım bu ay 26 da 5i doldurup 6 ya gircez
ya kızlar bişi sorcam size sizde bazen eşinizle eski günlerdeki nişanlılık sevgililik falan dönmek istiomusunuz o zamanlaraaaa
ben çok istiorum ya benim eşim çok degişti çünkü hala çok ii ama ne bileyim böle ev geçimi sıkıntılar falan biraz durgunlaştırdı gibi((
ahhh bee kuzum alışkanlık oluyo sanırım yaaa her haliylee kabullenmee durumu yanii evet evlendikten sonra bir salma durumu oluyoo bide kaybetme korkusuda kalmıyo yaa ondan belkidee o heyecan tuttu olmuyoo ama inan özlemm girince araya yani evden uzaklaşınca daha başka bir başka heyecan geliyoo ama tabi kısa sürüyoo ne kadar uzun süre ayrı kalabilirsinn hihihihih bende ikizime falan kalmaya gidincee farklı oluyoo özlüyoruzz birbirimizi hihihihihihihh
ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh(((((((((((((((((
olsunn kuzum yaa aranızdaki sevgi daim olsundaa gerisi boşşş bazen bende öyle düşünüyorumm heyecan kalmadı diye ama genede kocişimi çokkkkk seviyorumm onsuzz yaşayamam valla neler var kuzum yaa çok şükür bugünümüzeee Allahım başımızdan eksik etmsinnn ne demişlerr uzaklaşıncaa özlüyosann çokk onu hala seviyosunnbizimde o hesap sanırımm yanyana oluncaa heyecan olmuyo ama uzaklaşıncada özlüyosunn iştee :)
ay nen canın çok şükür bu günümüze rabbim başka dert vermesin inşallah çok seviorum onu hala rabbim başımdan eksik etmesin.
ama o eski heyecanıoda acaip özledim valla
aynen canım aynenn benide bazen dürtmüyo degil yani hihihihi bizimde altıncı sene yediye gircez inşş napalım Allah saglık sıhat vrsinn herkes aynı seyden şikayetçi iştee aşk uzun ömürlü degill sevgi saygı işteee :) :) çok şükürrr
çıtırdagımmmm ben yatıommm artıkınnnn kociş uyudu kaldı zaten koltuktaDD yatımda yarın erken kalkıp evde işlerimi hallediyim akşamda yogun zatiii
kocama öptüm kuzum seni datlı datlı rüyalar görrrr emiii
canm ya çok üzüldüm inan ne yapalın kaynananlarda böyleymiş eşinde arada kalmamak için öle yapıyodur oda ne yapsın.tabiki senin en zor gününde böyle bişey yapması affı zor bişey cidden.meraba meraba olsun artık zaten uzak duruyomuşsun ki şükretmemeiz gereki ne kocalar var valla anne lafı dinleyip karısını döven söven.
canım sen söyleyince hatırladım konunuuuu rabbim sana binbir katı sabır versin inşallahhhhh yar ve yardımcın olsun kucagını boş bırakmasın ben biz mm lik bi bebege bu kadar üzülürken senin nasıl içinin yandıgını tahmin edebiliyorum((((((((((((8
doktorlar için açılan dava ne oldu canım sonuç alabildinizmii
Evet canım eşim kapansın konu unutulsun uzamasın diye yapıyor. ikimizin arasındaki sıkıntı kaybolur gider ama onlarla unutulmaz bana söyle ne söyleyeceksen diyor.çok şükür canım en azından eşim iyi.
Doktorlar için şikayette bulunduk cnm gereken yerlere. kamu davası oldu. onlar ilgileniyor. öyle şeyler yaşadım ki arkadaşım anlatsam destan olur. dava için bireysel başvurmadık.ben istemedim hatta bu yüzden kayınvaldemlerle aram açıldı. istemememin sebebi sonucu tazminata dayanması ve bebeğimden dolayı para alma korkum.kesinlikle para mara istemiyorum.bireysel bşvuru ondan dolayı istemedim hiç bir şekilde . çünkü tek başıma benim kararlarım geçerli olmuyor canım anlatabildim mi.sonuç tazminata varır diye.
Duaların için de çok sağol arkadaşım bana yaptığın duaların bin katı sana ulaşsın.mü'minin mü'mine yaptığı dualar kabul olurmuş.Allah gönlündeki hayırlı muratları hem dünyada hem ahirette vesin arkadaşım .selam ve dua ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?