- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.501
kuzuşlarr kimsemi gelmedi bugün yaa topigimiz bomboş neden kimse bişi yazmadı bakemmm
neyse ben eve yeni geldim
ilk başta maçı izledik azcık kutlamalara katıldım arkadaşşlara gidip bi bira içtik ordan ver elini duman konseri çok eglendim özellikle konserde tabi bide takımım şampiyon olduuuuu yihuuuulardayım bugün :)))
iiyim şekerümm sen nasılsınnn :) dün gezdim gezdim bugünde evde pinekliomm :)))gece kuşu nasılsın bakımm
selam kızlar sizleri baya ihmal ettim , amcamın oğlunun sünneti vardı dün kına bugün mevlüt,koşturmacayla geçti.. nasılsınız, ne var ne yok? arada girdim ama muhabbete uzak kalınca giremedim okumayada gözüm kesmedi.. maşallah oku oku bitmiyo.. şuan ayaklarımı diktim yatıyorum başım çatlıyor...
mrb...iyi aks kızlarr bende bebegimi aybettim ocak ayında 7 haftalıktı ve ins bende dgru zamanda hamiş kalrım hayrlısı olsun hepimz için...bu arada bende ist yasıorm ve CİMBOMLUYUM <3
rererereree rarararaaa :ddddddddddddddd heheheh hoşgeldin canımmmm ben ikinci bebegimi kaybettim adım yeliz yaşım 28 istanbuldan katışlıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm :)))))))))))))))))
bu arada cimbomluyum ve gurur duyuuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok güzell okudum zaten yukarıda cimbomlu oldugunu hahaha nasılda aldık kupayı heyttt bee
:))) ee hakkımızdııııı zaten 9 puan öndeydik normalde lig bittiginde ama playoff falan uzattılarda uzattılarrrr. ohhhhhhhhhhhhhhh canıma degsin :)) bide benim eşim fenerli fanatik hemde bugün pazarda alışveriş yapıoruz bi yandanda tartışlıyoz yaşlı amcanın teki gülüo dioki yengem haklı yavrum o kupa bize 10 sene degil 50 sene gider artık isterse bidaha şampiyon olmasın şükrü saraçoglunda kupa kaldırdık ya tamam artık dio :))))))))
oyyyy şükür yaaaa geldii girebildimm kızlarr dün geceden berii giremiyomm yaaaa kk yaaa şükür kavuşturana nasılsınız tatlişlerrr
selam kızlar , dr a gittim yumurta takibi için 2 tane yumurtam olmuş sağda, biri küçük biri çok büyümüş 25 mm olmuş çatlamaz dedi dr, zaten kocamda yeni ameliyat olduğundan sorun yok.. ama 2 ay sonra çatlatma iğnesi olucam kocamında değerleri yükselir inşallah , yumurtalarımı çatlatamıyormuşum..
selam kızlar , dr a gittim yumurta takibi için 2 tane yumurtam olmuş sağda, biri küçük biri çok büyümüş 25 mm olmuş çatlamaz dedi dr, zaten kocamda yeni ameliyat olduğundan sorun yok.. ama 2 ay sonra çatlatma iğnesi olucam kocamında değerleri yükselir inşallah , yumurtalarımı çatlatamıyormuşum..
dikkatttt aranizda erkek var
hormon sonuclarim geldi bugün arkadaslar testosteron yüksek cikmis ay bu nedir ne degildir tam bakamadimda erkeklik hormonu dio internette kadinlardada varmisda yüksek olmamasi lazim herhalde.
bilgisi olan varmi arkadaslar.
prolaktin 13 e düsmüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?