bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

kuzuşlarr kimsemi gelmedi bugün yaa topigimiz bomboş neden kimse bişi yazmadı bakemmm

neyse ben eve yeni geldim
ilk başta maçı izledik azcık kutlamalara katıldım arkadaşşlara gidip bi bira içtik ordan ver elini duman konseri çok eglendim özellikle konserde tabi bide takımım şampiyon olduuuuu yihuuuulardayım bugün :)))

gece kuşu nasılsın bakımm

selam kızlar sizleri baya ihmal ettim , amcamın oğlunun sünneti vardı dün kına bugün mevlüt,koşturmacayla geçti.. nasılsınız, ne var ne yok? arada girdim ama muhabbete uzak kalınca giremedim okumayada gözüm kesmedi.. maşallah oku oku bitmiyo.. şuan ayaklarımı diktim yatıyorum başım çatlıyor...

gece kuşu nasılsın bakımm
iiyim şekerümm sen nasılsınnn :) dün gezdim gezdim bugünde evde pinekliomm :)))

ohh sende baya gezinmişin canım dügünler dernekler ama yorulmuşundur tabim hade yat bakalımm

mrb...iyi aks kızlarr bende bebegimi aybettim ocak ayında 7 haftalıktı ve ins bende dgru zamanda hamiş kalrım hayrlısı olsun hepimz için...bu arada bende ist yasıorm ve CİMBOMLUYUM <3

mrb...iyi aks kızlarr bende bebegimi aybettim ocak ayında 7 haftalıktı ve ins bende dgru zamanda hamiş kalrım hayrlısı olsun hepimz için...bu arada bende ist yasıorm ve CİMBOMLUYUM <3

rererereree rarararaaa DDDDDDDDDDDDDD heheheh hoşgeldin canımmmm ben ikinci bebegimi kaybettim adım yeliz yaşım 28 istanbuldan katışlıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm :)))))))))))))))))

bu arada cimbomluyum ve gurur duyuuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cok güzell okudum zaten yukarıda cimbomlu oldugunu hahaha nasılda aldık kupayı heyttt bee

cok güzell okudum zaten yukarıda cimbomlu oldugunu hahaha nasılda aldık kupayı heyttt bee

:))) ee hakkımızdııııı zaten 9 puan öndeydik normalde lig bittiginde ama playoff falan uzattılarda uzattılarrrr. ohhhhhhhhhhhhhhh canıma degsin :)) bide benim eşim fenerli fanatik hemde bugün pazarda alışveriş yapıoruz bi yandanda tartışlıyoz yaşlı amcanın teki gülüo dioki yengem haklı yavrum o kupa bize 10 sene degil 50 sene gider artık isterse bidaha şampiyon olmasın şükrü saraçoglunda kupa kaldırdık ya tamam artık dio :))))))))

kızlar cimbomluları tebrık edıyorum bu arada ne güzel bi sonuc oldu demı kendi sahasında herkes alır eheueheue

ama ben dedim fener bi gol atmak ıcın her türlü çirkefliği yapar sarı kart kırmızı kart havada ucusur dedım

yanıltmadıalr beni sağolsunalr tanıyorum cunku arkadasım

eheueheu bence de bi 50 sene gider kadıköye gömdünüz resmen feneri bi de hala kalkıp

6 sıfırı unuttunmu 7 sıfırı unuttunmu geyıgı yapan fenevliler var

üzülüyorum gecmıse mazi derler sonuctaaa

hayır umduum su inşallah Türkiye kupaısnı da alamazlar yani inşallah :) çirkeflikle olmuyo bu işler

yalnız cidden hakettınız bileğinizin hakkıyla aldınzı helal olsun

not:beşiktaşlıyım :)

herkese günaydinlarrr bakiyorum futbol konusuluyo. gs lileri kutluyorum. takim tutmuyorum sebebi ise her macta cikan olaylar, bizim insanimiz futbolu futbol gibi degil birinci dünya savasi gibi görüyo. bu bir mac elbet bir kazanan olacak bidekaybeden. kaybeden centilmence karsindakini neden tebrik edemez anlamadim, helede iki tarafta türk takimi, bu ne siddet?

helede polisleri taslayanlari vatandasin malina ziyan edenleri siddetle kiniyorum.

selam kızlar , dr a gittim yumurta takibi için 2 tane yumurtam olmuş sağda, biri küçük biri çok büyümüş 25 mm olmuş çatlamaz dedi dr, zaten kocamda yeni ameliyat olduğundan sorun yok.. ama 2 ay sonra çatlatma iğnesi olucam kocamında değerleri yükselir inşallah , yumurtalarımı çatlatamıyormuşum..

canım benimm Allahın izniylee kocişin iğleşsinn hepsii olurrr ...olsun kuzum Allahın izniylee iğnenide olursunn bebişinde gelirrr dualarım seninlee...

dikkatttt aranizda erkek var
hormon sonuclarim geldi bugün arkadaslar testosteron yüksek cikmis ay bu nedir ne degildir tam bakamadimda erkeklik hormonu dio internette kadinlardada varmisda yüksek olmamasi lazim herhalde.
bilgisi olan varmi arkadaslar.
prolaktin 13 e düsmüs

bu ay esin dolayisiyla pek önemli değil zaten .
inşallah eşinin değerleri yukselisin seninde yumurtaların çatır catir çatlar canım

canım testesteron hormonu fazla olan kadınlarda kılanma falan çok oluyo bide tabi bu hamile kalmayada engel muhtemelen doktorun ilaç verecektir yada vermiştir.hormon düzeyleri kolay inip çıkabilen şeyler o yüzden sorun yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…