- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.521
canım testesteron hormonu fazla olan kadınlarda kılanma falan çok oluyo bide tabi bu hamile kalmayada engel muhtemelen doktorun ilaç verecektir yada vermiştir.hormon düzeyleri kolay inip çıkabilen şeyler o yüzden sorun yapma
selam kızlarr sonunda oolan oldu ve bendeniz bunalıma girdim acaip canım sıkılıo yaaa((( kendimde degiştirmem gereken bişiler var sanırsam ( saçlarım aşırı uzun onlardan başlıcam heralde ama bilemiom onu bilem canım istemio (
bende killanma cok canim kendimi bildim bileli sorunum var zaten :) daha göstermedim doktora sonuclari. yarin gidebilirsem göstercem yada haftaya kalcak. hamilede kalamiyoz zaten, bide hangi hormon yüksek ciksa hemen hamilelige engel oluyo yaw. bunlar yüksek olcagina bhcg yüksek olsa ya oda 0.1 :))) o hep düsük zaten,
:)))))) ona göre hap falan verir muhtemelen canımcım.zaten bende hamile kalamayana kadar bilmezdim ama inan vücudundaki en ufak bi dengesizlik zırt die hamile kalmana engel :)))))))))))))))
sana naoldu sen neden girdin bunalima,sende bunalima girersen biz hepten cökeriz
ayyy ne bilem ya ben hayatı dolu dolu yaşayanlardanım böle ordan oraya koşturuyum gezim tozim egleniyim bi tipim şimdide evde yanlız yanlız arkadaşlarla falanda görüşemedik bayadır böle bi bahar yaz bunalımına girdim((((((((((((((((
arada kafa dinlemek iyidir iste tadini cikar sonra gene civil civil olursun
yok yaaa kafa dinlemek hiç ama hiç bana göre bişi degillllllllll yanlız kalmaktan nefret ediorumm(( bi duble rakı içsemmikine acaba :))
:)))) ay yemek yapcam simdi seni nasil yalniz birakim :)))
aldım bi duble rakı şekerim o arkadaşlık yapar bana :)) yanındada meze ahmet kaya-nereden bileceksiniz ....
afiyet olsun sarki tam bana göre valla bilmem raki icmiyorum arkadaslik yaparmi yapmazmiahmet kayada pek dinlemem o yüzden nereden bilcem :)))
benimde vazgeçilmezimdir ikiside :))) şarkıyıda dinle bak tavsiye ederimm
temem bi ara dinlerim canim ben gidiyorum simdi yemegimi yapim gelcem sen takila dur buralarda hadi görüsürükk
inşallah canım yaaa önceki ayda çok büyümüştü yumurtam çatlamaz demişti , demekki çatlatamıyom yumurtaları bildiğiniz bi kür felan var mı? yumurta çatlatmak için... ya senin oğlun mu var canım? şu siyah saçlı zayıf hatun sensin demicanım benimm Allahın izniylee kocişin iğleşsinn hepsii olurrr ...olsun kuzum Allahın izniylee iğnenide olursunn bebişinde gelirrr dualarım seninlee...
canım kırmızı et yeme,sebze ağırlıklı beslen olur mu? bide sana daha öncede dedim ya hayıt tohumu kürü hormonları dengelemek için içiyolar ..bulabilirsen yap kuzum.. hayırlısı olsun en azından sorun neymiş öğrendin dr ne dedi ne yapacakmışsınız bundan sonra ilaç verdi midikkatttt aranizda erkek var
hormon sonuclarim geldi bugün arkadaslar testosteron yüksek cikmis ay bu nedir ne degildir tam bakamadimda erkeklik hormonu dio internette kadinlardada varmisda yüksek olmamasi lazim herhalde.
bilgisi olan varmi arkadaslar.
prolaktin 13 e düsmüs
bu ay esin dolayisiyla pek önemli değil zaten .
inşallah eşinin değerleri yukselisin seninde yumurtaların çatır catir çatlar canım
selam kızlarr sonunda oolan oldu ve bendeniz bunalıma girdim acaip canım sıkılıo yaaa((( kendimde degiştirmem gereken bişiler var sanırsam ( saçlarım aşırı uzun onlardan başlıcam heralde ama bilemiom onu bilem canım istemio (
cok et yiyen biri degilim canim ama dedigini dikkate alcam. sonuclari henüz göstermedim canim doktora bugün mektupla evime geldi bide bu hafta doktor izinli olcakmis bi yarin acik eger yarin esim izin alabilirse gitcez alamazsa haftaya anca. hayit tohumu icin türkiyeyi bekliyorum burda bulamadim vardir elbette nerde? temmuzda izmirdeyim alicam o aklimda zaten.inşallah canım yaaa önceki ayda çok büyümüştü yumurtam çatlamaz demişti , demekki çatlatamıyom yumurtaları bildiğiniz bi kür felan var mı? yumurta çatlatmak için... ya senin oğlun mu var canım? şu siyah saçlı zayıf hatun sensin demianneler gününde oğlunla böyle kapıda poz vermişsin?? eğer o senin oğlunsa sen çok gençsin yaa! hemde çok zayıf çıtırsın maşallah!
canım kırmızı et yeme,sebze ağırlıklı beslen olur mu? bide sana daha öncede dedim ya hayıt tohumu kürü hormonları dengelemek için içiyolar ..bulabilirsen yap kuzum.. hayırlısı olsun en azından sorun neymiş öğrendin dr ne dedi ne yapacakmışsınız bundan sonra ilaç verdi mi
inşallah canım çatır çatır çatlasın bu yumurtalarherif sağlam olaydı bu ay ikiz tuttururduk belki
inşallah canım yaaa önceki ayda çok büyümüştü yumurtam çatlamaz demişti , demekki çatlatamıyom yumurtaları bildiğiniz bi kür felan var mı? yumurta çatlatmak için... ya senin oğlun mu var canım? şu siyah saçlı zayıf hatun sensin demianneler gününde oğlunla böyle kapıda poz vermişsin?? eğer o senin oğlunsa sen çok gençsin yaa! hemde çok zayıf çıtırsın maşallah!
canım kırmızı et yeme,sebze ağırlıklı beslen olur mu? bide sana daha öncede dedim ya hayıt tohumu kürü hormonları dengelemek için içiyolar ..bulabilirsen yap kuzum.. hayırlısı olsun en azından sorun neymiş öğrendin dr ne dedi ne yapacakmışsınız bundan sonra ilaç verdi mi
inşallah canım çatır çatır çatlasın bu yumurtalarherif sağlam olaydı bu ay ikiz tuttururduk belki
dikkatttt aranizda erkek var
hormon sonuclarim geldi bugün arkadaslar testosteron yüksek cikmis ay bu nedir ne degildir tam bakamadimda erkeklik hormonu dio internette kadinlardada varmisda yüksek olmamasi lazim herhalde.
bilgisi olan varmi arkadaslar.
prolaktin 13 e düsmüs
aaaaaa o nasıl oluyomuş bacım ya......
doktorun inşallah ilaç felan verip normal seviyeye düşürür....
valla bu hormaonlarda tuhaf dediğin gibi hangisi yükselse gebeliğe engel oluyoo
hcg yükselsin bariiiiiiii sevinelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?