bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

renkli atlascım yumurtan büyümüş baya ama bi ay çatlamaması çokta sorun degil diye biliorum ben eşin düzelsin igneye falan gerek kalmadan hamiş kalırsın bak gör

selam kızlarr sonunda oolan oldu ve bendeniz bunalıma girdim acaip canım sıkılıo yaaa ((( kendimde degiştirmem gereken bişiler var sanırsam ( saçlarım aşırı uzun onlardan başlıcam heralde ama bilemiom onu bilem canım istemio (

bende killanma cok canim kendimi bildim bileli sorunum var zaten :) daha göstermedim doktora sonuclari. yarin gidebilirsem göstercem yada haftaya kalcak. hamilede kalamiyoz zaten, bide hangi hormon yüksek ciksa hemen hamilelige engel oluyo yaw. bunlar yüksek olcagina bhcg yüksek olsa ya oda 0.1 :))) o hep düsük zaten,

sana naoldu sen neden girdin bunalima,sende bunalima girersen biz hepten cökeriz

ayyy ne bilem ya ben hayatı dolu dolu yaşayanlardanım böle ordan oraya koşturuyum gezim tozim egleniyim bi tipim şimdide evde yanlız yanlız arkadaşlarla falanda görüşemedik bayadır böle bi bahar yaz bunalımına girdim ((((((((((((((((

arada kafa dinlemek iyidir iste tadini cikar sonra gene civil civil olursun

canım benimm Allahın izniylee kocişin iğleşsinn hepsii olurrr ...olsun kuzum Allahın izniylee iğnenide olursunn bebişinde gelirrr dualarım seninlee...
inşallah canım yaaa önceki ayda çok büyümüştü yumurtam çatlamaz demişti , demekki çatlatamıyom yumurtaları bildiğiniz bi kür felan var mı? yumurta çatlatmak için... ya senin oğlun mu var canım? şu siyah saçlı zayıf hatun sensin demi anneler gününde oğlunla böyle kapıda poz vermişsin?? eğer o senin oğlunsa sen çok gençsin yaa! hemde çok zayıf çıtırsın maşallah!
canım kırmızı et yeme,sebze ağırlıklı beslen olur mu? bide sana daha öncede dedim ya hayıt tohumu kürü hormonları dengelemek için içiyolar ..bulabilirsen yap kuzum.. hayırlısı olsun en azından sorun neymiş öğrendin dr ne dedi ne yapacakmışsınız bundan sonra ilaç verdi mi

bu ay esin dolayisiyla pek önemli değil zaten .
inşallah eşinin değerleri yukselisin seninde yumurtaların çatır catir çatlar canım

inşallah canım çatır çatır çatlasın bu yumurtalar herif sağlam olaydı bu ay ikiz tuttururduk belki

canım saçından alma hırsını...başka şeyler yap.. bende bugün çok sıkıldım çıktım turladım evime çok yakın bi spor salonu açılmış oraya yazıldım çok kilo aldım acilen kilo vermem lazım,hemde hamilelik için hazırlık olur.. sende öyle bişeyler yap bacım yürüyüşe çık köpüşün var zaten onla koşun oynayın

cok et yiyen biri degilim canim ama dedigini dikkate alcam. sonuclari henüz göstermedim canim doktora bugün mektupla evime geldi bide bu hafta doktor izinli olcakmis bi yarin acik eger yarin esim izin alabilirse gitcez alamazsa haftaya anca. hayit tohumu icin türkiyeyi bekliyorum burda bulamadim vardir elbette nerde? temmuzda izmirdeyim alicam o aklimda zaten.

HEEE kuzum o kapıda dikilenn kara kuru hatunn benim hahahahaha anam 33 olcaz yakındaa o sarı oğlanda bnimm hiç alakalımz yok birbirimizlee... çok tşk ederimm sizin sayenizde çıtırdakk oldu ismim heee bir çekirdege sponsor olcemm hihihihihih

aaaaaa o nasıl oluyomuş bacım ya......
doktorun inşallah ilaç felan verip normal seviyeye düşürür....
valla bu hormaonlarda tuhaf dediğin gibi hangisi yükselse gebeliğe engel oluyoo

hcg yükselsin bariiiiiiii sevinelim

anam anammm bu cümleler sana ait degil dimi pıtırcagımm aaaa bunalımm kim sen kim hiç yakışmıooo elleme saçlarınıda gelmiyim oraya mis gibi saçlarınn varrr bunalımm yokk bunalımm yokkkk pişttttt küserimmm...sen bizim neşemizsinn

kız sen topiğin neşesi ne bunalımı diyosun.......

çabuk çık bunalımda ne işin var...hayat güzel bahar cıvıl cıvıllll bari sen yapma gülüm....

ne bilim canim böyle iste insan basina gelince anliyo valla hepsi yükselioda hcg bi yükselmio, normalde bu testler adetin 3. günü yapilomus ama benim adet tam gelmediginden normal bi zamanda yaptik bilmiorum onun etkisi varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…