bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ne bilim canim böyle iste insan basina gelince anliyo valla hepsi yükselioda hcg bi yükselmio, normalde bu testler adetin 3. günü yapilomus ama benim adet tam gelmediginden normal bi zamanda yaptik bilmiorum onun etkisi varmi?

belkide etkisi vardır..ama canım napçan gelemeyince..az çok sonuçlara göre ne olduğunu bilirsiniz sizde....

inşallah tez zamanda normale döner hormonların canım benim...

ne bilim canim böyle iste insan basina gelince anliyo valla hepsi yükselioda hcg bi yükselmio, normalde bu testler adetin 3. günü yapilomus ama benim adet tam gelmediginden normal bi zamanda yaptik bilmiorum onun etkisi varmi?

ayyy bende ilk dfa duydum beyazım oda neymiş öyle sasırdımm inşş düzelirr kuzum yaaa neyse doktora gidince sorarsınn ama erkek hormonu faln degildir yaa ayyy alemsimm beyazz yaaa yazmışın bide aranızda erkek var kopardın gen beni ...

ayyy benim valla kuzum yaa :)) kız sen şimdiki halini görsen saçlarımın saçımdan tutar sürüklersin hee D belimdeler şu anda :)))
kız sen topiğin neşesi ne bunalımı diyosun.......

çabuk çık bunalımda ne işin var...hayat güzel bahar cıvıl cıvıllll bari sen yapma gülüm....

yavru benim bunalım bi kaç gün sürer öölede kendimi üzmem :)) sadece sıkılırım canım heç bişi istemez falan öle D

kızlar merhaba, geçmişi okuyamadım. hepiniz iyisinizdir umarım..

canım olsun sende yumurta var, bi de kocan iyileşirse valla süper olur. hem belki sonraki aylarda da ikiz tutturabilirsiniz

çok güldüm canım ya.. erkek var ha!!! neyse tek derdin hormonlardır inşallah. 1-2 ilaçlık dermanın var ne güzel. allah beterinden korusun. ama bu hormon regl olmanı engeller diye biliyorum ben. progesteronun nasıl? o da regl olmanı engeller çünkü..

haaa ozamn iyi...hemen çık gel aramıza tamamı canım...
bak sen olmayınca topikte şenlenmiyooooo...

sana yakışmaz öle bunalım neyin.....

kız erkek hormonu her kadında vardır yani sende bendede var mesela bu cinsiyet degiştiren erkekler kadınlar bu hormonla alakalı her insanda hem kadın hem erkek hormonu vardır erkek olanlarda erkeklik hormonu daha yüksektir kadınlardada progestoron yani kadınlık hormonu daha yüksektir.

joşdeldinn şekerimmmmmmmmmmmmm
haaa ozamn iyi...hemen çık gel aramıza tamamı canım...
bak sen olmayınca topikte şenlenmiyooooo...

sana yakışmaz öle bunalım neyin.....
hihi sevom ben sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yok yavrum biliyorumdaa öylee çok yüksek deyincee öylee dedimm maşallahh kadının hası sonuçtaa birdenn yükselincee nasıl oluyoo dedimm hihihihi .... aranızda erkek var demiş bidee Allahım yaaa alemm

prog 1.8 diyo canim bilmem düsük bilmem yüksek ama koyu yazilmamis normal herhalde :)

sen bide ben ilk google yazdim erkek hormonu diye cikinca allahim bide cepten bakiyodum esim mesaj cekti nasil sonuc diye dedim bi hormon yüksek hangisi diyo diyemedim erkek hormonu diye adam dicek nasil kadinla evlendim :))))
hehe ben diodum benim göbek var diye ya etkilerine bi baktim göbekte yaglanma olur dio :)))) eyvahlar olsun dedim erkek oluyoz herhalde

ayyy beyazz Allahım seni ne etsinnn ayyy gözümden yaş geldiii ben sana ne diyimm yaa nasıl pozitif anlatıyoo bidee ayy ben cigara içmeye gidiyomm koptumm yaaaaaa koptumm manyakkkkkkkkkk.......google yazdım diyo yaaaa koptumm

ayyy beyazz Allahım seni ne etsinnn ayyy gözümden yaş geldiii ben sana ne diyimm yaa nasıl pozitif anlatıyoo bidee ayy ben cigara içmeye gidiyomm koptumm yaaaaaa koptumm manyakkkkkkkkkk.......google yazdım diyo yaaaa koptumm

napim ya benden önce kocam arastirip gönderdi testosteron neymis diye :))))

valla alemiz iste...

napim ya benden önce kocam arastirip gönderdi testosteron neymis diye :))))

valla alemiz iste...

valla canım senn çok yaşa emii beni güldürdün yaa bugünn Allahımda seni güldürsünn yaaa Allahım şifa versin yavrumm bişey olmazz düşerr ama valla bu durumda beni patlattınn yanii koptumm...:) canım benim yaaaa

sen hep gül canim Allah yüzünden gülümsemeyi eksik etmesin :)
muhakkak gecerde ay ne bilim bi test yaptirdim prolaktin dendi simdi testosteron (ay yazamadim bile) gercekte ne oldugu anlasilsa, bi de ne bilim kürtajdan önce adetlerim 28 günlük periodda olmasada geliodu. kürtajdan sonra birden kesildi acaba üzüntüden mi oldu cünkü kürtajdan 15 gün sonra babaannemi kaybettim ve hic beklemiodum cok saglikliydi, yani hic beklemiodum cok cok üzüldüm. tam bir ay hergün babaanem rüyama girdi cok etkilendim. bi yandan kürtaj bi yandan babaannemin vefati acaba bumu etken oldu anlamadim.

canım psikoloji çok etkiliyo adeti benimde ikinci hamilelikten öncee adetim bir gün sürüyo bitiyodu doktora gittim hiçbirey çıkmadıı psikolojik dedi doktorr o aylarr çok üzülmüştümm çok stres vardı bendee kesin ondandırr canım düzene giriyoo merak etmee çok stres sıkıntı yapma kendine düzelirr

ah stressiz hayat ah, canim ben cok stres yaparim ya böyle olduguma bakma ufak seyde takilir kalirim,helede yapilan bi haksizlik olsun kafam kurar kurar dururum kimseyede demem. olan bana oluo kimseye bisi oldugu yokta iste bakalim basara bilirsek ne ala

heeeee aynıı bennn aynııı bende öylee anam yaaa sna diyomm ama bende senin gibiyimm herseyi kafama takarımm bişey olur benden mi acaba derimm hepp derlerr serap sen erken ölcenn bu kadar kuruntu yapma diyee ama yavaş yavaşş salla gitsinn modunda yaşıyorumm sanırım acılar sıkıntılar insanı donuklaştırıyoo kuzumm artıkk amann ne haliniz varsaa modunda takılıyorummm öylee çokta kurmuyorumm çünkü kendimee çok yaptımmm çokkk hep benden gitti şimdi hayat bana güzelll hihih Allahım saglıgımı huzurumuzdan eksik etmesinn başka hiçbirsey umrumda degil hersey olurrr :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…