bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

yumurtanın catlamasına sevındım canım ınsallah temmuza kadar esinin değerleri düzelirde iğneye felan gerek kalmadan hamiş kalırsın..

spor salonuna yazılmanda cok iyi. bende istiyooom ama eşş faktörü yüzünden yazılamıyorum ilk defa duydum boyle biseey. spor yapmak yumurta sayısını artırır demek. nasıl oluyor merak ettim..

dün evde yoktum, bugün kurs bütün gündü sabah erken basladi sonra yeni eve masa ile tv ünitesi almaya gittik, yarinda arkadasim gelcek bu hafta yogunluk var azcik bende :))))))

oooo ne güzel tatlı işler bunlar ben cok severım alısverısı.. eee nasıl biseler aldınız merak ettim. var mı resmi felan

ohhh hayat size güzel valla çok iyi yapmışsınızzz valla biz gezmeye bile zaman ayıramıyoruzzz oyyy oyyy bugünlerin tadını çıkarın hihihihih gezinn gezin boll bollll...
aynen kuzum valla herkez ööle dio çocuk olmadan yiyin için gezin dio DDDDDD bizde uygulşuoz
neden banyo yaptınn

allam ya herkeze bişi yazmış bi bana bişi yok

anam anam fesat bacılarım yok anam öyle failtet sonrası banyo degill benimki rahatlama banyosuu ferahlıyım dedimm hihihihih

hımmm oyle olsun bakalımmm..iyi yapmıssın bende tur sonrası banyomu yaptım. kalktım geldım yanınızaaa

aynen kuzum valla herkez ööle dio çocuk olmadan yiyin için gezin dio DDDDDD bizde uygulşuoz

allam ya herkeze bişi yazmış bi bana bişi yok

naberr kıss yazıcaktımmmmmta ne yazsam dıye dusunuyordummm.. facede gorum iletini hemen geldim bak

allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahımmmmmmmmmmmm ne yazcam die düşümüyomuşşş :)))))))))) yok yok valla küscem bide duş almış püüü sana DDDDDDDDDD

canım feci tatlı istiyo kızlarrr yaaaa yani kalkıp serbetli tatlı yapasım varr oyyyyy acayipppp istiyoo canımm kan sekerim mi düştü acaba yaa hiçte aram yok serbetli tatlıylaa ama şuan kuduruyomm hihihih...:d

allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahımmmmmmmmmmmm ne yazcam die düşümüyomuşşş :)))))))))) yok yok valla küscem bide duş almış püüü sana DDDDDDDDDD

şey kem küm yani ım aaa bulamıyomm yavrumm.. yazmamıssın beni etkileyecek biseeeyy kocanla gezmıssın okadar yane

küsmeeee küsmeeee gel tatlı yıyek ne istersin profiterol yiyek mi

şey kem küm yani ım aaa bulamıyomm yavrumm.. yazmamıssın beni etkileyecek biseeeyy kocanla gezmıssın okadar yane

küsmeeee küsmeeee gel tatlı yıyek ne istersin profiterol yiyek mi

anammmm konuştukça batıyo bu kız yaaaaaaaaaaa :)))))))))
istemiom tatlı hıhhh bi tatlıya kanmam ben

anam çıtır çıtır yerimm seni bennnn gulümmmm gulümmmm.....ama şerbetli diyommm çikolatalı degil hahahaha

allam yaa esmerim diye vurun kazmayı :)))))))))))) ahhh ahh eskidendi len onlarrr valla lisedeyken 3 ay yazlıkta kalırdık bitter bok yemiş yanımda o derece yanüü :))) fıstık gibim bi fizik tabi ahh ahh saçlarımı savura savura dolanırdımm

çikolatalı bişey degilll serbetliii serbetliii istiommm yaaa offfff offfff

ay o zaman sekerparee serbet dok yada kocsana soyle kalksın gıtsın baklava alsın. nasıldda canım cekıyor yaa.. benımde seker dustu sanırsam. ellerim titriyor..

anammmm konuştukça batıyo bu kız yaaaaaaaaaaa :)))))))))
istemiom tatlı hıhhh bi tatlıya kanmam ben

ayy soyle soyle ne istersin ne alaam sana oje alammm mı

hahahh hala fıstık gibisinn bebegimm maşallahın varrr tü tü tüüüü......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…