- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.661
bende özledimm bacımm anam yemek yee mutfagı toplaaa oyyy oyy geç olunca hersey geç oluyoo...işler bitmiyo valla yaaa sen ne ediyonn bebem iyimisin
aynen kuzum iyiyim iyiyim şükürrr cemişle dolaştık geldik şimdide oturuozzz
selam kızlar nasılsınız? bugünlerde herkeste bi durgunluk var.. bu arada nazlım ın bebeğinin kalbi durmuş dün kürtaj ettiler.. tanıyanlar dualarını esirgemesin lütfen..Rabbim bi daha yaşatmasın o acıları..
bende bugün dr a gittim yumurtam ne alemde diye pazartesi dr 2 yumurtam olduğunu söylemişti biri 25 mm di çatlamaz bu dedi ama o akşam çok sancılandım..bugün gittim çatlamış yumurta ikiside gitmiş..gerçi kocam yeni ameliyat oldu ama,ben yinede içim rahat olsun diye gittim. dr temmuzda gel dedi çatlatma iğnesi vururuz dedi..hayırlısıyla o günler gelsin.. bu arada spor salonuna yazıldım 2 aylık 1 ayda hediye verdiler.ama hediye olan ay ramazana geliyor nasıl olacak bilmem.. ordaki antranör spor yumurta sayısını arttırır dedi..
dün evde yoktum, bugün kurs bütün gündü sabah erken basladi sonra yeni eve masa ile tv ünitesi almaya gittik, yarinda arkadasim gelcek bu hafta yogunluk var azcik bende :))))))
neden banyo yaptınngeldim bacılarım anam şimdi gördümm telde mesajnı yelizimmmm mutfagı yopladımmm kociş geç geldii banyoo yaptımmm ohhhne ediyonuzz bakemmm.....
neden banyo yaptınn
aynen kuzum valla herkez ööle dio çocuk olmadan yiyin için gezin dioohhh hayat size güzel valla çok iyi yapmışsınızzz valla biz gezmeye bile zaman ayıramıyoruzzz oyyy oyyy bugünlerin tadını çıkarın hihihihih gezinn gezin boll bollll...
neden banyo yaptınn
anam anam fesat bacılarım yok anam öyle failtet sonrası banyo degill benimki rahatlama banyosuuferahlıyım dedimm hihihihih
aynen kuzum valla herkez ööle dio çocuk olmadan yiyin için gezin dioDDDDDD bizde uygulşuoz
allam ya herkeze bişi yazmış bi bana bişi yok
hımmm oyle olsun bakalımmm..iyi yapmıssınbende tur sonrası banyomu yaptım. kalktım geldım yanınızaaa
naberr kıss yazıcaktımmmmmta ne yazsam dıye dusunuyordummm.. facede gorum iletini hemen geldim bak
canım feci tatlı istiyo kızlarrr yaaaa yani kalkıp serbetli tatlı yapasım varr oyyyyy acayipppp istiyoo canımm kan sekerim mi düştü acaba yaahiçte aram yok serbetli tatlıylaa ama şuan kuduruyomm hihihih...:d
allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahımmmmmmmmmmmm ne yazcam die düşümüyomuşşş :)))))))))) yok yok valla küscem bide duş almış püüü sanaDDDDDDDDDD
canım feci tatlı istiyo kızlarrr yaaaa yani kalkıp serbetli tatlı yapasım varr oyyyyy acayipppp istiyoo canımm kan sekerim mi düştü acaba yaahiçte aram yok serbetli tatlıylaa ama şuan kuduruyomm hihihih...:d
beni ye beni yeee
şey kem küm yani ım aaa bulamıyomm yavrumm.. yazmamıssın beni etkileyecek biseeeyykocanla gezmıssın okadar yane
küsmeeee küsmeeee gel tatlı yıyek ne istersin profiterol yiyek mi
şey kem küm yani ım aaa bulamıyomm yavrumm.. yazmamıssın beni etkileyecek biseeeyykocanla gezmıssın okadar yane
küsmeeee küsmeeee gel tatlı yıyek ne istersin profiterol yiyek mi
anam çıtır çıtır yerimm seni bennnn gulümmmm gulümmmm.....ama şerbetli diyommm çikolatalı degil hahahaha
çikolatalı bişey degilll serbetliii serbetliii istiommm yaaa offfff offfff
anammmm konuştukça batıyo bu kız yaaaaaaaaaaa :)))))))))
istemiom tatlı hıhhh bi tatlıya kanmam ben
ay o zaman sekerparee serbet dok yada kocsana soyle kalksın gıtsın baklava alsın. nasıldda canım cekıyor yaa.. benımde seker dustu sanırsam. ellerim titriyor..
ayy soyle soyle ne istersin ne alaam sana oje alammm mı
allam yaa esmerim diye vurun kazmayı :)))))))))))) ahhh ahh eskidendi len onlarrr valla lisedeyken 3 ay yazlıkta kalırdık bitter bok yemiş yanımda o derece yanüü :))) fıstık gibim bi fizik tabi ahh ahh saçlarımı savura savura dolanırdımm
hahahh hala fıstık gibisinn bebegimm maşallahın varrr tü tü tüüüü......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?