- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.681
oce oce alın banaa
anam hala oje diyo yaaa doymuyo bu kızzz doymuyoooo...heeee kocamda kalkcakk tatlı alcakkkben gidiyim tatlı bişy bakıyım mutfaga hihihihi valla çok istiyo canımmm..... oyyyy sekerpareee sekerpareeeeeee sekerpareeeeee...
anam hala oje diyo yaaa doymuyo bu kızzz doymuyoooo...heeee kocamda kalkcakk tatlı alcakkkben gidiyim tatlı bişy bakıyım mutfaga hihihihi valla çok istiyo canımmm..... oyyyy sekerpareee sekerpareeeeeee sekerpareeeeee...
şimcikk benımkıde odundur ama kalkar alır dicektim ki vazgectım. o uykuyu bırakıpta hayatta gitmez baska isin yok mu suya seker at iç deray ben coklat yedim yaaaa.. amaaa gene istiyooom.. insallah adet olurum bu yuzden istiyorumdurrr...
şimcikk benımkıde odundur ama kalkar alır dicektim ki vazgectım. o uykuyu bırakıpta hayatta gitmez baska isin yok mu suya seker at iç deray ben coklat yedim yaaaa.. amaaa gene istiyooom.. insallah adet olurum bu yuzden istiyorumdurrr...
len yiyceniz tatlıları sonra bom bom :)))))))))))))))))
ayy :1 bende heç sevmem şekerpare heee
heheheh başlamazmıyım kız geçen gece kendimden geçmişim artıkın uyandırdım herifi hemen atladım üstüne :)))))))))))))))))))haklısın walla aama napimmm. hem benim kan sekerim yerlerdeymiş tımam mı ben o yuuzden yıyorummbahaneye bak
oyy oyy gene canım sıkıldı uykum geldiii.. sen naptın nasıl oldun ?? toparlandın dimi? kanaman bitti mi
? oynasmalara basladınız mı?? 3 ay aradan sonra devam etmek istiyor musun denemelere hee?? merak ettim. ne meraklıyım..
anam benimde hiçaram yokk serbetli tatlıylaaa hiç olsada yesem demem ama ne oldu bugünn yaa ben sütlü tatlı canavarıyımm ama bugünn ondan istemiyomm serbetli istiyommm...meyveeye talim
inşş olursunn tatlımmmm benimm valla benimde bitti ama bu tatlı krizi niye geldi bilmiyomm bnde çikolata yuttum ama banamısın demedii yaaa napıyım meyve yiyommm bastırsınn...
heheheh başlamazmıyım kız geçen gece kendimden geçmişim artıkın uyandırdım herifi hemen atladım üstüne :)))))))))))))))))))
benim gibim azgın bi hatuna çok bilem durdum vallaDDDDDD
hihihiihihihih ye ye dicem ama bişi yok benimde canım kalburabastı çekti şöle bol cevizliDDDDDDDDDD
kızlarrr ben yatıyorumm benim oğlann durmuyooo gidiyim yanınaa iyigeceler tatlılarımm hemen dalarsaaa gelirimm gene kocaman öpüyorum ballarım siziiii iyi bakın kendinizeeeee.....çok seviyorumm siziiii
tamam kuzum inşallah dalarda senide daldırmadan gelirsinkızlarrr ben yatıyorumm benim oğlann durmuyooo gidiyim yanınaa iyigeceler tatlılarımm hemen dalarsaaa gelirimm gene kocaman öpüyorum ballarım siziiii iyi bakın kendinizeeeee.....çok seviyorumm siziiii
ohhhhhh masallllahhhh o zaman sizeeeeyaa tamam susalım artık bitsin su tatlı muhabbetti agzımdan sular akıyorrr
ayyy bende cıkammm bariiii haydinn iyi geceler yelizcim bugun erken paydosshoscakalllllllllllllllll...
canım malesef aramıza hoşgeldin...
başka topikte okumuştum hikayeni...başın sağ olsun çok geçmiş olsun....
inşallah rabbim tekrar böyle acılar yaşatmaz hiçbirimize...
çok bekletmeden sağlıklı ömürlü hayırlı bebeişlerimizi gönderir bize...bende hep hayırlı sağlıklı olsun derdim artık uzun ömürlü olsun inşallah diye ekliyorum..
bende 12 nisanda kaybettim kızımı
iinşallah allahım tekrar nasip eder......
doktor korunma süresi falan verdimi???
tekjrar düşünüyormusunuz??
hos geldin canim gecmis olsun. ins burda birbirimize destek olarak olumlu seyler düsünerek tekrardan hamile kalcaz. katil bize bazen problemlerimizi anlatiyoruz bazen kafa dagitiyoruz gülüyoruz bazen birlikte üzülüyoruz ama birbirmize iyi geliyoruz
evet canım bende 11 haftalıkken kaybettim bebeğimi...düşük yaptım.. 1 buçuk seneyi geçti, hala uğraşıyoruz işte.. eşimdeymiş sorun morfoloji bozukluğu var eşimde, normal sperm sayısı %2 gerisinde şekil bozukluğu var, 10 gün önce ameliyat oldu , 3 ay sonra düzelir dediler inşallah bebeğim gelir o zaman..
Evet malesef hosbulduk. Vallahi o gunden sora doktorun ne yuzunu gordum nedeki adini duymak istiyorum. Ben onu Rabbime hevale etdim. Eger gercekden su onunsa cezasini tanrim vercekdir. Benim bu gozyaslarimin hesabini o dunyada soracaklar ondan. Ben nasilsa o dunyada ogluma kavusacagim, bakalim o nasil hesap vercek. Neyse gecen gun baska doktora gitdim dikislerim icin, allahdan onlarda bir sorun yok, 24 u 40 im cikacak. Doktor bir soru olmaz dedi. Aslinda dusunmuyordum tekrar nasil yasarim o seyleri diye korkuyordum, ama buraya geldim ve siizin o umut dolu bekeyislerinizi gordukden sora bende istiyorum. Sadece korkuyorum. Ama tekrar anne olmayi ve hayal olmus hayallerimi gercekleshsin, ve yeni bebegimi cennetdeki melegiminde yerine sevmek isitiyorum. Sen ne yapiyorsun, peki sen dusunyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?