bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

anam hala oje diyo yaaa doymuyo bu kızzz doymuyoooo...heeee kocamda kalkcakk tatlı alcakkk ben gidiyim tatlı bişy bakıyım mutfaga hihihihi valla çok istiyo canımmm..... oyyyy sekerpareee sekerpareeeeeee sekerpareeeeee...

şimcikk benımkıde odundur ama kalkar alır dicektim ki vazgectım. o uykuyu bırakıpta hayatta gitmez baska isin yok mu suya seker at iç der ay ben coklat yedim yaaaa.. amaaa gene istiyooom.. insallah adet olurum bu yuzden istiyorumdurrr...

len yiyceniz tatlıları sonra bom bom :)))))))))))))))))

inşş olursunn tatlımmmm benimm valla benimde bitti ama bu tatlı krizi niye geldi bilmiyomm bnde çikolata yuttum ama banamısın demedii yaaa napıyım meyve yiyommm bastırsınn...

len yiyceniz tatlıları sonra bom bom :)))))))))))))))))

haklısın walla aama napimmm. hem benim kan sekerim yerlerdeymiş tımam mı ben o yuuzden yıyorumm bahaneye bak

oyy oyy gene canım sıkıldı uykum geldiii.. sen naptın nasıl oldun ?? toparlandın dimi? kanaman bitti mi
? oynasmalara basladınız mı?? 3 ay aradan sonra devam etmek istiyor musun denemelere hee?? merak ettim. ne meraklıyım..

heheheh başlamazmıyım kız geçen gece kendimden geçmişim artıkın uyandırdım herifi hemen atladım üstüne :)))))))))))))))))))
benim gibim azgın bi hatuna çok bilem durdum valla DDDDDD
anam benimde hiçaram yokk serbetli tatlıylaaa hiç olsada yesem demem ama ne oldu bugünn yaa ben sütlü tatlı canavarıyımm ama bugünn ondan istemiyomm serbetli istiyommm... meyveeye talim

hihihiihihihih ye ye dicem ama bişi yok benimde canım kalburabastı çekti şöle bol cevizli DDDDDDDDDD

inşş olursunn tatlımmmm benimm valla benimde bitti ama bu tatlı krizi niye geldi bilmiyomm bnde çikolata yuttum ama banamısın demedii yaaa napıyım meyve yiyommm bastırsınn...

sekerin düsmüstür canım ya olur arada.. bana da cok kotu oluyor.. evde tırmalıyorum her tarafı. her cekmeceye bakıyorum bırsey var mı dıye. asagı inip almaya takatim kalmıyor.. esim getiriyor sık sık ama dayanmıyooo misafir felan derken bitiyoo.. (misafirede suc attımm ohh korkulur benden )

kızlarrr ben yatıyorumm benim oğlann durmuyooo gidiyim yanınaa iyigeceler tatlılarımm hemen dalarsaaa gelirimm gene kocaman öpüyorum ballarım siziiii iyi bakın kendinizeeeee.....çok seviyorumm siziiii

ohhhhhh masallllahhhh o zaman sizeeee yaa tamam susalım artık bitsin su tatlı muhabbetti agzımdan sular akıyorrr

kızlarrr ben yatıyorumm benim oğlann durmuyooo gidiyim yanınaa iyigeceler tatlılarımm hemen dalarsaaa gelirimm gene kocaman öpüyorum ballarım siziiii iyi bakın kendinizeeeee.....çok seviyorumm siziiii

iyi geceler canımmmmm.. bende cıkıcammmm birazdann. uuuukum geldii ..

tamam kuzum inşallah dalarda senide daldırmadan gelirsin DDDD
ohhhhhh masallllahhhh o zaman sizeeee yaa tamam susalım artık bitsin su tatlı muhabbetti agzımdan sular akıyorrr

bencede ya tatlı krizine gircez iiceee hhhihi

ayyy bende cıkammm bariiii haydinn iyi geceler yelizcim bugun erken paydoss hoscakalllllllllllllllll...

Evet malesef hosbulduk. Vallahi o gunden sora doktorun ne yuzunu gordum nedeki adini duymak istiyorum. Ben onu Rabbime hevale etdim. Eger gercekden su onunsa cezasini tanrim vercekdir. Benim bu gozyaslarimin hesabini o dunyada soracaklar ondan. Ben nasilsa o dunyada ogluma kavusacagim, bakalim o nasil hesap vercek. Neyse gecen gun baska doktora gitdim dikislerim icin, allahdan onlarda bir sorun yok, 24 u 40 im cikacak. Doktor bir soru olmaz dedi. Aslinda dusunmuyordum tekrar nasil yasarim o seyleri diye korkuyordum, ama buraya geldim ve siizin o umut dolu bekeyislerinizi gordukden sora bende istiyorum. Sadece korkuyorum. Ama tekrar anne olmayi ve hayal olmus hayallerimi gercekleshsin, ve yeni bebegimi cennetdeki melegiminde yerine sevmek isitiyorum. Sen ne yapiyorsun, peki sen dusunyormusun?

Tesekkur ederim. Amin insallah gun gelir bebekerimizin yapdikalri seyleri analatacigimiz bir topikde bulusuruz. Ee insan olmeyince umudu olmezmis. Elbet bir gun o gun gelir.

Insallah duzelir. Allah bir daha yasatmasin. Insallah tekrar sevinirsin.

canım beninde daha 40 ım çıkmadı aslında..kanamam bitti ama adet olamadım henüz..
doktorum 40-45 günü bulur dedi...
benimde 22 si 40 olacak sanırsam......

biz bebek düşünüyoruz tekrra...doğum anında ve bebğimi kaybedince eşime başka bebek falan istemiyorum dedim ama Allahım affetsin
zaman geçtikçe istiyorum işte..
sanki kaybettiğim kızımın yeri dolacak gibi geliyor..ama hiç dolarmı o bende kocaman bir boşluk bırakıpta gitti...inşallah ahirette kavşacağım ona.

ben doktor kontrolüne gittim..herşeyin gayet güzel olduğunu rahmin toparlandığını söyedi....
eğer bebek düşünüyorsanız 2 ay sonra korunmayı bırakın dedi...
ben temmuz gibi çalışmalara başalamayı düşünüyorum...
inşallah allahım çok bekletmez..hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişimi gönderir.....ve isteyen herkese tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…