- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.621
ohhh çok şükürr kuzum oldumm çok ağrı kanama olmadan eskisi gibi güzel bir adet geçirdimm ve bitti temizlendimm çokkk şükürr inşş bir adet daha göriyimm Allahın izniylee gerisi gelrir inşşş...:) oooo baya iş yapmışınn kuzum yaaa mis gibi olmuşturr ama heeee kızz şaka takılıyomm iyii olda gierisi boşş ..:)
evet canım bitti cok şükür.. saolasın..
sevindim adetini güzel gecırmene. sende benım gibi 2 ay beklıcen demekki. hayırlısı olsun canıkom. insallah bir an once gelir bebişlerimiz.. benım de 10 gun sonra 2 ay olcak. insallah adet olurum bugunlerde gelir diyodum ama gelmedi. ben 40 a kadar kanama gordumya, gec kalmasından korkuyorum. bir an once calsmalara baslasam ıyı olur.. etrafta bebek gordukce kendimi cok kötü hissediyorum.. atlattım dıyordum ama kendimi kandırıyormusum... aman neyse bosverr..
durgunuz bu gece. kesinnn ben geldim diyedirr
gebertcektim valla fırlattm kafasına bişiler bagırdım baya bogazım acıo delşrttş beni ya uyuz.dednin boşan o zaman çokta meraklıyım sanki hıh uyuzzzxahh kuzum benim yaaa vallaa bide senin gibi birineee karalar bağlayann yerinden kalkmayan kadın olsa ne olcaktı dedigin gibi demekki taktı bişeye kuzum yaa kafası bulanıktı arkandan gelmiş bakk oda bişeyyy.... aman iyi olun kuzum yaaa bide başka sorunlarla uğraşamyınn öyle laflarr olur muu sen ne acılar yaşıyonda yaşama sevincin gitmiyoo ona ne oluyomuş öylee hemen yok öliyimm faan erkeklerr iştee çocuk çocuk oluyolarr bazen oyyy oyy sen üzmee bebem kendini kıyamam ben sana
kızlar canlarımmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimm. 4 gundur ugrayamadım topiğe.. nasılsınızz?? var mı yeni haberler ??
ahhh canım benimm seninde çok az kalmışş ayyy inşşş tatlımm saglıklaa sıhatlee alalım bebişlerimizi kucagımızaa inşş oda olcakk bee tatlımm gene şişicezz inşş stres yapma tatlımm gelirr ikinci adette sonra ver elini gelsinn çalışmalarr ayyy Allahım bir daha yaşatmasınn böylee acılarr öylee karamsarlık yokkk kötü hissetmek yokk alcaz minişleri inşşşş sabırr kuzum sabırr Allahım büyükk he yaaaa durgun bugünnn yelizde yazmıyoooo kızzz yelizzzzzzz nereye uçtınn gene yaaaaaaa....:)
hosbuldum kızz hayırldır ne oldu yaa?? gecmısı okumadım.. seninde mi kocanla aran yok?? cins bunlar anamm.. insanda sinir bırakmamakta ustalar..
ivet kuzum öldürcektim adamı şimdide yattı uyuyo eşşek ya :)))
kız yazamıom bir derdin var topigindeyim :)))))) şimdi burdayım yeliz abla oldum men güxin abla misaliDDDDDDDDDDD
ne işin var orda yawwww :44::44::44: konu nedirr merak ettim :26::26:
aman kuzum milletin derdi bitmioki benimde hoşuma gidio hergün gürüp bakıom neler var neler valla :))
bi kişiye çok üzüldüm ama kızı varmış 8 yaşında panik atak krizleri gibi krizler geçiriomuş
anne beni bırakma diye aglıyomuş ölücem ben ezan okunuyo bak bu yaşta çocuk ölürmü allaha dua et anne ölmüyüm diomuş(((
5,5 aylık dogmuş bi çocukmuş okula başladıgında ve öncesinde degişik huyları varmış yagmur yagarken dans etmek kırmızı agaçlar çizmek ne bileyim topragı kazıp solucanlar çıkarmak yada bi tarih gezisindeyken ordan taşlar toplamak hatta kemik bulup bu tarihi eser ögretmenime götürücem demek gibi tabi okuldaki çocuklar dalga geçmiş ve dışalmışlar buda çocuklara tepki göstermiş ögretmenide bu çocuk alak gibi şeyler sölemiş testler falan derken çocugun yaşıtlarına göre daha ileri zekada oldugu ortaya çıkmış ama öyle bunalmışki sanırım bu tarzda bi rahatsızlıgı çıkmış
aynen canım insanlar nelerle ugraşıyo bugünmüze çok şükürroyyy oyyy neler var nelerr çok şüküt bugünümüzee yaaa valla Allahım böyle acılarr yaşatmasınn canım benimm farklı çocuk iştee annesi napsınn....
ne işin var orda yawwww :44::44::44: konu nedirr merak ettim :26::26:
aynen canım insanlar nelerle ugraşıyo bugünmüze çok şükürr
gızzzzzzzz katılım bekliom senden neyle ugraşıon bakem sen hıııııııııııııı
gız yazdım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cemle girdik birbirimize bi insan 5 senede bu kadar sogutur kendinden ya delirtti beni.dolaşmaya gidelim dedim şirinlikler yaptım burnumdan getirdi ben onun yaşama sevincini almışımda ölmek istiyomuşta neler neler saydı bende bastım kalayı konuşmuyorum.
Amaaaan bu erkeklerin catlakligi tutuyor bazen, sanki onlar bizim gibi hormon dengesizlikleri yasiyor, hamile kal hormonlar alt üst, düsük yap gene hormonlar alt üst, regli bekle gene hormonlar alt üst.
Kafayi yiyen erkekler :))))
benimkide bugün yok ben seninle tatile gelemicem moralimi bozamam deyip duruyor ne yapiyorsam ona, manyak vallaha... kafayi yedi, tatili ayarla diyen o ayarladim simdi belki izin alamicakmis da , mis mis iste...
Bende cok tinladim sanki daha güzel yanliz giderim kafama göre takilirim, benim icin daha rahat, ama yaptigi hos degil, bende burnunda getirdim , yatti ,geri....
anam kızz nasıl yani seni yanlız tatilemi yollucakmış paşaya bak allam ya
evet, ben gezemyi severim onada yorucu gelyor sirt birt oraya buraya ucmak, eee ben de , ben gidiyorum diyorum gidiyorum sorun degilde, simdi ne oluyor gidelim gidelim ayarla diyen adam, birden bire gelemio......
hmmm
kendi bilir ....
iste catlak olmasin bi insan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?